Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, היום אחה"צ מצאתי גורת פיטבול בשוליים של כביש ראשי (444) ואספתי אותה לביתי.

לצערי אני גר בדירה ויש לי כבר 2 כלבים ואישתי לא מוכנה להשאיר אותה (מעניין למה :lol:)

מניסיון רב עם גורים מהגזע הנ"ל אני כמעט בטוח שהיא פיטבול ולא אמסטף או גזע אחר, כפות רגליים בגודל סטאנדרטי, הראש מעוצב מצויין ונראה שהיא פשוט קצת רזה עקב רעב.

ככל הנראה מגזע "בלאק נואז" אבל כרגע קצת קשה לדעת.

היא מגיבה מצויין לסביבה ובעלת ביטחון עצמי רב, היא מנסה לשחק עם הכלבים שלי שלא כל כך שמחים לקבל אותה לביתנו וכבר יש חיכוחים ומריבות.

להערכתי הכלבה בת חודשיים שלושה ואחרי בדיקת וטרינר גם הוא חושב כך, ככל הנראה מצבה הבריאותי טוב ובדיקת דם לא הראתה שום דבר חריג.

כיום אכלה פרו פלאן ולא שילשלה או הקיאה.

כרגע קוראים לה "הסתומה" אבל האבא המאושר (או האמא אם יש פה כאלו) יוכל כמובן לבחור לה של שם שיחפוץ.

תימסר למישהו אחראי בלבד ובעל ניסיון מוכח עם הגזעים הנ"ל.

לא לילדים, לא לזקנים ולא לאנשים שאני רק יחשוד בהם שהם לא מספיק בוגרים ו\או אחראיים.

אני מקווה שכבר מחר אני אמצא לה בית אבל בכל זאת אני מפרסם פה כדי שאני לא יגיע למצב שהיא תישאר אצלי יותר מידי כי זה ממש בעייתי בשבילי.

בה"פ פרטית בלבד בבקשה אם מישהו מעוניין.

הסתומה.jpg

פורסם

כל הכבוד שלקחת גורה מהכביש עם כוונה למסור אותה(למשל אחי לקח כלבה מהרחוב בכוונה לאמץ אותה,שזה ממש שונה לדעתי) מעשה ממש טוב!

לדעתי היא ניראת באמת בת חודשיים,לא שלוש...הכלבים שלך לבסוף יתרגלו אליה למרות ההצקות(אני מניח)...ממש מפתיע לטובה שהיא בעלת ביטחון...שלי בת 3וחצי חודשים ובאה לצערי ממש חסרת ביטחון ותוקפנית.

תלך לשבת אימוץ בעיר שלך(יש ערים שבהן זה שישי)...כלבים כאלה נחטפים שם!לדעתי תוך זמן מאוד קצר יאמצו לך אותה. בחיים רק אל תימסור אותה ל SOS. יש בהרצליה שבת אימוץ מאוד גדולה,לדעתי זה בכל שבת.

בהצלחה

אני אפרסם בפייסבוק שלי..

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

בסוף הם ייתרגלו זה בטוח, אבל אני גר בדירת 3 חדרים ואין מצב שאני יוכל להחזיק 3 כלבים בבית.

בנוסף לרדת עם 2 כלבים זה בסדר אבל עם 3 זה סיוט שאני לא מוכן לעבור.

פורסם

3 כלבים גדולים זה באמת סיוט גם לי הייתה את ההתלבטות הזו.

אז כשהכלבה תיהיה גדולה אני אוציא אותם בנגלות של 2 ו 1

חשבת על ללכת לשבת אימוץ?

פורסם

במידה ולא תמצא פתרון לגורה צור קשר.

0545884818 אני אשמח לעזור,

ברשותי 2 פיטבולים מדהימים :)

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם
3 כלבים גדולים זה באמת סיוט גם לי הייתה את ההתלבטות הזו.

אז כשהכלבה תיהיה גדולה אני אוציא אותם בנגלות של 2 ו 1

חשבת על ללכת לשבת אימוץ?

אני לא מוכן ללכת ליום אימוץ כי אני לא יודע לאיזה ידיים היא תגיע בסוף.

שלחתי לך הודעה פרטית בנושא.

הוחזרה הודעה, תודה רבה!

ולכל מיני ילדים שעדיין לא הבינו ושולחים לי ה"פ לאימוץ, אני לא מתכוון לתת אותה למי שרק חושב על גזירת אוזניים\מכירה\אח שלי לוקח רוטווילר מגילגול....

תודה וסליחה שאני נגד היתעללות.

פורסם

כל הכבוד על האנושיות הטובה !

רציתי לרשום לך פה כל מיני בקשות לא למסור אותה לסוג אנשים מסויים (כמו ילדים בני 17 עם כובעים לבנים..), אבל לפי ההודעות שלך, אני מבין שאתה אחראי לא פחות ממני.

בהצלחה.

פורסם

אני מאוד אוהב את הגזעים הנ"ל ויותר ממבין את ההשלכות של גידול גזע כזה, לצערי 90% משאר האנשים בארץ לא מבינים.

תודה רבה לכולם אבל הכלבה נימסרה לחבר בעל המון ניסיון עם הגזע הנ"ל וזכתה לבית חם.

מאוד הופתעתי מהביקוש הרב שהיה, מעל 10 אנשים רציניים שהיתעניינו לא כולל כל מיני ילדים שלא היו מקבלים אותה.

פורסם

כל הכבוד

פורסם

שאלה קטנה והתעלקותף

האם הגזע הספציפי הזה ואמסטף בעייתים עם ילדים ותינוקות או שמה זה רק שמועה ?

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

בטבעם הפיטבולים והאמסטפים הם כלבי משפחה שידידותיים מאוד לבני אדם.

מצד שני צריך לזכור שאלו כלבים חזקים ולכן יש להבטיח שהם יעברו סוציאליזציה מתאימה עם ילדים קטנים ובכל מקרה

לא מומלץ להשאיר בעל חיים חזק כלשהו לבדו עם תינוקות וילדים קטנים ללא השגחה.

הנטיה הטבעית של כלבים ממשפחת הפיטבול היא להגיב בחיבה רבה לבני אדם והם לרוב יגיבו בליקוקים וזנב מקשקש גם למי

שהם מכירים וגם לזרים, אלא אם כמובן אולפו מראש להתנהגות אחרת.

צריך לזכור שבעבר הפיטבול היה כלב המשפחה האמריקאי הקלאסי ונחשב ככלב אידיאלי למטרה זו כמו גם לסמל לנאמנות

ולחברות בין כלבים לבני אדם.

הפיטבול מיקס הפרטית שלי מסתדרת מצויין עם ילדים קטנים, אנשים גדולים וכלבים מכל הסוגים.

http://www.dontbullymybreed.org/

• תוכן חדש...