Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפגו 306 שלי יש "בעיות" קוסמטיקה קלות(לדעתי:lol: ),שאני רוצה לטפל בהם,

כדי שהצבע יראה יפה,חלק,ואחיד!

ואני רוצה לטפל בזה בגלל שהבעיות הקטנות הכי מציקות לי:evil: !!!

במקומות קטנים על הפח יש נקודות חלודה קטנות שמציקות לי.

איך אני הורג אותם?:twisted:

attachment.php?attachmentid=244154&stc=1&d=1307270993

במקומות אחרים שאין נקודות חלודה יש משהו שנראה כמו "כתמי קפה" זה נותן לאוטו מראה מלוכלך שאני שונא!!!

איך אני מוריד אותם?

attachment.php?attachmentid=244155&stc=1&d=1307271400

על מכסה המנוע יש 3-4 שיפשופים שאני לא רוצה שיהיו שם יותר!!!

ויש על כל האוטו שריטות קטנות שרואים אותם עם ההשתקפות של השמש-ו אני רוצה שהצבע יהיה מבריק וחלק!!!

איך אני מוריד את השפשופים ואת השריטות הקטנות?

attachment.php?attachmentid=244159&stc=1&d=1307271507

הבעלים הקודמים של הרכב קיבל מכה בפלסטיק השחור והוא השתפשף ונשאר עליו סימן לבן!!!

אני רוצה אותו שחור! מה כדאי לעשות?attachment.php?attachmentid=244160&stc=1&d=1307271895

ואחד מהבעלים הקודמים של הרכב שהיו לו ציפורניים!:bad-word: ,נראה לי שזאת הייתה נהגת-השאירה שריטות על כל הפח שמתחת לידיות של הדלתות!!!

איך אני מוריד אותם?attachment.php?attachmentid=244161&stc=1&d=1307271958

חלודה.jpg

כתמי קפה.jpg

פלסיק.jpg

שיפשוף וסווירל מרקס.jpg

שיפשוף טמבון.jpg

שריטות ציפורניים.jpg

ProJect306-Diamond

פורסם

כל מה שאתה מציג בתמונות כאן זה עניין של צבע, גש לחנות לאביזרי רכב הקרובה או לאוטו דיפו[שם בוודאות יש] ותקנה ספרי צבע[לא יקר כמה עשרות שקלים] תתיז תחילה על נייר או משהו אחר שתוכל לדעת מה הכמות שתשים מבלי שיהיה לך בועות צבע או הצתברות צבע וזה רק יכער את הרכב, במידה ויש עודף צבע על הרכב שלך אל תמהר לקלף את זה עם משהו חד או שפכטל, כי מניסיון ירד לך הצבע ואז יראו פח וזה לא התוצאה שאתה רוצה אז תיזהר.

פורסם

eladmp אם הוא יתיז צבע על הפח, צבע פשוט של טמבוריה, איכות התיקון תראה בהתאם.

יהיו נזילות של צבע ובנוסף הפח שמסביב יקבל חספוס.

הדבר הנכון לעשות הוא פוליש כמו שהציעו לך, בנוסף לבצע טיפול פלסטלינה לפח, שיוריד את כל הכתמים "הג'ינג'ים" שנוצרו על פח הרכב, ולסיום למרוח את כל הרכב בשכבת ווקס.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

+1

לא צביעה אלא פוליש איכותי +וקס.

אם יש נקודות חלודה בסיסית גדולות, אפשר לעשות תיקונים מקומיים "touch-up" עם מכחול, אחרי שמסירים את החלודה.

פורסם
eladmp אם הוא יתיז צבע על הפח, צבע פשוט של טמבוריה, איכות התיקון תראה בהתאם.

יהיו נזילות של צבע ובנוסף הפח שמסביב יקבל חספוס.

הדבר הנכון לעשות הוא פוליש כמו שהציעו לך, בנוסף לבצע טיפול פלסטלינה לפח, שיוריד את כל הכתמים "הג'ינג'ים" שנוצרו על פח הרכב, ולסיום למרוח את כל הרכב בשכבת ווקס.

ל'

תודה,אבל מה זה טיפול פלסטלינה?

ומאיפה כדאי לקנות או לעשות פוליש?

+1

לא צביעה אלא פוליש איכותי +וקס.

אם יש נקודות חלודה בסיסית גדולות, אפשר לעשות תיקונים מקומיים "touch-up" עם מכחול, אחרי שמסירים את החלודה.

מאיפה אני קונה מכחול בשביל הTouch-Up,וכמה זה עולה??

ProJect306-Diamond

פורסם

פוליש ניתן לרכוש מההום סנטר במחיר של 30 ש"ח.

פלסטלינה, זהוא חומר שדומה לפלסטלינה שעימה משחקים ילדים בגן, אך מטרטו היא הסרת כתמי חלודה פיח וכתמים עיקשים שמסרבים לרדת בשטיפה רגילה.

אני טרם נתקלתי במוצר הזה בארץ, ועל פי מה שראיתי מחברי פורום, המוצר מוזמן מחול, אני אישית מגיעה לשטיפה של חברים ומשתמשת במוצר הזה ומבצעת טיפול לרכב בעצמי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...