Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שעוקב אחר שוק המשומשות הרבה שניםף בהחלט לא זכור לי חודש ועוד באמצע השנה שמחירי הדגמים הפופולריים יורדים ב4-6 אחוז בחודש אחד, שזה אומר נפילה של 48 עד 72 אחוז בשנה! :shock:

ברוב המקרים ירידת הערך היא בין 1% לחודש למכונית סחירה ל2% למכונית לא סחירה, אין ספק שהפעם מדובר בישנוי דרמטי בשוק.

מאזדה, 3 שנחשבה פעם לצ'ק בנקאי והיו אפילו חודשים שהמחירון שלה עלה, נפלה ב4K (יותר מ4%).

מי שנפגעו הכי הרבה מהמחירון החדש הם כמובן חברות הליסינג, שצריכות לספוג בחודש אחד אבדן ערך של מספר חודשים ובמילים אחרות: שווי של מאות מיליוני שקלים פשוט נמחק.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4076831,00.html

פורסם

זה היה ברור, חברות הליסינג שהציפו את השוק וחברות כמו צ'מפיון וסיאט שכל שני וחמישי עושה מבצע חדש.

זה דווקא לטובה, אני מחפש רכב ראשון :)

פורסם

זה רע למי שקונה רכב חדש (כולל חברות הליסינג),

זה רע למי שמחזיק ברכב האחרון שלו,

זה טוב מאוד למי שמחפש רכב ראשון,

וזה טוב למי שמחפש לשדרג למשומש צעיר יותר.

זה לגבי הירידה הריאלית במחיר.

לגבי המחירון - כנראה שהוא בסך הכל מנסה לשקף את מצב השוק בשטח, שנמצא בהצפה רצינית של דגמי 2007-2008 במבצעים מפתים עם מימון וכו'.

זה גם משפיע על הביקוש לרכבים מהכמה שנתונים שלפני כן, כי מי שיש לו כסף לקנות רכב מודל 2005 פרטי, יכול להתפתות לשלם את הסכום הזה + הלוואה נוחה ב30 תשלומים ולקבל רכב מודל 2008 מאחת מחברות הליסינג/טרייד אין.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ללא ספק התרסקות.

העובדה שלא מכרתי את ה B4 שבחתימה שלי לפני תום חודש מאי עלתה ב5K לפי מחירון יד 2 ולפי לוי יצחק אני מפחד לבדוק, השמועות אומרות 6 אחוז.

הבעיה עם "שיקוף מצב השוק" היא שרכבים שיש הצפה שלהם נמכרים בX מתחת למחירון , מה שגורם למחיר השוק להיות מחירון פחות X ואז המחירון מתעדכן ושוב דורשים ממך להוריד את אותו ה X....

מצד שני, רכב זו לא השקעה. זו הוצאה שכרוכה בהפסד ערך מהותי לאורך זמן וצריך להתייחס לכך כמשהו צפוי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

וואלה לא יודע, המחירון של האיטלקיה הקקמיאקה שלי נשאר על כנו. ממש חזון אחרית הימים :-D

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

הייתה צניחה רצינית ביותר.

אבי רוצה למכור את ההונדה ג'אז שלו ,ובחודש שעבר שבדקתי את המחירון שלה הגעתי למחיר משוקלל של 88,000 שקל.

והיום שבדקתי המחיר צנח ל81,000 שקל .

ממש קריסה .

ולעומת זאת במחירון יד 2 המחיר שלה דווקא עלה ,ממש מוזר .

יוסי

פורסם

עצוב עצוב מאוד,זה רק מראה שהמצב בארץ מחפיר מאוד,בחו"ל המחירים הרבה יותר שפויים גם כי מתייחסים לרכב כמו לרכב ולא כמו לנכס כלשהו,חוץ מהעובדה שיש בארץ מחירון ואיש אחד שמחזיק את כולם בביצים ומקבל הרבה כסף מהרבה גורמים.

היה לא מזמן בחור שהציע לכולם "לחזור לסובארו" תזהרו בסוף זה גם יקרה :)

פורסם

אז פותחים חזית?:lol:

מה עם הסובארו אגב, יותר מידי זמן? :-P

מי שרוצה gti דור 5 עם 3 דלתות זה הזמן, מחירון ל2006 הוא 91 אלף ש''ח לפני שקלול :)

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אז פותחים חזית?:lol:

מה עם הסובארו אגב, יותר מידי זמן? :-P

מי שרוצה gti דור 5 עם 3 דלתות זה הזמן, מחירון ל2006 הוא 91 אלף ש''ח לפני שקלול :)

חשבתי שיש לך חוש הומור :)

בכנות, כנראה שהסובארו הזאת רכב לא סחיר למרות שלטעמי זה רכב מצויין.

גולף עם נתונים כאלה כבר הייתה עפה מזמן מזמן במחיר מחירון לפחות.

מעולם לא קרה לי שלקח לי למכור רכב יותר משבוע וגם זה עם חגים באמצע :)

אין מצב שמחירון לוי יצחק הוא 91 אלף ש"ח כי זה משקף ירידה של 14 או 15 אלף שקל בחודש אחד.

בכל מקרה, לא מעניין אותי מה המחירון כי אני לא עומד למכור בזמן הקרוב וגם כי המחירון לא רלוונטי ברכבים כאלה. הפעם האחרונה שבדקתי היתה בשביל הדו"ח סיכום שנה שעשיתי לטובת חברי הפורום

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ללא ספק התרסקות.

העובדה שלא מכרתי את ה B4 שבחתימה שלי לפני תום חודש מאי עלתה ב5K לפי מחירון יד 2 ולפי לוי יצחק אני מפחד לבדוק, השמועות אומרות 6 אחוז.

הבעיה עם "שיקוף מצב השוק" היא שרכבים שיש הצפה שלהם נמכרים בX מתחת למחירון , מה שגורם למחיר השוק להיות מחירון פחות X ואז המחירון מתעדכן ושוב דורשים ממך להוריד את אותו ה X....

מצד שני, רכב זו לא השקעה. זו הוצאה שכרוכה בהפסד ערך מהותי לאורך זמן וצריך להתייחס לכך כמשהו צפוי.

מחירון 05/2011 היה 87K

מחירון 06/2011 הוא 83K

עוד דוגמאות שלקוחות שלי חוו על בשרם...

ניסן טידה- ירידה של 4K

טויוטה קורולה- ירידה של 3K

עצוב עצוב מאוד,זה רק מראה שהמצב בארץ מחפיר מאוד,בחו"ל המחירים הרבה יותר שפויים גם כי מתייחסים לרכב כמו לרכב ולא כמו לנכס כלשהו,חוץ מהעובדה שיש בארץ מחירון ואיש אחד שמחזיק את כולם בביצים ומקבל הרבה כסף מהרבה גורמים.

היה לא מזמן בחור שהציע לכולם "לחזור לסובארו" תזהרו בסוף זה גם יקרה :)

יש סתירה פנימית בהודעה שלך.

מצד אחד אתה אומר שזה עצוב שהמחירים יורדים ומצד שני אתה אומר שחבל שאצלנו זה לא כמו באמריקה שם הרכב הוא לא נכס (כלומר לא שווה הרבה ומאבד הרבה מערכו).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
מחירון 05/2011 היה 87K

מחירון 06/2011 הוא 83K

.

התכוונתי שאי מכירת הרכב עלתה לנו כסף ולא שמחיר הרכב עלה... :)

ביד 2 הירידה היתה בשיעור 5K. מ85K ל 80K.

אני מדבר על מחירון לא משוקלל כי ברכבים האלו לא מקבלים כלום על תוספות.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דווקא יש חוש הומור ובעודפים אפילו, איך הסקת שאין:-)

אגבל למען הכנות, מחירון יד2 הוא 91 אלף ויצחק לוי הוא 106 לפני שקלול:wink:

אותו ההבדל יש בwrx 2005, יצחק לוי מעל יד 2 ב20 אלף ש''ח כמעט.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...