Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו פעם

לפני כמה חודשים הצילו אותי כאן מטיפול של כמה מאות שקלים.

יש לי סקודה פליסיה שנת 95

הוא התחיל בשבוע האחרון ממש לרעוד שאני נוסע במהירות עד 40-50, כל החלק הקדמי של הרכב רועד וקופץ,

בנוסף או שזה קשור אחד לשני ההגה רוקד ימין ושמאל, גם כן בעיקר שאני נוסע עד 50 אח"כ זה נרגע קצת.

מה זה יכול להיות?

(אני צריך גם לעשות טיפול 10,000 יש קשר בין הדברים?)

פורסם

תבדוק אם אחד הצמיגם הקידמיים לא "עקום"

במקרה של רעידה ממש חזקה כמו שאתה מתאר ניתן לראות בעין אם לאחד הצמיגים יש בליטה בסוליה.

אם אתה רואה בליטה כזאת - תחליף את הצמיג.

פורסם

נתקלתי לא מזמן באחד מהפורומים במישהו שהסביר על תופעה(ששכחתי את שמה) שיש חופש כללי במתלים הקידמיים או מערכת ההיגוי, ובתדירות מסויימת(במקרה שלנו מהירות נסיעה) כל העסק מתחיל לרעוד בלי הפסקה.

מישהו מכיר את התופעה?

פורסם

אני בעל מיצובישי קולט, היו לי רעידות חזקות יחסית, עשיתי כיוון פרונט וזה נרגע [ אך עדיין כמו שאתה מתאר עד 30 קמ"ש יש לי רעידות] פחות חמורות אבל עדיין, צריךלהחליף תושבות מנוע[קפוץ למוסכים הקרובים תעשה השוואת מחירים] הקטע של התושבות מנוע זה להפריד בין תא הנהג לבין איזור מכסה המנוע כך שלא יהיה רעידות בפנים הרכב באיזור הדשבורד, כנראה אצלך נקרע גומיה בתושבת מנוע ויש לטפל בזה, הגומיה עצמה לא יקרה אבל כל הפירוק של המנוע כן יקר ולוקחים עליו כמה מאות שקלים יכול להתקרב לאלפיה, ממליץ לבדוק במוסך

פורסם

תופעה כמו שאתה מתאר מעידה על בעיה רצינית (אם כי לא בהכרח יקרה!). אני מציע לך לגשת לצמיגיה קרובה ולתאר את הבעיה. תיתכן תקלה בגלגל (מכה או עיקום בגלגל, בליטה בצמיג) או במתלים. אם בצמיגיה לא פותרים את הבעיה, אז מוסך.

דני

פורסם

1. לבדוק את מצב הצמיגים והגאנט. רעידות חזקות במהירויות נמוכות לעיתים קרובות קשורות לבעיה בגלגל.

2. לבצע איזון גלגלים וכיוון פרונט.

• תוכן חדש...