Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר קרוב ל-11 שנה עם הבורה, אבא שלי החליט שהגיעה העת לעבור לדבר הבא, ועל הפרק פולקסווגן ג'טה.

ידוע לנו כי הדגם הנוכחי נמצא לקראת סוף חייו ואף היו דיבורים על השקתה הצפויה של ג'טה מחודשת, ולכן הוא החליט להשהות את הרכישה עד לצאת הדגם המחודש.

אם כך, מישהו יודע מתי הג'טה החדשה תצא, או החל ממתי יהיה אפשר להזמינה כאן בארץ?

תודה מראש לעונים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לקראת סוף השנה, גם ההורים שלי מתכוונים לשריין ג'טה ברגע שיפתחו את ההזמנות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

שימו לב שדגם הבסיס המקביל לגירסת הליסינג 1.6 מנג'ר של היום צפוי להיות 1.2TSI.

כמו כן כידוע הגיר האוטומטי של הבורה החליף את מקומו למשהו אחר לגמרי.

הג'טה הנוכחית עם מנוע 1.4TSI טרנדליין מתומחרת ב138K. מנסיון צ'מפיון אוהבים לייקר מחירים כשנכנס דגם חדש אז תתכוננו 8)

פורסם

בכל העולם הדגם החדש הושק בבשורת הוזלת מחיר, אבל אל תפתחו ציפיות, איכות חומרים של לאדה זה הדבר הבא בפולקסוואגן.

haters will hate

פורסם

לפי ביקורות מחו"ל הג'טה החדשה היא ממש שינמוך של הדגם הקודם.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אני הזמנתי את הדגם הנוכחי במבצע וביטלתי עקב ציפייה לדגם החדש.

העיצוב הפנימי נראה פשוט ולדעתי פחות נאה מזה של הדגם הקיים וגם הביקורות בארצות הברית לא מהללות. מצד שני הדגם האירופאי אמור להיות שונה בעיקר מבחינת כיול מתלים וגימור פנימי. אגב במדינות אירופה ובארצות הברית הדגם כבר נמכר וניתן להסיק שמה שנמצא בארץ כרגע זה מלאי ישן או שאריות.

אם הוא באמת לא יהיה טוב אני פשוט אזמין אוקטביה לקראת סוף השנה, אולי גם לא תוצג בקרוב מחליפה (מתי אני אסיים כבר עם סגאת ההחלפה הזאת? :?).

פורסם

אכן, הביקורות על הדגם החדש פושרות במקרה הטוב, וקוטלות בד"כ.

אני במקום אבא שלך הולך עכשיו להזמין את הנוכחית, אולי עדיין ניתן לקבל את התנאים של המבצע האחרון (109 אש"ח).

פורסם

נדמה לי שאת קצת מתבלבלים בין הדגם האמריקאי, שעבר שנמוך בכדי להציג תג מחיר זול (בדיוק כמו הפאסאט האמריקאית) לבין הגרסה האירופאית שיש לה גם מתלים שונים וגם תא נוסעים איכותי יותר בדיוק ברמה של הגולף.

פורסם

אני במקומכם דווקא כן הייתי ממהר כרגע לקנות רכבים מבוססי גולף MK5 , לפני שייגמרו.

הMK6 ונספחיו עברו תהליך של הפחתת עלויות מאסיבי ואינני בטוח שזה לא מתבטא בשטח.

בכל מקרה- דגם חדש של רכב לדעתי האישית לא רצים מיד לקנות, מחכים שירוץ שנה, לראות מה המחלות (הג'טה רכב דיי נפרד מהגולף בדגם החדש) ואז מחליטים אם כדאי או לא.

הג'טה האמריקאית היא דגם LOWCOST במיוחד אשר מיוצר במקסיקו ושונה גם מבחינת שילדה ומכלולים אחרים.

מי שמעוניין יכול לקרוא:

http://blog.caranddriver.com/european-and-u-s-2011-vw-jettas-the-differences/

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נו, באמת. לך לא מתאים לכתוב משהו כמו

הMK6 ונספחיו עברו תהליך של הפחתת עלויות מאסיבי ואינני בטוח שזה לא מתבטא בשטח.

כלומר, לכתוב משהו שלא אומר כלום. יש משהו שמצביע בעיניך על כך? ספר ודבר. בינתיים, באירופה כותבים (על הדגם האירופאי):

The Jetta has always been something of an anomaly of the Volkswagen range. Sitting somewhere between the Golf and Passat, the compact saloon is often overlooked as buyers opt for the more fashionable Golf or bigger Passat. However, the sixth-generation Jetta is no longer just a Golf with a boot. That boot might have shrunk a little – it still has more than 500 litres of space, but rear passengers get an extra bit of leg space to compensate for the minor loss of luggage space. It is now an all-new model and a good car in its own right worth serious consideration. That doesn’t mean it’s without flaws. While the handling is far from lifeless it does little to excite either. As you’d expect from the German brand a polished finish takes precedent over a passionate and engaging driving experience, but the selection of engines are good, while the huge boot space and extended rear passenger space means it is ideal as a cheaper alternative to the Passat.

ואגב, כמי שהיתה לו גם דור 5 וגם דור 6, אני יכול להעיד שיש דווקא שיפור באבזור ובחומרים, אם כי חסכו את "מזרקת" האוויר באמצע. לדעתי עיקר החסכון הוא בכך שהרבה פקדים עכשיו זהים בהרבה רכבים שלהם (סופרב, אוקטביה, פאסאט, גולף, וכו'), כולל המערכת (בשינוי לוגו) בדגמים המאובזרים.

אבל כרגיל, כשזה נוגע לרכבי VW, כל הפורום יודע יותר טוב מה יהיה (וגם מה היה ומה עכשיו). אישית, אם היו מביאים אותה עם המנוע של VRS, לא הייתי חושב בפעמיים.

והנה תמונה של האיכות הירודה, שבאמת, כ"כ גרועה שזה משהו...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

גם הדגם האירופי מחורבן הביקורת ב"אוטו אקספרס" ממש לא מחמיאה

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...