Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החבר הכי טוב שלי הולך להפוך לראשונה בחייו לאבא בעוד כשבועיים, ואני מרגיש כאילו אני הולך להיות דוד פעם נוספת.

בהתחלה תכננתי לתת לו ולאשתו לרגל האירוע צ'ק שמן בתוספת מתנה נחמדה, ואז קראתי באיזה מקום שמה שיולדת באמת צריכה לאחר הלידה זה מישהו שיעזור לה בעבודות הבית ויוריד ממנה את עומס היומיום.

מפה לשם, חשבתי לשכור את שירותיה של עוזרת בית, כאשר אני משלם לה מראש תמורת מספר מוסכם של שעות, והחבר רשאי לנצל את אותן שעות שכבר שילמתי תמורתן לפי ראות עיניו.

הבעיה היא שאני לא ממש מכיר אף עוזרת בית, והאמת היא שגם אין לי מושג כמה נהוג לשלם להן.

השאלות, אם כן, הן:

1. החבר מתגורר בנתניה. למישהו יש המלצה על עוזרת בית מהאיזור?
  2. איזה סכום נחשב לסביר מבחינת תשלום שעתי?

תודה מראש לעונים!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

2. תשלום מקובל והגון מתחיל מ 45 ש"ח לשעה. שזה תשלום שרוב העוזרות יידרשו אותו בכל מקרה. התשלום מגיע לעיתים עד כ 55 ש"ח לשעה תלוי בנסיון, איכות נקיון, המלצות וכו' וכו' וכו'...

3. התשלום לשעה, עד כמה שנראה לנו גבוה, אינו כולל נסיעות ותנאים סוציאליים נאותים ורגילים כגון: נסיעות, כן כן גם נסיעות.

4. דע לך כי, אתה מחוייב לשלם ביטוח לאומי ומס בריאות. במידה ולא, תהיה חייב לשלם פיצויים לכל דבר במידה ומשהו יקרה לה, מכיוון שכיום, עוזרת נקיון מוכרת כעבודה לכל דבר וגם בתביעות בבתי המשפט.

5. לא כל העוזרת מוכנות לעשות הכל, הכוונה, חלק עושות נקיונות נטו ולא מתעסקות בסידור ביגוד וכו' או טיפול בבעיות אחרות או סידורים אחרים הקשורים במשק הבית פרט לנקיון וכו', הבנת את הנקודה. כמובן שזה ניתן לסידור בקלות ע"י "שוחד" בשכר.

תיתן יותר, תקבל יותר.

6. בהצלחה

פורסם

קודם כל, זאת יוזמה מצויינת. כל הכבוד על הרעיון! :mm_yeah:

קראתי באיזה מקום שמה שיולדת באמת צריכה לאחר הלידה זה מישהו שיעזור לה בעבודות הבית ויוריד ממנה את עומס היומיום.

קראתי באיזה מקום שבשביל זה יש את האבא, וגם סבא/סבתא אם עדיין בחיים.

להיכנס לחיפושי עוזרת בנתניה זה לא פשוט. יש את החוקיות שבאות עם פוזה של פרימה-דונה, ויש את הרוסיות

שבאות עם דרישות הרבה יותר צנועות, אבל לך תדע אם תיפול על אחת נורמלית או על "לובה". אם בא לך לנסות

רוסיה נורמלית (הכל יחסי) שעובדת ללא תיעוד ובמחירים סבירים, יכול להיות שיש לי המלצה בשבילך (אינני בטוח

אם היא תהיה זמינה, גם ככה בד"כ יש לה לא מעט עבודה).

בכל אופן, שיהיה בהצלחה.

פורסם

תודה לשניכם על התובנות.

דריש, החבר עובד בכמה משרות ובקרוב יחל לימודי תואר שני, כך שאי אפשר בדיוק לומר עליו שהוא סובל מעודף זמן. לגבי הורים: יש לשניהם, אבל אני לא נכנס לזה.

בקיצור, למה אתה ממתין? תיבת הה"פ שלי ממתינה לפרטי העוזרת ההיא :)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

בהתחלה תכננתי לתת לו ולאשתו לרגל האירוע צ'ק שמן בתוספת מתנה נחמדה, ואז קראתי באיזה מקום שמה שיולדת באמת צריכה לאחר הלידה זה מישהו שיעזור לה בעבודות הבית ויוריד ממנה את עומס היומיום.

זה רעיון מאוד יפה.

אם היולדת נטולת עזרת נשים עם ניסיון בטיפול בתינוקות בני יומם, אתה יכול גם לשקול לשכור לה "דולה" ליומיים-שלושה, לכמה שעות ביום. דולה זו אישה שמלווה את היולדת (אפשר גם בלידה) ותומכת בה בימים הראשונים עם התינוק. אני מניח שעלות של אחת תהיה יקרה ממה שתכננת, אבל אולי תוכל לצרף עוד חברים לרעיון.

תבדוק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תשכור לו חדר ללילה פעם בשבוע למשך החצי שנה הראשונה באיזשהוא מוטל להשלמת שעות השינה שייצתברו לו.שהאשה תסתדר כבר לבד.

:wink:

פורסם

אלעד - בדקתי לגבי העוזרת ההיא, נראה שהיא לא תוכל לסייע. 'צטערת. :lol:

דיברתי גם עם שני חברים שלי שלא מזמן עברו את שלב הילד הראשון, והופתעתי לשמוע משניהם את אותה דעה.

הם טוענים שהרעיון אמנם יפה אך עלול להיות בעייתי, משום שלא כל אמא תרגיש בנח להכניס אדם זר לבית שבו

יש תינוק חדש. לדבריהם - עוזרת בית, מטפלת וכו' הם תפקידים שההורים חייבים לעשות להם את ראיון הקבלה

ולהרגיש בנח עם האנשים ששכרו, כי למרות כל ההמלצות יש סיכוי שבמסגרת שונה לא תהיה כימיה בין הצדדים.

אני אישית חושב שאודישנים לתפקידים כאלה זה די בולשיט וזה לא תורה מסיני, אבל מאידך, לי אין ילדים ואני לא

מאמין ברעיון של עוזרת בית בכלל. מה שכן, אני נוטה להסכים עם הסיכון שאשה עם חוסר איזון הורמונלי תרגיש

לא בנח עם אדם חיצוני שהוצנח לביתה במהלך השבועות הראשונים עם הילד. שלא לדבר כבר על כך שהן כולן

משוגעות מלכתחילה, עם או בלי תינוק בתמונה. :loco:

בקיצור, אתה מכיר את חבריך טוב יותר, אבל מקווה שנתתי לך קצת חומר למחשבה. בזמנו כשאחד החברים שלי

הפך לאבא, התארגנתי עם עוד חבר משותף והבאנו לו gift card של סופר-פארם בסכום גבוה למדי, שאותו הזוג

יכל להוציא בהתאם לשיקוליו האישיים. רעיון לא חדשני מדי, אבל עובד.

אני צריך המלצה לעוזרת בנתניה בלי שום קשר לרעיון היפה של אלעד.

לאיזה היקף עבודה? ניקוי דירה פעם בשבועיים, או ניקוי אחוזה מדי יום?

פורסם

דיברתי גם עם שני חברים שלי שלא מזמן עברו את שלב הילד הראשון, והופתעתי לשמוע משניהם את אותה דעה.

הם טוענים שהרעיון אמנם יפה אך עלול להיות בעייתי, משום שלא כל אמא תרגיש בנח להכניס אדם זר לבית שבו

יש תינוק חדש. לדבריהם - עוזרת בית, מטפלת וכו' הם תפקידים שההורים חייבים לעשות להם את ראיון הקבלה

ולהרגיש בנח עם האנשים ששכרו, כי למרות כל ההמלצות יש סיכוי שבמסגרת שונה לא תהיה כימיה בין הצדדים.

אני דווקא מאוד מסכים איתם. למה שאמא תיתן למישהי להיכנס לה לאמצע הבית, באמצע החיים באחד השלבים הרגישים והאינטימיים ביותר בחייה, וזאת אפילו בלי לדבר איתה פעם אחת לפני ?

עוזרת בית זה תפקיד שדורש אמון, את זה אפשר לגלות או להרגיש בעיקר ע"י ראיון אישי - למרות שגם כאן כמובן שאפשר ליפול ולגלות שגנבו לך חצי מהבית.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
החבר הכי טוב שלי הולך להפוך לראשונה בחייו לאבא בעוד כשבועיים, ואני מרגיש כאילו אני הולך להיות דוד פעם נוספת.

מפה לשם, חשבתי לשכור את שירותיה של עוזרת בית, כאשר אני משלם לה מראש תמורת מספר מוסכם של שעות, והחבר רשאי לנצל את אותן שעות שכבר שילמתי תמורתן לפי ראות עיניו.

הבעיה היא שאני לא ממש מכיר אף עוזרת בית, והאמת היא שגם אין לי מושג כמה נהוג לשלם להן.

השאלות, אם כן, הן:

1. החבר מתגורר בנתניה. למישהו יש המלצה על עוזרת בית מהאיזור?
  2. איזה סכום נחשב לסביר מבחינת תשלום שעתי?

תודה מראש לעונים!

מסוכן:lol:ביחוד שהחבר אחרי צום.

הרעיון יפה הביצוע בעייתי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ozrot.co.il ניסית ?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

לא הכרתי את האתר הזה, תודה!

דריש, כהרגלך בקודש אתה מעלה נקודות נכונות למחשבה. אני חושב שאני פשוט אשאל את החבר באופן ישיר האם הוא יעדיף לקבל את המתנה המסורתית (צ'ק) או את העוזרת.

פורסם

לאיזה היקף עבודה? ניקוי דירה פעם בשבועיים, או ניקוי אחוזה מדי יום?

את האחוזה אני לא מנקה, צריך משהו פעם בשבועיים לדירה.

• תוכן חדש...