Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כך שומרים על צמיגים של BMW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשוב מאוד לשמור על תקינות הצמיגים (וגם על המראה).

קבלו פטנט של בעל רכב פדנט.

דרך אגב , תמונה אחת מלפני הצהריים כשהשמש בדרום מזרח והשנייה צולמה אחר הצהריים אחר העברת המיגון לדופן הנגדית

לניטרול הקרינה המגיעה מדרום מערב. (לפחות את מיגון הדשבורד לא צריך לנייד...)

Photo072.jpg

Photo073.jpg

פורסם

איזה מוזר זה, הוא שכח לשמור על הפלסטיקים שעל גוף הרכב. :roll: לא עדיף כבר היה לקנות כיסוי?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תמליץ לו על הפורום, יש פה הרבה אנשים שמגיעים לרמה שלו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

יש לי הצעת יעול! כרטיס ביקור של הפורום שמזמין אנשים להצטרף. אפשר למסור אותו לאנשים שלפי דעתכם לא מכירים את הפורום אבל אולי היו רוצים להצטרף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

צריכים ליצור מדבקה לאוטו דל קארס פורום - נוהגים אחרת או משהו כזה ,ואז נוכל לזהות אחד את השני.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לדעתי אפשר לעשות סט שאפשר להזמין באתר: קובע, חולצה, מדבקה עם הלוגו של הפורום. אולי גם חבילת כרטיסי ביקור של פורום, כדי שחבר פורום יוכל לחלק לחברים שלו שיצטרפו גם.

אני הייתי מזמין סט כזה:-)

אפשר למשל לחלק/למכור סטים כאלה במפגשים.

פורסם

צחוק צחוק האוטו שמור כאילו יצא עכשיו מהסוכנות,

ביננו, אולי הוא מחביא שם את הבלוקים ששמו לו אחרי שהרימו לו את הג'אנטים :)

Polo 2012

פורסם

אפשר להכניס גם סלוגן מיוחד לכל רכב.

רנו- לא רואה מוסך, מבחוץ.

מיאטה- הנאה אחורית!

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

תכל'ס-הרעיון של מדבקה של carsforum נשמע לי לא רע בכלל.

יכול להיות מעניין לראות מי נוסע לידך בכבישי הארץ. בארה"ב יש פורומים שחבריהם מכינים מדבקות עם כינוי חבר הפורום ומדביקים אותן על הרכב-יש ביניהם גם מספיק wackos שמסכמים על איזשהו סימון של "אהלן" עם היד למקרה שאתה נתקל בחבר פורום על הכביש. אולי גם ככה תדע שמי שנוהג ממולך הוא לא "וילדע חייה" אלא חבר פורום מכובד :lol:

אה,וכמובן-בכל רכב של חבר פורום צריך להיות אבטיח במושב האחורי, בשביל קנה המידה להשוואות עתידיות בין הרכבים.

ואם לא ניתן להכניס אבטיח כי זו לא העונה, אז לפחות צריך להדפיס אותו על המדבקה :twisted:

פורסם

מדבקות של פורומים זה בהחלט נפוץ בחו"ל.

ובעל הרכב היה חוסך את הבלאגן בעזרת כיסוי לרכב, זה מגוחך.

• תוכן חדש...