Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

 

כפי שכתבתי בכותרת האורות דולקים קבוע וגומרים את המצבר.

פירקתי את הכיסוי מתחת להגה ומצאתי את הקונקטור שהולך למפסק ביחידת דוושה. ברגע שניתקתי אותו האורות כבו.

 

בדקתי עם רב מודד רציפות. הלחצן שם מקצר קבוע. גם כשהדוושה למעלה. כאשר אני לוחץ על הבלם ועם היד השניה אני לוחץ עלי הלחצן בצורה ידנית הרציפות מפסיקה.

 

מסקנה שלי. הלחצן תקין. כנראה שיש פלסטיק או מה שזה לא יהיה היושב על הדוושה שהתפקיד שלו ללחוץ על הלחצן כאשר עוזבים את דוושת הבלם.

השאלה היא כזו...איפה אני מוצא את החלק הזה????

 

עידו

פורסם

אכן בדר"כ קיים חלק פלסטיק מחודד שכזה היושב על דוושת הבלם ותפקידו ללחוץ על יוניט אור בלם ולבטל את אורות הברקס. בדוק שהוא לא נישבר לך שם.

:)
×
×
  • תוכן חדש...