Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאלה שלא מעודכנים:

"נהג הואשם בגרימת מותו של האופנוען טל שביט"

משפחת שביט: "האשמה והאחריות הן של נהג הרכב, ושלו בלבד"

אור ירוק עשתה נזק לעיתונאות הרכב והדו-גלגלי בארץ? -הגיע הזמן שגם אנחנו נחזיר להם בהתאם.

אני החלטתי שאני מחרים כל דבר ששייך לאור ירוק עד שהתנצלו.

אור ירוק עדיין מנסה להתחמק בתירוצים לא רלוונטים.

אתם מוזמנים להעיר להם בעמוד הרשמי שלהם בפייסבוק.

אנחנו נראה להם שטל שביט לא היה "אחד" הוא היה "ה"אחד ולא ניתן להם להכפיש את שמו לשווא.

fullgaz-erat113315.jpg

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פייר? אני בעד - ולו רק בשל העיוות הצורם של המקרה הנ"ל, שנועד בכדי להצדיק את היסטריית ה"מהירות הורגת" שלהם.

חצופים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

עמותה פופוליסטית מושחתת שפועלת בחסות המשטרה ואיבדה מזמן את הייעוד לשמו הוקמה. כיום הקשר בין הצלת חיים לפעילות העמותה מקרי בהחלט!

פורסם

כמובן שאני גם בעד הרעיון, אך איזה מוצרים היא בכלל משווקת?

ואי אפשר להעיר להם בדף, כל מילה שנרשמת ולא מוצאת חן בעיני מנהלי הדף גוררת לחסימה, מניסיון:-P

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אין לי מושג אילו מוצרים יש לעמותה הזאת שאפשר להחרים אותה, אבל בינתיים אני מקפיד להפיץ לכל חבריי באמצעות הדוא"ל כל ידיעה ותחקיר שחושפים את פרצופה האמיתי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

האג'נדה של "אור ירוק" היא ברורה, וזהה לזו של 99 אחוז מהעמותות - הנצחה עצמית והגדלת תקציבים.

לגבי התאונה בה קיפח חייו טל שביט המנוח, אני חשוב שהדו"ח של "אור ירוק" יצא מהר מדי, ומאידך נהג הרכב הפרטי עוד לא הורשע.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בעבר התקשרו אליי אור ירוק ורצו לתת לי איזה "ערכה" לנהג המתחיל.

לכן גם כתבתי מוצרים, שזה כולל חוברות וכל מה שמסביב (כולל מדבקות 8)).

המטרה היא לעשות החרמה כוללת, החרמה לכל דבר שעושה העמותה המושחתת הזאת.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

אני מחרים אותם כבר שנים, אבל זה כלום, הם גם ככה לא משווקים מוצרים.

אני חושב שכוחנו הוא בעיתונות, יש פה מספיק כתבי רכב בפורום שלנו, והוא בעצמו מגזין רכב אינטרנטי.

לדעתי צריך לעשות כתבת תחקיר על כל המחדלים שקשורים לאור ירוק בכלל,

ועל מקרה טל שביט בפרט!

טל שביט היה אדם משכמו מעלה, מעבר להיותו רוכב מוכשר ומנוסה,

הוא גם היה נעים הליכות ואהוב על הבריות. כתבתי כבר שאני לא מאמין שיש מישהו שיכול להגיד עליו מילה רעה.

אור ירוק ניסו לסתור את טענתי, אני אומר שאסור לתת להם. בשום אופן.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

את פועלו של טל אני מכיר מאז שהייתי ילד. זכיתי גם להכיר אותו אישית, ואפילו לשתף איתו פעולה בכמה מקרים. לא תוציאו ממני מילה רעה עליו - הערצתי את האדמה עליה הלך.

מצד שני, את פועלה של אור ירוק אני גם מכיר כמה שנים טובות. אין לי ויכוח עם אף אחד מכם לגבי כך שהעמותה עושה לא מעט טעויות, ושיש בעייתיות גדולה מאוד בהתערבותה בהכתבת אג'נדה למשטרה ולמשרד התחבורה.

אבל אסור לשכוח שהיא עושה גם כמה דברים מאוד מבורכים, ושבראש ובראשונה היא באמת מנסה לעזור בהפחתת תאונות דרכים ובהקניית הרגלי נהיגה נכונה.

עבודתם עם נהגים צעירים המתמקדת בהסברה להוריהם, ז"א אלה שילוו אותם בתחילת דרכם כנהגים - מבורכת עד מאוד. מהיכרות אישית עם כמה מהמדריכים האלה אני יכול להעיד שהם עושים עבודת קודש. לא פחות.

לפני ההתלהמות, בואו נשתדל לזכור שהעולם הוא לא שחור לבן.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אם תגיד שאותם מדריכים מעודדים את הנהגים הצעירים לרכוש מיומנויות נהיגה נאותות במסגרת קורס נהיגה מתקדמת מחד, ומפעילים מנוף לחצים על מקבלי ההחלטות במשרד התחבורה במטרה לקבל סבסוד לקורסים הללו מאידך, אני מעכשיו הופך להיות תורם קבוע לעמותה הזאת ומתחייב להלל, לקלס, לשבח, לפאר ולרומם אותם בכל הזדמנות שתהיה לי.

לעומת זאת, עמותה שמתערבת בנושאים שאינה בעלת סמכות לעסוק בהם ("חקירת עומק" שהדבר הראוי ביותר לעשות בה זה לקבור אותה עמוק באדמה) ומפרסמת מסקנות שקריות הנוגעות לאירוע טרגי שבמהלכו אדם קיפח את חייו, עמותה שתורמת כספים בצורה שבעיניי היא פסולה לגוף שלטוני, עמותה שמבססת את האג'נדה שלה באמצעות הפחדה, סילוף נתונים ואחיזת עיניים - מן הראוי להוציאה אל מחוץ לחוק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אם תגיד שאותם מדריכים מעודדים את הנהגים הצעירים לרכוש מיומנויות נהיגה נאותות במסגרת קורס נהיגה מתקדמת מחד, ומפעילים מנוף לחצים על מקבלי ההחלטות במשרד התחבורה במטרה לקבל סבסוד לקורסים הללו מאידך, אני מעכשיו הופך להיות תורם קבוע לעמותה הזאת ומתחייב להלל, לקלס, לשבח, לפאר ולרומם אותם בכל הזדמנות שתהיה לי.

לעומת זאת, עמותה שמתערבת בנושאים שאינה בעלת סמכות לעסוק בהם ("חקירת עומק" שהדבר הראוי ביותר לעשות בה זה לקבור אותה עמוק באדמה) ומפרסמת מסקנות שקריות הנוגעות לאירוע טרגי שבמהלכו אדם קיפח את חייו, עמותה שתורמת כספים בצורה שבעיניי היא פסולה לגוף שלטוני, עמותה שמבססת את האג'נדה שלה באמצעות הפחדה, סילוף נתונים ואחיזת עיניים - מן הראוי להוציאה אל מחוץ לחוק.

דברים כדורבנות, שווים ציטוט במלואם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
את פועלו של טל אני מכיר מאז שהייתי ילד. זכיתי גם להכיר אותו אישית, ואפילו לשתף איתו פעולה בכמה מקרים. לא תוציאו ממני מילה רעה עליו - הערצתי את האדמה עליה הלך.

מצד שני, את פועלה של אור ירוק אני גם מכיר כמה שנים טובות. אין לי ויכוח עם אף אחד מכם לגבי כך שהעמותה עושה לא מעט טעויות, ושיש בעייתיות גדולה מאוד בהתערבותה בהכתבת אג'נדה למשטרה ולמשרד התחבורה.

אבל אסור לשכוח שהיא עושה גם כמה דברים מאוד מבורכים, ושבראש ובראשונה היא באמת מנסה לעזור בהפחתת תאונות דרכים ובהקניית הרגלי נהיגה נכונה.

עבודתם עם נהגים צעירים המתמקדת בהסברה להוריהם, ז"א אלה שילוו אותם בתחילת דרכם כנהגים - מבורכת עד מאוד. מהיכרות אישית עם כמה מהמדריכים האלה אני יכול להעיד שהם עושים עבודת קודש. לא פחות.

לפני ההתלהמות, בואו נשתדל לזכור שהעולם הוא לא שחור לבן.

מסכים עם כל מילה.

לדעתי התגובות, גם של אור ירוק הן פזיזות וכמו שאמר אנאלוגי, מתלהמות. יש גורם אחד שאמין עלי והוא בית המשפט.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...