Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקלות עם שוטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אם אני נתקל בשוטר כאשר עשיתי עבירה כלשהי (אלכוהול, דוח וכו') ואני חושב שאני צודק והשוטר טעה ואפילו כמעט בטוח שאני צודק, האם כדאי להתווכח עם השוטר ולהוכיח לו את טענתי שהוא טועה או שאני צריך להרכין ראש ולפעול אחר כך ?

תודה !

פורסם

אומנם אני אישית לא מהמתווכחים, שמעתי לא מעט על אנשים שהוציאו את עצמם מהבוץ רק בעזרת מילים, כך שאם זה מתאים לך כדאי מאד לנסות.

פורסם

מניסיון מר עם שוטרים אני יכול לומר לך שהוויכוח הוא תלוי בסוג העבירה שביצעת.

אם ביצעת עבירה שהיא חמורה, ואתה מודע לעבירה שעברת אז ויכוח רק יחמיר את המצב, הרי בכל זאת השוטר מעלייך, והשוטר בבית המשפט תמיד צודק.

אם זו עבירה קטנה, תמיד אתה יכול לנסות לדבר לליבו של השוטר, כמובן שבלי לקלל ולהרים את הקול, אלא בצורה שתגרום לשוטר להבין אותך, ולראות שיש לו סיפור עם בנאדם אחראי וישר. עובדה שלי זה עוזר די הרבה פעמים, וכמובן זה מזל על איזה שוטר אתה נופל.

אין צורך בחתימה....

פורסם

תלוי מי אתה ומי השוטר.להציג עמדה - ודאי, בשביל זה קיים "תמצית דברי הנהג" בדו"ח. להתווכח ? - יכול להתגלגל לכל הכיוונים.

פורסם

מתעלק על השרשור - תמיד עניין אותי, אם במקרה בזמן הויכוח אתה מקלל את השוטר כי הוא פשוט אטום ולא מוכן להקשיב - הוא יכול לעשות לך משהו? זה נחשב עברה?

פורסם

כן, העלבת עובד ציבור זה עבירה פלילית שעונשה עד 6 חודשים מאסר.

מעשית, אני לא מאמין שמישהו באמת מקבל על זה מאסר בפועל (אולי על תנאי) אבל בקנס מוגדל אתה בטוח תזכה.

V5

פורסם
שלום.

אם אני נתקל בשוטר כאשר עשיתי עבירה כלשהי (אלכוהול, דוח וכו') ואני חושב שאני צודק והשוטר טעה ואפילו כמעט בטוח שאני צודק, האם כדאי להתווכח עם השוטר ולהוכיח לו את טענתי שהוא טועה או שאני צריך להרכין ראש ולפעול אחר כך ?

תודה !

נדוש אבל תמיד טוב לחזור על כך, "אם שותים לא נוהגים".

אם יש לך טענות ואתה חושב שהשוטר טעה, שאתה לא שיכור, ולמרות שעל פי החוק יצא שכן, אין לך מה להתווכח, כאן אתה מקבל באופן אוטומטי הזמנה לבית המשפט, שם תציג את חפותך.

היה וקיבלת דוח, יש לך את האפשרות לגשת למשפט במקום לשלם את הקנס ולהוכיח אחרת.

בהצלחה!

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דבר ראשון - השוטר הוא ממש לא מעלייך. זו טעות. התפקיד שלו זה לאכוף את החוק, במידה ועברת עליו זה לא הופך אותך לנחות מהשוטר.

דבר שני - אין מה להתווכח. ויכוחים הרבה פעמים, יובילו לאגו של אחד הצדדים לפחות להיכנס לעניין ומן הסתם הוא זה שיכול כרגע להזיק לך אז אם האגו שלו ייכנס לפעולה לא משנה עד כמה הטיעון שלך יהיה מוצדק, עדיין מבחינתו, אתה תהיה אשם.

מה שאני כאדם הגיוני עושה, אם כבר, זה לדבר עם אנשים בהגיון. להסביר את הכל בצורה הגיונית ולהגיע להבנה משותפת.

• תוכן חדש...