Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

חברה שלי אוטוטו משתחררת ,היא ערדניקית וקשה מאוד למצוא עבודה בתחנת דלק או כל עבודה מועדפת אחרת בעיר.

מלונות וכדומה' לא מתאים לה.

בעיקרון באשדוד לא חסר עבודות לחיילים וחיילות משוחררים... אבל אנחנו עוד לא בשלב של להשכיר דירה ביחד.

יש פה מישו מהאיזור שיכול לשפוך קצת אור על הנושא?

תודה :-)

פורסם

מלונות בים המלח זה המוצא היחיד שלה כנראה ככה שכנראה שתצטרך להתפשר.

אולי באיזה חנות על הטיילת של ים המלח.

ולא נראה לי שהיית רוצה שהיא תעבוד בתחנת דלק באיזור שכזה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

העבודה במלונות ים המלח לא יותר בטוחה מהעבודה באיזור תחנות הדלק... :roll:

חוץ מזה,אני מכיר כמה בני דודים מהאיזור ככה שאפשר לדאוג לה למגננה מסוימת.

פורסם
אנחנו עוד לא בשלב של להשכיר דירה ביחד.

לשכור דירה ביחד. להשכיר זה מה שבעל הבית עושה.

לענייננו, כל מפעל יצור אמור לענות לקריטריונים של עבודה נדרשת (המונח "מועדפת" יצא לפנסיה לפני שנים).

למיטב זכרוני, היו בערד כמה מפעלים גדולים בתחום הטקסטיל והכימיה, כדאי שתבדקו אם הם מחפשים עובדים.

בהתחשב במצב התעסוקה הכללי בדרום, לא הייתי מתקבע יותר מדי על עניין המענק הכספי. אם יש עבודה טובה עם

תנאים ושכר הולמים, כדאי ללכת על זה. הכמה אלפי שקלים האלה אולי נראים כמו סכום גדול היום, אך בראייה קצת

יותר רחבה הם לא שווים הפסד של משרה ראויה עם אפשרויות קידום, או את הסבל והנזק הבריאותי שהם חלק בלתי

נמנע מהתפקידים שמוצעים בד"כ לחיילים משוחררים (תחנות דלק, מלונות וכיו"ב).

פורסם
לא נראה לי שהיית רוצה שהיא תעבוד בתחנת דלק באיזור שכזה.

לא היית רוצה שהיא תעבוד בתחנות דלק, נקודה !

אדי הבנזן (מרכיב עיקרי בבנזין) מסרטנים ברמה גבוהה ועלולים לפגוע בפוריות האישה.

כמו שכבר אמרו- מלונות ים המלח הם המוצא היחידי לעבודות באזור זה.

בהצלחה

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

• תוכן חדש...