Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מודל 2004 יש לי נזילה איפה שהמושב שליד הנהג מתחת זה לא נראה כמו שמן זה נפסק אחרי איזה 10 דקות שאני מכבה את המנוע מזה יכול להיות וכמה עולה בערך לסדר?

אמרו לי מיקודם שזה יכול להיות מהכייון של המזגן השאלה אם זה משהו שצריך לסדר או שזה תקין ?

פורסם

כנראה יש לך נזילה של נוזל הקירור, העובר גם במערכת החימום של הרכב. לפי מיקום הנזילה שתיארת - היא ממערכת החימום של הרכב.

יש לסדר בהקדם, משום שכאמור, זה נוזל הקירור שמסייע גם בקירור המנוע !

alfa 156 2.5.

פורסם

אם הבעיה אכן ברדיאטור חימום הפנימי ורוב הסיכויים שזה אכן משם זה יעלה לא מעט כי צריך להוריד את הדשבורד (שככה זה כימעט בכל הרכבים) וזה סיפור לא קטן שלוקח לא מעט זמן. יש אופציה לבטל אותו ע"י מעקף אבל אז זה יבטל לך את אופציית החימום ברכב בימים קרים.

:)
  • ספונסר פורום
פורסם

ממליץ לך לנסות לבדוק אצל יצחק וויס שירותי רכב מפתח-תקווה. תוכל גם להתקשר אליו לקבלת מידע. לגבי המחיר הוא לא אמור להיות יקר, אני גם יודע שהוא "יצא צדיק" בתוכנית של חיים הכט.

• תוכן חדש...