Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הרבה זמן שאני קורא סמוי בפורום, סוף סוף מצאתי הזדמנות לכתוב משהו ולא רק לקרוא.

אני גר ליד אחד ממוסדות ההשכלה הגבוהה שבמרכז הארץ, בבית פרטי עם חניה בטאבו. כבר לפני כמה שנים העירייה צבעה כאן את כל המדרכות בכחול-לבן, בגלל שהסטודנטים היו מגיעים ומפוצצים את הרחובות בשעות היום. מאז רוב הסטודנטים חונים רחוק יותר (ממש רחוק יותר) במגרשי חול שנותרו לא מסומנים או נכנסים לחניון מסודר.

אין לי בעיה עם זה (עד לא מזמן הייתי סטודנט בעצמי), אבל כל הפרסומים של חברות כמו בטר-פלייס, פארק-פול ואחרים בפורום גרמו לי לחשוב שאולי אני יכול לעשות כמה גרושים מהחניה שלי, שגם ככה עומדת ריקה רוב היום. על פניו, הנתונים באתר האינטרנט נראים מפתים. כמה מאות שקלים לחודש סוגרים לי יופי את העלייה האחרונה במחירי הדלק :twisted:

השאלה היא האם מישהו כבר התנסה בשירות הזה?

אנשים באמת מוכנים לשלם כסף על מקום חניה של מישהו זר?

פורצה יובה!

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סטודנטים הם תפרנים, אם אתה בונה עליהם לא יצא לך מזה הרבה רק אם תציע את זה בסכום מאוד מאוד נמוך ואז שאלה אם זה בכלל שווה את העניין

אם היה מדובר באזור של מסחר ומשרדים היה לך יותר סיכוי

זו דעתי

פורסם

בבין התחומי אתה תמצא כמה וכמה סטודנטים לא תפרנים בכלל :wink:

וגם רוב רהסטודנטים שאני מכיר לא תפרנים כלל וכלל, ככה שכן אפשר לבנות עליהם.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

עד לא מזמן הייתי סטודנט, אז אני יודע שסטודנטים הם בגדול תפרנים.

אני יוצא מנקודת ההנחה שסטודנט שמגיע כל יום ללימודים עם רכב הוא סטודנט שיש לו כסף, במיוחד במחירי הדלק של היום.

פורצה יובה!

פורסם

החניה בתוך שטח הבית או בחוץ?

היוזמה של החברה החדשה בנושא השכרת מכוניות, היא דווקא מאוד מעניינת.

קח בחשבון שני דברים:

1. החברה דורשת כשבעה שקלים לשעה

2. יום ממוצע של סטודנט הוא בין חמש לשש שעות.

ממוצע של 40 ש"ח ליום לימודים, הוא לא מעט.

אם אתה כבר רוצה ללכת עם הרעיון, אז אתה צריך לחשוב על מחירים אטרקטיביים.

פורסם

תלך למקום האקדמי הקרוב לביתך ותבדוק אם בכלל יש חנויות מיוחדות בתשלום לסטודנטים. אני לומד במכללה ושלמתי חד פעמי במחיר סמלי (200 ש"ח לשנה) ואני חונה בתוך המכללה ליד הסגל.

פורסם
כבר הרבה זמן שאני קורא סמוי בפורום, סוף סוף מצאתי הזדמנות לכתוב משהו ולא רק לקרוא.

אני גר ליד אחד ממוסדות ההשכלה הגבוהה שבמרכז הארץ, בבית פרטי עם חניה בטאבו. כבר לפני כמה שנים העירייה צבעה כאן את כל המדרכות בכחול-לבן, בגלל שהסטודנטים היו מגיעים ומפוצצים את הרחובות בשעות היום. מאז רוב הסטודנטים חונים רחוק יותר (ממש רחוק יותר) במגרשי חול שנותרו לא מסומנים או נכנסים לחניון מסודר.

אין לי בעיה עם זה (עד לא מזמן הייתי סטודנט בעצמי), אבל כל הפרסומים של חברות כמו בטר-פלייס, פארק-פול ואחרים בפורום גרמו לי לחשוב שאולי אני יכול לעשות כמה גרושים מהחניה שלי, שגם ככה עומדת ריקה רוב היום. על פניו, הנתונים באתר האינטרנט נראים מפתים. כמה מאות שקלים לחודש סוגרים לי יופי את העלייה האחרונה במחירי הדלק :twisted:

השאלה היא האם מישהו כבר התנסה בשירות הזה?

אנשים באמת מוכנים לשלם כסף על מקום חניה של מישהו זר?

דל-פיירו,

אנחנו מחפשים חניות מכל הסוגים: חניות פרטיות, חניונים ואפילו חניות עם מחסום (יש לנו פתרון גם לזה). אם יש לך חניה שעומדת פנויה, אפילו מספר שעות ביום, כדאי לך להירשם לשירות.

לגבי התשלום - לא מדובר ב"גרושים" אלא בסכומים יפים וניתן להגיע אף לאלפי שקלים.

במידה ויש לכם שאלות נוספות נשמח לענות.

צוות פארקפול

פורסם

סתם מחשבה...

אני מתגורר בבית משותף במקום אטרקטיבי מבחינת חניה (בתאוריה בלבד).

השכנים שלי מחליטים להשכיר חניות, מה שהופך את מגרש החניה שלנו לרועש יותר שלא לדבר על השילוט המכוער שמתווסף לחניות השמורות והיכוי שאיזה אורח גם ישפשף לי את המרצדס היקרה שלי.

האם בעלי החניות לא צריכים לקבל רשיון עסק? הם הופכים את החניה שלהם לעסק פרטי שפוגע ברווחת התושבים האחרים.

התגמולים על ההשכרה, הם הכנסה חייבת במס, תקנו אותי אם אני טועה.

משהו נתן את הדעת על כל אלו?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
סתם מחשבה...

אני מתגורר בבית משותף במקום אטרקטיבי מבחינת חניה (בתאוריה בלבד).

השכנים שלי מחליטים להשכיר חניות, מה שהופך את מגרש החניה שלנו לרועש יותר שלא לדבר על השילוט המכוער שמתווסף לחניות השמורות והיכוי שאיזה אורח גם ישפשף לי את המרצדס היקרה שלי.

האם בעלי החניות לא צריכים לקבל רשיון עסק? הם הופכים את החניה שלהם לעסק פרטי שפוגע ברווחת התושבים האחרים.

התגמולים על ההשכרה, הם הכנסה חייבת במס, תקנו אותי אם אני טועה.

משהו נתן את הדעת על כל אלו?

אתה בכלל לא טועה, המחשבות שאתה מעלה מהוות בעצם את הבסיס לפעילות שלנו:

מערכת ההתאמה בין מחפשי חניה ולבין אלו שמציעים את החניה שלהם מתבצעת באופן אוטומטי ומגובה 24 שעות

במוקד תמיכה ואכיפה אנושי.

פאקרפול דואגת להכל: אדם המעוניין להשכיר את החניה שלו נרשם לשירות, מעדכן את השעות שבהן החניה פנויה ומאפשר לאלו שמחפשים חניה באיזור למצוא אותו באמצעות אפליקציה סלולרית. ברגע שמחפש החניה בוחר להחנות הרכב בחניה שלך, אתה מתחיל לקבל כסף.

הסימון והשילוט שאנחנו מציעים מאד אטרקטיבי לדעתנו:-). אתה מוזמן לראות דוגמא כאן

אגב, אנחנו מעדכנים המון מידע על השירות במתחם הפייסבוק שלנו: http://www.facebook.com/parkpool.co.il

פורסם

לא עניתם אל אף אחת מהשאלות שלי.

כדאי שתקראו אותם שוב.

לגבי השילוט, יפה או לא זאת לא השאלה, זה שילוט ויפה ככל שיהיה הוא מיותר ומכער את החניה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הרעיון הוא גאוני

רק הביצוע מעורר שאלות

סולל הדרך , לא נראה לי שיש לפארקפול תשובות לנושא מס הכנסה/ מע"מ וכו' למשל?

גם קשה לראות כיצד מגיעים להכנסות של אלפי ש"ח בחודש ?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש לי גם רעיון גאוני. אני מתכנן לשגר אנשים עם רקטה אישית לחלל.

רק הביצוע מעורר שאלות

יהיו כאלה שישרפו בדרך, וכאלה שיתרסקו בנחיתה.

רעיון גאוני, בלי יכולת ביצוע שווה ל...

הרעיון, "מעניין" לא הייתי מכנה אותו גאוני.

הביצוע שלו, לעניות דעתי בלתי אפשרי, עד אפשרי באופן מאוד מוגבל.

• תוכן חדש...