Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי מאזדה 121 ויש לי תקלה מוזרה במהלך נסיעה היא נחנקת מתקשה לסחוב, ואחרי כמה דקות זה עובר והיא סוחבת ומאיצה מעולה וחוזר חלילה. למישהו יש מושג ממה זה נובע ?? היא עברה טיפול לפני שבוע והמוסכניק אמר שלא ניתן לחבר אותה למחשב בדיקה אז הוא לא יודע ממה נובעת התקלה.

תודה :)

• ספונסר פורום
פורסם

אם התקלה הופיעה לאחר החלפת הפילטר אז יתכן שהוא האשם.

בכל מקרה, זה שלרכב אין מחשב לא אומר שאי אפשר לאבחן את התקלה בצורה יסודית. אולי כדאי שתיגש למוסך אחר שיבצע בדיקה יסודית יותר. מהיכן אתה בארץ?

פורסם

אוקיי לפי המצלה של המעונאי במכון קרורטורים בדקתי את המפלג והוא תקין והוחלפה משאבת דלק והבעיה עדיין לא נפתרה לישהו יש מושג ממה זה יכול לנבוע ? :-(

פורסם

איזה מסנן החלפת אוויר או דלק?

מה מצב חוטי ההצתה?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הרכב אחרי טיפול הוחלפו כל הפילטרים .הצלבתי מפלג מרכב אחר והתקלה לא נפתרה אז אני מניח שהחוטי הצתה תקינים.

פורסם

כדאי לחבר שעון וואקום לסעפת יניקה, ושעון לחץ דלק.

אני לא יודע אם הרכב שלך ממוחשב או לא, אבל אם כן, אז גם לחבר אותו למחשב.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

שהייתי במכון קרבורטורים חיברו אותה למחשב ולא הייתה תקלה או משהו . וכדי להסיר ספק הרכב עבר ניקוי הזרקה

פורסם

לא צריך רק לחפש תקלה, אלא גם לקרוא את מה שהחיישנים משדרים ולבדוק אם זה בתחום הנורמלי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...