Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמעט שבוע שאני נוסע באוטו ואני שומע רעש מוזר בתחתית של האוטו,

כאילו משהו משוחרר בצורה מפחידה והאוטו עומד להתפרק, או שחלק ברזל כלשהו נהיה חלודה יותר מדי והוא אומר להתפרק,

הלכתי למוסך והאוטו הורם על ליפט, המוסכניק בדק ואמר שזה כנראה בא מכיוון המיכל דלק, וזה כלום אפשר לנסוע כרגיל

אני לא הכי בטוח בזה, מישהו נתקל פעם בבעיה הזאת? יונדאי אקסנט 96 ידנית 189,000 ק"מ.

פורסם

אז זהו שאני מרגיש את זה ממש מתחתיי קדימה/אחורה/מרכז כמו סראונד כזה אני עדיין לא בטוח מאיפה הרעש..

ואני לא חושב שזה חריקה של דלת.. אבל הלוואי שכן

פורסם

היה ריקול בדור הזה, בנוגע לחיבור תושבות המתלים, אם אני זוכר נכון.

חפש על זה מידע, או שתשאל את המוסכניק שלך בקשר לזה.

פורסם

לא בדיוק .. הפניות בעיקר במפרים, עליות/ירידות, אבל גם בנסיעה רגילה אפשר לשמוע אותם,

מה שמוזר זה שאני מנסה לנדנד את האוטו בעצמי כשהוא עומד, ולא שומעים שום רעשים..

פורסם

היו לי סימפטומים זהים ביונדאי אקסנט 96. אצלי המקור לרעש המתכתי הגיעה מהממיר.

תבקש מחבר לתת גז ואתה בינתיים תאזין לרעשים, תראה מה מקור הרעש.

לפי התיאור שלך אני מאמין שגם אצלך הבעיה זהה.

פורסם

נגיד והרעש נוצר מהממיר, האם זה קריטי? ולמה זה נשמע כאילו האוטו עומד להתפרק?

הממיר עצמו נהרס או שמשהו השתחרר לו שם?

וכמה עלה לך תיקון כזה?

פורסם

אני לא יודע לגבי ההשפעות של הבעיה בין אם מבחינת דלק או זיהום אוויר.

זה נשמע בידיוק איך שאתה רוצה לשמוע. אני בחרתי לא להתייחס כל עוד אין לזה השפעה מורגשת.

פורסם

אם אמרו לך שאין סיבה לדאגה .אז למה אתה דואג?

כל אוטו ישן יש לו תרעשים שלו .

פשוט תגביר את המוזיקה ותזכור איפה שלא צריך לזרוק כסף תחסוך חבל על התיקון שעוד כמה חודשים יופיע רעש חדש

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

• תוכן חדש...