Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איטליה - מה עושים, מה רואים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בספטמבר הקרוב אתן לי גיחה בת כ-8 ימים לארץ המגף (אל המשפוחה...) - מכוון שמעולם לא הייתי שם (:oops:), אשמח לשמוע ממי שכן היה - מה חובה לראות, מה חובה לעשות, מה מוכרחים לצלם והיכן רצוי לאכול :wink:

בינתיים התכוניות המוטוריות הן סבב מפעלים וצפייה ב-F1 במסלול המונזה 8)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

איזה איזור באיטליה ?

אם סבב מפעלים אז אתה הולך לשהות כמובן באיזור "עמק המכוניות" ליד מודנה, השאלה אם משם אתה מתכוון להמשיך לצפון או לדרום ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אגמי קומו\לקו. אם אתה נמצא במונזה זה שעה נסיעה משם. מאד מומלץ לשכור סירה וסקיפר ולצאת לסיבוב באגם עצמו. בלי קשר כל הכבישים באזור מדהימים.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
איזה איזור באיטליה ?

אם סבב מפעלים אז אתה הולך לשהות כמובן באיזור "עמק המכוניות" ליד מודנה, השאלה אם משם אתה מתכוון להמשיך לצפון או לדרום ?

המשפוחה נמצאת במילאנו. מן הסתם ניסע לטייל גם לרומא, ונציה, ואולי גם לטוסקנה. זה לפחות מה שעלה בראשי עד כה - יש המלצות נוספות? :wink:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

דוקאטי בבולוניה, בתאום מראש. מודנה (פרארי) וסנט אגתה (למבורגיני), כמובן. בחניה ליד פרארי משכירים סופרקארס, והם ממש בסדר. תכין בערך 100 יורו עבור חצי שעה (לגמרי שווה את זה, כמו שכתבתי בעבר). אם הסקודריה עדיין שם, לך על זה. אם לא, ספר לנו איך ה458.

תהנה!

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
דוקאטי בבולוניה, בתאום מראש. מודנה (פרארי) וסנט אגתה (למבורגיני), כמובן. בחניה ליד פרארי משכירים סופרקארס, והם ממש בסדר. תכין בערך 100 יורו עבור חצי שעה (לגמרי שווה את זה, כמו שכתבתי בעבר). אם הסקודריה עדיין שם, לך על זה. אם לא, ספר לנו איך ה458.

תהנה!

Roee, רב תודות.

את כל הקשור בסיורים וסיבובים - אני מתאם / מטפל בעזרתו האדיבה של דודי היקר, הוא בעל הקשרים (CEO של לופט' קרגו-איטליה) :wink:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

100 יורו לחצי שעה זה אחרי מיקוח וגם מאוד תלוי באיזה פרארי תבחר.

הסקודריה מדהימה, לדעתי היא כבר לא שם כי לפני שנה וקצת היא כבר הייתה שחוטה יחסית ולא נסעה טוב ובנוסף כולה כבר קירקשה, כל זה במידה ואתה מתכוון לכחולה. קשה לי להאמין שהיא שרדה עד עכשיו שם.

אפשרי להגיע איתם גם לכיוון ה30 יורו לחצי שעה לפרארי פחות יקרות.

אני מאוד מצטער שפיספסתי ביקור בפגאני מפאת חוסר זמן, ורק לידע כללי שמוזיאון של פרארי קצת מאכזב לטעמי.

פורסם

אני ממליץ על איזור הותיקן ברומא, יש הרבה מה לראות ולצלם.

בנוסף יש שם אחלה מסעדות, חלקן מתאימות לכל כיס וחלקן אוהבות לקחת עוד 10 יורו על מנה דומה למסעדה שלידה.

ולקינוח, יש גלידרייה שלא יצא לי לטעום יותר טובה ממנה (אני רק מתאכזב בכל פעם שאני אוכל גלידה) :(.

היא נמצאת ליד המדרגות לעליייה למוזיאון הותיקן. :)

וכמובן, יש את הקוליסאום שאין סיכוי שתצליח להכנס (אלא אם כן, אתה מוכן לעמוד בחום הקופח כשעה וחצי) :S

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם
אם הסקודריה עדיין שם, לך על זה. אם לא, ספר לנו איך ה458.

תהנה!

למה לקחת סקודריה כשיש שם את ה-458 ?...

וה-458 מצויינת, מאז שנהגתי בה נוספו לה 2 פסים שחורים.. :wink:

מה שכן, המחירים הרבה יותר גבוהים, אני שילמתי 200 או 250 יורו ל-10 דקות על ה-458 ועוד 20 דקות על הקליפורניה כולל סרטי הוידאו.

אופק, תזכיר לי - היכן נמצאים פאגאני? :oops:

איזור המפעלים נקרא עמק המכוניות, בגדול בטווח נסיעה של שעה ממראנלו (משכנה של פרארי) אתה מוצא את למבורגיני, פגאני,מזראטי ועוד איזה יצרן או 2.

אסור, אסור, אסור, אסור לוותר על פגאני!!!

יותר שווה מפרארי ולמבורגיני ביחד.

בגדול יש סיורים מודרכים במפעל (הקטנטן) של פגאני וניתן לבדוק מראש באיזה שעה יש סיור באנגלית, אבל אני לא ממליץ.

במקום זה להתקשר לוודא שאולם התצוגה פתוח, להגיע לשם, להיות סופר נחמדים ולהסביר להם שלא ידעתם שצריך לתאם סיור מראש ואתם בדיוק עוזבים את האיזור- הם יערכו לכם סיור אישי.

לאישתי ולי פשוט הצמידו עובד ובמשך שעה וחצי הוא פשוט עשה לנו סיור אישי במפעל- היה מדהים!!!

ממילאנו יש חתיכת נסיעה עד רומא, קח את זה בחשבון.

מילאנו אגב היתה העיר הכי פחות מעניינת שביקרתי בה באיטליה, גם האוכל לא היה מדהים.

כל איזור טוסקנה מדהים, הייתי ממליץ לך למצוא איזה צימר וללון שם לאיזה לילה, סיור יינות וכרמים גם יכול להיות מגניב וממסטל יופי.

הדרך מהכביש המהיר למראנלו מאוד יפה, אחלה נופים לצלם ומעבר לזה- אחלה כביש להתגרזן עליו (זהירות- המון אופנוענים עושים את זה בכביש הזה).

מראנלו עיר מאוד שקטה עם אנשים מאוד נחמדים ואדיבים.

כשתגיע לשכור פרארי תשאל אותם איפה נקודת התצפית על המסלול של פרארי, הם ייכוונו אותך למקום שיש בו פירצה בצמחייה שמסביב למסלול ומשם אפשר לראות את כל המסלול.

ממראנלו סע לפירנצה, עיר מאוד יפה, מקומות לא רעים לאכול, יש נקודת תצפית מעל העיר שאסור לפספס- לא לשכוח חצובה למצלמה.

מפירנצה תתן גיחה לפיזה, יש שם באיזור מסעדות וכל מיני חנויות ואפילו טיול רגלי בין הסמטאות יכול להיות נחמד.

בהנחה ותגיע לרומא- עיר מדהימה! אוכל מדהים! אחלה אנשים! תיזהר מגנבים וכייסים (לי זה עלה 2 זוגות תחתונים, 2 חולצות טישרט ו-200 יורו- לא גנבו לי את זה, נתתי את זה לישראלי שגנבו ממנו).

קח בחשבון שרומא זה מינימום יומיים-שלשה.

לא להתקמצן ברומא, יש כרטיס (ששכחתי את שמו) שרכישה שלו מזכה אותך מפטור בהמתנה בתורים הארוכים לאתרים הרבים שיש שם- שווה להשקיע בזה, זה חוסך המון זמן- במקרה כמו של הבחור מעלי, הגענו לקוליסאום, היה תור ענק (כמו תמיד), אישתי ואנוכי נכנסנו לאתר תוך פחות מ-5 דקות.

ומעבר לזה, תהנה!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני הייתי שם פעם אחרונה לפני שנה וקצת, אז עוד לא היה 458 וקלירפוניה ואלו היו המחירים.

מה הולך שם היום? אין לי מושג...

פורסם

עידן, תודה על התשובה המפורטת.

נשתדל לא לפספס את רומא, למרות המרחק הרב (יחסית) בינה לבין מילאנו. נראה איך נסתדר עם זה :wink:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אם אתה באיזור מילאנו, כמובן שכדאי מאוד לעבור באגמים האיטלקים - קומו הוא המוכר והמתויר ביניהם, אבל יש אגמים נוספים באיזור.

באופן אישי אני לא מחובבי הערים הגדולות (ובמיוחד לא ערים איטלקיות גדולות...), אז אם מתחשק לך לראות קצת נופים ולנהוג בכבישים יפים, מומלץ מאוד לעשות גיחה לאיזור הדולומיטים (נסיעה של כ-200 ק"מ ממילאנו). זה מקרב אותך קצת לאיזור מודנה, שזה כמובן בגדר ה"חובה" לכל חובב רכב שנמצא באיזור. לא הייתי שם, אבל הניסיון האישי שלי מלמד אותי שבהרבה מקרים, מה שאומרים עליו שהוא "חובה", הוא פושר לכל היותר - וסטלביו הוא דוגמה מצויינת ;)

אם המסלול שלך יעבור באיזור הדולומיטים / בולצאנו (כן, איפה שנמצא מפעל לואקר), אשמח לתת לך המלצות נקודתיות.

פורסם

ברור שאבקר בסטלביו. חובה לעשות V ליד הסטלביו - בדיוק כפי שכבר נעשה ליד הגרוסגלוקנר :twisted:

שמעתי רבות על הדולומיטים ואגם קומו. נשמע שגם שם חובה לעבור - לכן אשמח לשמוע עוד פרטים...

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...