Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי כיום נוקיה N95 ברשת אורנג' ואני ממש מרוצה מהמכשיר. חשבתי לי שהגיע גם זמני להשתדרג בסמארטפון, במיוחד כי אני דלוק על הגלקסי. יש לציין שאני לא מדבר הרבה בכלל - רחוק מאוד (!) מחבילות ה-1000 דקות ו-1000 SMS שמציעים (רבאק, החלטתי להרוג את עצמי עם סיגריות, לא עם קרינה סלולארית למוח :)).

הגעתי לאורנג' ואלה הציעו לי מכשיר פלוס 250 דקות ו-SMS ב-247 ש"ח לחודש. אמרתי להם שיש לי חברים שקיבלו חבילות זולות בהרבה ואמרו לי שאין מה לעשות. התווכחתי - לא עזר. הלכתי לפלאפון, שם אמרו לי מכשיר פלוס 1000 דקות ו-SMS ב-220 ש"ח לחודש, אבל זה תקף בדיוק ל-10 דקות הקרובות (והעובדת לוחצת עלי). הלחץ הזה לא עובד עלי, אני לא מחליט על דברים כאלה מעכשיו לעכשיו וגם המחיר גבוה ממה שחברים משלמים. בסלקום הציעו את אותו הדבר - הלכתי.

מה נסגר איתם ועם המחירים האלה?! אני מכיר אנשים שלקחו אייפון או גלקסי במחירים שנעים בין 130 ל-200 ש"ח בחודש. למה אני לא מצליח לקבל הצעות כאלה? זה גם לא משנה לי אם מדובר בחבילה הכי בסיסית שיש, אני גם ככה לא מדבר כ"כ הרבה. בקיצור, נשארתי בלי מכשיר, וגם זה בסדר כי אני לא מאלה שחייבים לקבל הכל וברגע זה, אבל זה פשוט מעניין לדעת איך יש כאלה שכן מצליחים להשיג מהחברות דיל משתלם. אני בכל אופן חושב, שמעל 200 ש"ח בחודש זה לא שווה את זה.

פורסם

זה ידוע לי, אבל העניין הוא שאני לא מהווה שום איום עליהם. החשבונית החודשית שלי נעה בין 120 ל-130 ש"ח בחודש, וגם זה לעיתים בהגזמה.

פורסם

ולכן אני קונה את המכשירים בחול בזול ונשאר על חבילות מצומצמות מול המפעילים בארץ

(עד כדי איפון4 עם סים של פריפייד למשל)

ההוצאה החד פעמית נראת גבוה, בחישוב על שלוש שנים אני משלם חצי ואף פחות.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

+1

כל מי שנקלעתי איתו לשיחה בעניין, או ששמעתי שהוא חושב על שדרוג מכשיר בחברת סלולר, אני קופץ עליו ומנסה לשכנע אותו לקנות מכשיר בכל מקום רק לא אצל החברות סלולר.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

כל אחד עושה את החשבונות שלו.

לגבי פותח השרשור,כל לקוח הוא לקוח גם ברשמת שימוש נמוכה ולכן הם מנסים שלמר כל לקוח,אל תשכח שאם אתה לוקח מכשיר זוהי מן התחייבות ל3 שנים ויש להם אינטרס כלשהוא,לא יזיק לנסות.

פורסם

ממש ממש לא, אין לי כוח לחפש את הטרד הרלונטי אבל אני כלקוח ששילם כמה עשרות שקלים בודדים ראה מסלקום אצבע משולשת.

הם ממש לא נלחמים על כל לקוח, זה מיתוס.

ברור שלנסות זה לא מזיק, מקסימום מממשים את האיום לעזוב כמו שאני ממשתי.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

הם ממש לא נלחמים על כל לקוח, זה מיתוס.

הייתי פשוט קונה מכשיר אחר מחו"ל ונמנע מכל הבלגן

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

מכשיר מחו"ל זו לא אופציה. אין לי אף קרוב משפחה/חבר/שכן שנוסע בקרוב, ואני מעדיף גם את השקט הנפשי שיש לי אחריות. עובדה שיש אנשים שמקבלים הצעות שפויות, כאלה שמונעות את הצורך ברכישת מכשיר מחו"ל.

פורסם

דרור, הבת שלי מגיעה לחשבון של 60 ש"ח כולל המכשיר ודמי השימוש של התכנית וכשהיא רצתה מכשיר חדש קיבלתי אותו בתנאים מצויינים (ולא במסלול העסקי אלא כלקוח פרטי לחלוטין).

פשוט הסברתי שכלקוח ותיק מאוד (בין הלקוחות הראשונים) כיום היא מדברת מעט אבל היא גדלה והשימושים יתגברו ושאני ממש לא רוצה לעזוב אותם כי השירות והיחס טוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תנסה דרך הטלפון, להתקשר לחברה ולבדוק מה הם מציעים לך.

היום הייתי באורנג' והנציג בכניסה אמר "עדיף תשנה תוכנית בטלפון", אממ רמז מעניין...

ובאמת שמעתי על תוכניות מאוד מעניינות ולא יקרות כמו שהציעו לך.

הקטע של "אני רוצה להתנתק" לא עוזר, ניסיתי, הנציגה פשוט אמרה לי "תתנתק, אין בעיה".

Kia Sportage, 2014 

פורסם

תעשה מעשה יותר חכם,קנה מכשיר בחנות פרטית בארץ [אם אתה לא רוצה בחול],המחירים סבירים וביחס לחברות הסלולר הם גם הרבה יותר נמוכים,פנה לכל החברות ובקש רק תוכנית שיחות ותדרוש לדעת כמה מגיע לך זיכוי על המכשיר.

לפי החוק אתה זכאי לקבל החזר בחשבונית על מכשיר גם אם לא נקנה אצלם.

גובה הזיכוי תלוי בגובה החשבונית בדר"כ.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
הייתי פשוט קונה מכשיר אחר מחו"ל ונמנע מכל הבלגן

אבל זה מה שעשיתי, האיפון שלי הוא הלורד איפון מלונדון :-P

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

גם לי קרה דבר דומה. כל החברות הסלולריות נותנות מחירים לא נמוכים, גם אחרי איומים של ניתוק. אחת הנציגות באורנג' אמרה לי על חבילה שאולי לא כל כך דייקתי עם המחירים שלה ש'אין מצב שזה מה שקיבלת. כל המחירים בכל החברות זהים היום'.

שימותו. הבעיה היא שהמחירים בחנויות פרטיות לא כל כך זולים, ורק בישראל יד2 עולה כמעט כמו חדש.:mad:

קקטוסולר ידנית

פורסם

א. נסה להתקשר ולבקש שישלחו אליך סוכן שטח , או לחלופין תנסה לברר עם מישהו שאתה מכיר או אפילו מישהו בפייסבוק אם הוא מכיר סוכן שטח או שהוא בעצמו אחד כזה , בד"כ יש להם חבילות טובות.

ב. נסה לדבר עם מחלקת ניידות באחת החברות המתחרות מול החברה שלך.

ג. תבקש מבצע סטודנטים באורנג' , זו מין קומבינה שגם מי שלא סטודנט יכול לעשות , צריך תעודת סטודנט של מישהו אחר , חבר שלי קיבל אייפון עם החזר , 400 דקות - 400 SMS ו2G גלישה ב173 שקלים לחודש.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...