Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד בחברת אבטחה כבר כמה שבועות. בקרוב המעסיק אמור לשלוח אותי להוציא רשיון נשק ארגוני, ויש לי כמה שאלות:

1. הקורס הוא על חשבון החברה, ואין לי שום התחייבות להישאר שם תקופה מסויימת. מה הקאץ'? יכול להיות שהרשיון הוא רק לאותה חברה? או רק לאותו נשק ספציפי שהחברה מספקת (מספר סידורי מסויים)? או שהרשיון תופס לכל נשק ארגוני ואין שום מניעה לעזוב את החברה ולשמור על הרשיון בידיי?

2. החברה משלמת לי 22 ש"ח לשעה ואם זה משמרת לילה אז 23 וקצת. בשבת זה 150%. זה חוקי? אני חשבתי ששעות לילה זה 150% ושבת זה 200%. אם אני צודק, וזה לא חוקי לשלם שכר כזה נמוך, מה אני יכול לעשות בנדון?

3. כרגע אני רושם את כל השעות שלי אצלי בבית. האם מבחינה משפטית זה תופס?

תודה על התייחסותכם.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בקשר לשכר, אני לא יודע. איזו חברה זו?

יש חברות שמירה שטובות בלעקוץ את העובדים שלהם, אז תבדוק את זה.

בקשר לרשיון, זה רישיון שלך ואתה יכול להתפטר אחרי יום וללכת לעבוד בחברה אחרת.

ינפיקו לך 2 כרטיסי פלסטיק כאלה בסיום הקורס, אחד הוא הרישיון שנשאר אצלך והשני זה ספח שאתה נותן למעסיק שלך.

כך לפחות זה היה לפני שנתיים, שהוצאתי את הרישיון הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הרישיון נשק הוא אישי וזה יפה שהחברה משלמת עליו, בד"כ מורידים את זה מהשכר כי ברגע שאתה עוזב הרישיון נשאר אצלך.

לגבי השכר, זה נכון שמקובל לשלם יותר בלילה אבל זה לא מעוגן בחוק. כלומר אם המעסיק החליט לשלם לך יותר על משמרת לילה אז זו הטבה שהוא החליט עליה וזה לא חל על כל המעסיקים. ההבדל היחיד הוא שבלילה החלר מהשעה השביעית כל שעה היא שעה נוספות (125%).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

"נשקים" זה לא מילה - בדיוק כמו "דלקים", "ציודים" ושאר הזבל שהסלנג הצבאי מפיק. כדאי שתפנים את זה עם היציאה לאזרחות.

לגבי שאר השאלות שלך - אם אתה חושש שידפקו אותך, אל תיכנס לתחום הזה. אם נכנסת, אל תתלונן אח"כ שדפקו אותך. פשוט.

פורסם

עובד חברת אבטחה מקבל היתר לנשיאת הנשק הסצפציפי שניתן לו מהחברה. אחרי שהוא מסיים את תפקידו, ההיתר והנשק חוזר לחברה.

קח בחשבון שחברות האבטחה מנצלות את הדרישה לאבטחה בכל מקום, ובנוסף מודעות לכל ששני קהלי היעדי הגדולים הם חיילים משוחררים או עולים בני 45 ומעלה.

ודי לחכימא ברמיזה.

אם זה אפשרי- שקול לעבוד בתחום אחר

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

derish- אם אף אחד בעולם לא היה נכנס למשהו שיש סיכוי שידפקו אותו בו- לא היינו מגיעים לשום דבר.

אני לא יכול לפסול רק בגלל שאני מפחד שאולי יום אחד יזמברו אותי. אני נכנס, בזהירות, ובודק טוב טוב כל צעד סביבי. בגלל זה רציתי לדעת אם הרישום שלי באקסל של שעות העבודה הוא מספיק בשביל להוכיח כמה עבדתי וכ'ו.

שביט- כרגע זה לא אפשרי כל כך תחום אחר. זה עבודה שניה שלי והיא משתלבת יפה עם העבודה המקורית. השכר גרוע אבל אני חייל משוחרר בלי תואר בלי כלום, אז אין למה לצפות למליונים כרגע.

מה שאתה אומר מנוגד למה שslowride אמר. מי מכם צודק?

hagggg55 כתב:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ההיתר והרישיון זה 2 דברים שונים.

הרישיון שלך ונשאר אצלך, ההיתר זה אישור שתוכל לקחת מהחברה בה אתה עובד אקדח, ושיהיה אצלך באופן חוקי.

תרצה לעבוד בחברה אחרת, יעשו לך היתר חדש לאקדח שלהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אבל היתר זה שטויות לא? אם אני מבין נכון הרשיון זה מה שעולה הרבה כסף (למיטב הבנתי משהו באיזור ה2100 ש"ח)

היתר זה רק זמן מטווח על נשק ספציפי?

hagggg55 כתב:

פורסם

רישיון נשק ארגוני עולה 500-650 ש"ח.

היתר אתה מקבל מהחברה שמעסיקה אותך בצמוד לנשק.

ההיתר זה דף שניתן לך כנגד ספח רישיון נשק ארגוני וההיתר הוא על שמך ועל סוג הנשק שהונפק לך וכמובן מספרו הסידורי.

זה על מנת למנוע מכל מי שיש ברשותו רישיון ארגוני לאחוז בנשק בצורה בלתי חוקית.

• תוכן חדש...