Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על כביש 443

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מישהו שמע על היישוב גבעון החדשה?

הייתי שם פעם אחת והאמת שקצת פחדתי כי זה בכל זאת יהודה ושומרון. בחזרה מהיישוב יש נסיעה של 3 דקות ואז מגיעים לשלט כזה שכתוב מודיעין שמאלה, ואז אחריי כ- 700 מטר יש פנייה לכביש 443, ואז יש נסיעה של איזה 15-17 קמ עד למודיעין. השאלה שלי, האם לא מסוכן לנסוע בקטע הזה עד שמגיעים למודיעין?

תודה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני זוכר שבטירונות (מג"ב) היינו עוברים שם דיי הרבה ואז תמיד היו עוברים איתנו על נוהל נסיעה בשטחים ואומרים שזה כביש עם סיכון אבל תקרית לא הייתה לנו.

כמובן שזה לא אומר שלא יכול לקרות כלום.

נסיעה בטוחה בכל מקרה.

פורסם

בעבר היו שם כמה תקריות,אבל בימינו כביש 443 הוא בסדר גמור מבחינה בטחונית.

לפני איזשהי תקופה פתחו חלק מהכביש לתנועת רכבים פלסטינאים, אבל הם בכ"ז לא משתמשים בו וכמות הרכבים הפלסטינאים שם עומדת על כמה עשרות ביום.

אגב הנושא הזה לא כ"כ מתאים לפורום הטכני.

V5

פורסם

האם מסוכן לנסוע שם בשעות של 5-6 בבוקר?נראה לי שאוותר על זה.האמת שפעם הראשונה שהייתי שם לא ממש הבנתי שזה ממש בשטחים,עד שראיתי שהגי פי אס לא מסוגל לחשב מסלול.הבנתי שזה הקו הירוק :(

פורסם

כביש שקט יחסית.

מידי פעם ישנן תקריות של ידויי אבנים, אבל הכביש באופן כללי בטוח לנסיעה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תגידו, אתם עולים חדשים? אתם תיירים בארץ ? הכביש הזה הוא אחד המרכזיים בארץ. כביש רחב ונוח לנסיעה. כמו רוב האנשים בארץ שביום שישי בערב מחליטים אם להשאר בשטחים או להחזירם לערבים, אבל בחיים שלהם לא היו מעבר לקו הירוק , להוציא אולי את כביש מס 1. הכבישים בארץ הרבה יותר מסוכנים עם כל החולירות שמשתוללים. זהו אחלה כביש.

פורסם

עכשיו קראתי באינטרנט בחיפוש בגוגל שהיה ב 2006 פיגוע ירי שם וערבי נהרג.זה ממש לא כביש בטוח!!!

רק דברים מפחידים אני קורא עליו בחיפוש בגוגל:(

פורסם

לא כתבנו שזה לא כביש טוב.

אבל למה לא לכתוב את האמת?

מידי פעם יש ילדים שעומדים על הגבעה, כמה ק"מ אחרי המחסום לכיוון מזרח, צולפים על רכבים וממשיכים הביתה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה איתך? הסיכון שלך להיפגע מתאונת דרכים בגוש דן עדיין גבוה פי עשר מהסיכוי להיפגע ב-443 מהאוייבים שלנו. לכן אין לך לחשוש, אלא ליסוע בזהירות שלא להיקלע לתאונת דרכים, כמו בכל כביש. לרמאללה אכן אל תיסע, זה כבר מסוכן. אבל 443 בטוח.

פורסם
אני זוכר שבטירונות (מג"ב) היינו עוברים שם דיי הרבה ואז תמיד היו עוברים איתנו על נוהל נסיעה בשטחים ואומרים שזה כביש עם סיכון אבל תקרית לא הייתה לנו.

כמובן שזה לא אומר שלא יכול לקרות כלום.

נסיעה בטוחה בכל מקרה.

אני זוכר שהיינו עולים לגבעון מעמק אילון וחוצים את חרבתא.

שאלתו של פותח השרשור מעידה על אוירה חרבתנא .

עצוב .

פורסם

תגיד, זה אמיתי??? :shock: :shock: :shock:

כביש 443 הוא כביש מרכזי ורחב שיש בו תנועה ערה של כלי רכב, הוא נוח בהרבה מהקטע הארור שבכביש 1 בין שער הגיא לשורש, שגם מסוכן בהרבה (אין זריקות אבנים אבל סכנת התאונה בו היא גבוהה, לעומת 443 שבנוי טוב בהרבה).

ארועים פח"ע או ארועי תאונות יש בכל כביש, הסכנה בכביש 1 מתאונה עולה בהרבה על הסכנה מארוע פח"ע בכביש 443.

הכי טוב להשאר בבית ולהתחבא בממ"ד, בעצם גם שם מסוכן בשל גז הראדון.

עריכה - נזכרתי שלפני כחודש הייתה קריסה של דופן ההר בכביש 1 סמוך למחלף עין חמד, שתי מכוניות נפגעו מהאבנים שהתדרדרו, אל תסע גם דרך הקטע הזה.

פורסם

מצטרף, 443 אחלה כביש ובטוח לנסיעה...כשאני צריך לעלות לירושלים אני בוחר בו על כביש 1.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...