Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי היא כזאת האם הילוך ראשון על מהירות 20 קמ"ש בערך שהמנוע מתאמץ יותר אבל מקבל פחות דלק [לדעתי] יותר חסכוני מלנסוע על הילוך שני ב25 קמ"ש בערך שהמנוע פחות מתאמץ אבל מזריק יותר דלק [שוב לדעתי] זה יותר חסכוני.

השאלה שלי זה לא דווקא על הילוך ראשון ושני אלה יותר ברעיון הכללי.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש טווח של סיבובי מנוע שהמנוע פועל באופן יעיל ביותר (אצלי במולטיפלה זה 2000-4000 סלד)

אז תבחר את ההילוך הגבוה ביותר, כל עוד אתה בטווח.. לדעתי הוא כתוב בספר הרכב.

פורסם

זאת אומרת שיש טווח סל"ד מסוים שבו המנוע יותר חסכוני ויש טווח שהוא צורך יותר גם בטווח הסל"ד הנמוך

משהוא יודע אולי מה הטווח החסכוני אצלי ביונדאי קופה 2007 אוטומט?!

פורסם

הילוך שני יותר חסכוני .

הילוך ראשון מגיע לטורים גבוהים , וטורים גבוהים גם גוררים איתם צריכה גבוהה יותר של דלק.

אני יבדוק במחשב רכב בהזדמנות הראשונה שתהיה לי.

פורסם

וזאת בתנאי ואינך עולה הילוך אבל צריך להצמיד את הדוושה לרצפה כדי להמשיך להתגלגל קדימה.

אם אתה במצב שבהילוך מסוים אתה ברצועת כוח שלך ולוחץ ממש בעדינות אבל אתה מתפתה לעלות הילוך כדי שהטורים יצנחו וזה כולל גם לחיצה חזקה יותר על הדוושה יתכן ואתה תבזבז יותר ולא פחות

פורסם

לצערך, שום הילוך אינו חסכוני ביונדאי קופה שלך. המנוע הזה ידוע בחיבתו הגדולה לדלק, וזה ממש לא משנה אם הוא מורכב על טוסון כבד עם הנעה כפולה, או על קופה קטנה עם הנעה קדמית. חסכון בדלק לא יצא לך ממנו, אז אם אתה בלחץ מצריכת הדלק - ממליץ לך פשוט להחליף אוטו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה על התגובות בקשר לצריכה המטורפת של המנוע שלי זה דבר ידוע למרות שבנסיעות מחוץ לעיר הוא שותה בצורה סבירה, אבל עם אני יכול לחסוך קצת למה לא?!

פורסם

קובי, תמיד אפש לחסוך בדלק. אם סגנון הנהיגה שלך חסכוני, אפשר להוריד צריכה. זה אומר להאיץ במתינות, להוריד רגל מהגז לפני רמזור אדום ולגלוש, זה אומר לא להיות תמיד ראשון ברמזור, זה אומר לא לנסוע מהר.

אני מצאתי תחנת דלק שבנזין 95 עולה בה 7.05. תדלקתי שם והדלק לדעתי טוב, נסעתי והרכב היה חסכוני מאוד: 8~10 ליטר ל-100ק"מ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

התחנה המדוברת בעפולה, ניקראת סדש, ממש בכניסה מכיוון חדרה, תל אביב, מגידו, מצד ימין אחרי הכיכר הראשון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם אני מתדלק שם בדרך כלל, הכי זולה באיזור.

מצחיק שבתפוז שיותר יקרה יש ממש תורים בכניסה ובסד"ש בדרך כלל שומם.

פורסם

כי אנשים לא חושבים שיכול להיות דלק זול ואיכותי במקום שנשמע כמו שיפודיה שששוחטים את הכבש במקום.

לפי מה שאני קורא פה הם טועים ,אז תהנו מהמחדל :)

פעם הייתי משקיע ונוסע מנתניה עד כפר-יונה די לתדלק ,היום כבר ויתרתי ,העצלנות ניצחה אותי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מעניין איך מחיר בפיקוח יכול להיות כל כך שונה בין תחנות. זה הנחה של משהו כמו 40 אגורות לליטר - זה המון.

לפי ההתרשמות שלי הדלק היה שם מצויין, הרכב סחב מעולה וצריכת הדלק הייתה נמוכה מאוד.

פורסם

אני מתדלק בסד"ש בפתח תקווה סולר והם הכי זולים באיזור.

לגבי השאלה, הילוך גבוה ככל האפשר וסל"ד נמוך ככל האפשר יתנו צריכת דלק טובה יותר.

קובי

• תוכן חדש...