Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

התושבת נקראת גם גשטל, בשפת המתקינים.

מישהו יודע היכן ניתן לרכוש אותה ?

באיזור המרכז: ראש העין-פ"ת-ב"ב-חולון.

תודה מראש, אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

תוכל למצוא מתקן תלייה בכל חנות של אביזרי מיזוג.

תעשה גוגל ותמצא.

התקנת כבר מזגן בעבר ?

:smilecolr:snipersmi
פורסם

אתה לא צריך את התושבת הזאת.

אני התקנתי לפני כשנה מזגן בחדר שינה, במקום התושבת לקחתי 2 מחזיקי מדף גדולים במיוחד(עומק 50 ס"מ), כושר נשיאה של כ"א הוא 50 ק"ג.(לא צריך את זה, אבל זה מה שהיה במידות אורך המספיקות למדחס מזגן שלא יהיה צמוד לקיר).

4 ג'מבואים מחברים את המחזיקי מדף לקיר, והמזגן מחובר עם 4 ברגים ואומים למחזיקי המדף(יש מקום למברגים בבסיס המדחס).

אני לא יודע כמה עולה מסגרת מזגן סטנדרטית, אבל זוג מחזיקי מדף כאלו לא אמורים לעלות יותר מ80-90 ש"ח, כולל הג'מבואים והברגים.

under construction..

פורסם

סמקו סנטר- ציוד קירור

פינשטיין חיה 1 פתח תקוה

זה יוצא ליד איפה שהיה ההיפר שוק הישן (אם אתה מבוגר מספיק כדי להכיר), או במילים אחרות איפה שגינדי היום בונה את המגדלים, ביציאה האחורית של בית הקברות.

פורסם
אם נתקלת בבעיה להשיג גישטל או לא מצאת, דבר איתי בה"פ.

איציק

איציק היקר,

שלחתי לך ה"פ (בנושא לא פחות חשוב).

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...