Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לינק

אני כבר לא יודע אם לצחוק או לבכות...

משקיעים 1.2 מיליארד שקל כדי שלא יסעו במהירות שהוא חצי מזאת בכביש בינעירוני עם שטח הפרדה(נגיד וזה ככה, למרות שזה כדי להכניס למדינה כסף)

ועד שתופסים מישהו שבאמת מגיע לו לחטוף לא עושים עם זה כלום :evil:

פורסם

זה התפקיד של עורכי הדין.

למצא ספק בגרסת הדוח ולערער על כך בבית המשפט.

הכל נעשה כדין בבית המשפט.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חצי מהפורום הזה עם רכבים שמשופרים בצורה לא חוקית (לא חוקי עלק רק בישראל)

שיכול לעבור ת200 מתי שרק מתחשק אז אחד נתפס וזוכה ואתם פותחים עניים ?

מה אתם צדיקים בחיים לא עברתם את המהירות החוקית או איזה תמרור כזה או אחר בחיים לא גנבתם רמזור כתום ?

יאללה אין פה צדיקים אני שמח בשבילו שהוא יצא מזה

פורסם

מה הבעיה?

1. מעניין מה היה קורה אם היית במקומו והיו מאשימים אותך סתם (לכאורה או לא לכאורה)

2. אדם זוכה מחמת הספק על רצח העם היהודי, בבית משפט יהודי, אז על תעבורה אתה מתפלא?

3. אנחנו רק יכולים לברך, לשמוח, לשמש דוגמא לאחרים ולהנות מהדמוקרטיה במלוא הדרה (טוב הגזמתי אבל זה מתחיל בדברים הקטנים :) )

פורסם

יש הבדל בין לעבור את המהירות למהירות המתאימה לכביש לבין להגיע ל200 קמ"ש, את הכביש הספציפי הזה אני לא מכיר לכן אני לא שופט את הנהג האם הכביש מתאים למהירות זו.

סה"כ היה לבחור מזל משמיים ו/או עו"ד מצויין שתפס את השוטר ככה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

למה לא פירסמו את שמו של העו"ד שטיפל בתיק?

הדבר הראשון שעו"ד תעבורה טוב עושה כאשר מגיע לידו תיק מהירות זה לבדוק את שם השוטר כדי לגעת האם זהו שוטר מיומן או "טירון".

כמו כן בגלל חוסר המקצועיות של שוטרי ארצנו אנחנו נהנים בלא מעט מקרים מעונשים מופחתים\זיכויים בתיקים אשר מיוצגים ע"י עו"ד.

נסיים בברכת "לא עלינו הדבורה הבאה לרעה".

פורסם

מה אתם צדיקים בחיים לא עברתם את המהירות החוקית או איזה תמרור כזה או אחר בחיים לא גנבתם רמזור כתום ?

הייתי אומר שאני מקווה לא לפגוש אותך ושכמותך בכביש, אבל על מי אני עובד...

מה הבעיה?

1. מעניין מה היה קורה אם היית במקומו והיו מאשימים אותך סתם (לכאורה או לא לכאורה)

2. אדם זוכה מחמת הספק על רצח העם היהודי, בבית משפט יהודי, אז על תעבורה אתה מתפלא?

3. אנחנו רק יכולים לברך, לשמוח, לשמש דוגמא לאחרים ולהנות מהדמוקרטיה במלוא הדרה (טוב הגזמתי אבל זה מתחיל בדברים הקטנים :) )

מה זה מאשימים סתם? הוא נסע או לא נסע במהירות הזו? לא אתה ולא אני יודעים. כשכתבתי שאני לא יודע אם לצחוק או לבכות זה מכיוון שיש כל כך הרבה שאלות שעולות מהסיפור הזה, בכל כיוון שרק תסתכל - רמת השוטרים שנמצאים בשטח, איכות הכלים האכיפתיים ועוד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מאזדה 3 ליסינג עוברת 200 קמ"ש ,לא צריך רכב משופר בשביל זה.

מישהו חושב שקיים כביש בארץ שמהירות כזו יכולה להיות מוצדקת בו?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כאשר במזדה ליסינג רואים 200, בפועל זה 8% פחות, כלומר 184 וזה כבר הגיוני לרכב 1600 או שטעות בספידומטר גדולה יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אחוזים או לא אבל אדם מסוים שאין לי מושג מיהו ראה במו עיניו מאזדה 3 ליסינג מגיעה ל214 קמ"ש בספידומטר שלה.

8 אחוז מ-214 זה 17.12

אז יענו האדם בעצם ראה 196.88?

אוקיי אז כמעט.

יכול להיות שזה מקרה חד-פעמי או רכב שמור במיוחד או לא יודע מה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בירידה אפשר להגיע למהירות גבוהה יותר. אולי היה שיפוע שלילי בכביש או מזדה 3 עם מנוע 2000.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

או מנוע 2000 או ספידומטר מזייף בעליל.

מאזדה 3 1.6 תעבור 180 (אמיתים ) רק אם תזרוק אותה מצוק.

עניין פשוט של יחס הספק למשקל.

אין לה מספיק הספק, ויש לה הרבה משקל.

בכל מקרה, אף אחד פה לא יודע אם הוא באמת נסע במהירות הנ"ל או לא.

אבל גם אם כן, על השוטרים במדינת ישראל לבצע את עבודתם נאמנה ונכונה תמיד!

לדייק בכל פרט, לא לעגל פינות, ולתפעל את מכשירי המדידה שלהם בצורה נכונה ומדוייקת.

לצערנו זה לא קורה, אז במקרה הזה, אי הדיוק היה (אולי, לא יודע לא הייתי שם) לטובת האזרח.

מחר אחד מאיתנו יסע 110 בימין ושוטר שלא מתפעל את המכשיר שלו כמו שצריך ימדוד לו מהירות

של 130, בכביש של 100 זה הבדל בין אין דו"ח, ל750 ש"ח ו8 נק' .

אז עד שמשטרת ישראל תתחיל לכייל את המכשירים שלהם כמו שצריך,

אני אישית שמח על כל אחד שמזוכה, גם אם הוא נסע 300.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

• תוכן חדש...