Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

התנהלות חברות הסלולאר, בעיקר עם כניסתם לחיים של מכשירי הסמארטפון לכל דורש, שונה היום בתכליתה ממה שהכרנו בעשור האחרון.

נכון שגם פעם היו חבילות דקות בתשלום קבוע מראש, אך היום מכשירי הסמארטפון והתקדמות הטכנולוגיה (GPS/WAZE ושאר כל הדברים שאני לא ממש בקיא בהם), יחד עם ההגבלות על תעריפי השיחות שהציב משרד התקשורת והתחרות הקשה בשוק, הביאו את חברות הסלולאר להציע חבילות חודשיות משתלמות ללקוחות, בתעריפים טובים (יחסית), גם ללקוחות פרטים ולא רק לעסקיים.

מי שלוקח אייפון לדוגמא אצל המפעיל שלו, מקבל את המכשיר בזיכוי מלא אם הוא מדבר בחשבונית מינימלית של X ש"ח בחודש, לדוגמא.

אצלי למשל, האייפון מקבל זיכוי מלא אם אני מדבר ב-200 ש"ח חשבונית כאשר מתוך הסכום הזה נלקחים 70 ש"ח לחבילת גלישה בלתי מוגבלת (אז נשארנו עם שיחות בסכום מינימלי של 130 ש"ח לצורך קבלת הזיכוי).

מה שלא נכלל בסכום הנדרש זה דמי שימוש חודשיים ושאר כלל השירותים שסלקום מציעים (למשל קו כפול).

הציעו לי חבילות גלישה, מתוך מבחר של כמה חבילות, וחברים שלי שנמצאים אצל הרשתות המתחרות זכו גם הם להצעות דומות של חבילות.

להמחשה- תמורת סכום קבוע של 280 ש"ח אני מקבל חבילת גלישה בלתי מוגבלת לאיפון, 750 הודעות ו-750 שיחות לכולם.

תמורת 320- חבילת גלישה, 1000 דקות שיחה לכולם, 1000 הודעות ו-3500 שיחות בתוך סלקום.

כמובן שבמסגרת החבילות, האייפון מקבל זיכוי מלא תמידי במסלולים האלה.

עשיתי חשבון וכיום אני משלם סכום קרוב ל-280 ש"ח באזור זמן אוויר של בין 600 דקות ל-750 דקות.. כך שהחבילות כנראה ישתלמו לי למרות שלא אנצל אותן במלואן.

שעה לאחר השיחה עם הנציגה התקשר אלי חבר, לקוח אותה חברה, שסיפר כי סגר איתם חבילה של 280 ש"ח הכוללת 1500 דקות שיחה לכולם, 1500 הודעות ו-1500 דקות ברשת המפעיל (לי הציעו 320 לחבילת דקות גרועה יותר).

אני מבין שהשוק פתוח והכל תלוי במיקוח מול המפעיל, על כן אשמח לדעת מהחברים כאן אילו חבילות יש ברשותם.

נא רק לציין את שם המפעיל (אני בסלקום).

מקווה שזה יעזור לרווחת כולנו כצרכנים.

תודה.

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני באורנג', לא לקחתי מהם מכשיר (משלם רק על הקו).

1300 דקות + 1300 אסמסים + חבילת גלישה בסיסית + פאן טון + GPS ב 149 לחודש.

המבצעים שלהם של המכשירים מפתים מאוד אבל שונא להתחייב לחברות כאלו (המון פעמים תפסתי אותם מנסים את "שיטת מצליח" בחשבון שלי)

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אני עכשיו בברורים מול סלקום ואורנג',

שניהם מציעים תנאים דומים.

1000 דקות.

1000 SMS.

חבילת גלישה 1 ג'יגה.

3500 דקות בתוך הרשת.

כל זה ב-260 ש"ח.

על אייפון 4 זיכוי מלא של 100 ש"ח לחודש ל-36 חודשים.

לי יש מכשיר משלי (אייפון 4) שלא נקנה בחברה, ועדיין הם מציעים החזר של 100 ש"ח לחודש, עם אותה התחייבות.

דהיינו 160 ש"ח. לקוח פרטי.

פלאפון לא הסכימו לרדת מ-260 ש"ח.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רז, לדעתי בסלקום אפשר להוציא חבילת גלישה בלתי מוגבלת בכלל (למרות שג'יגה זה הרבה) בסכומים האלה.

בכל מקרה, את מה שלי הציעו ב-320 ש"ח שלשום, לך הציעו ב-260 ש"ח שזה כבר מוכיח את השוק הפתוח !

פורסם

שים לב, עם התחייבות ל-36 חודשים, המחיר יורד ב-100 ש"ח ל-160 ש"ח בלבד.

דרך אגב, יש לי את המכשיר מספר חודשים, מעולם לא עברתי את מכסת הג'יגה, ואני לא מתחשבן בגלישה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא זוכר ששאלתי אותה לגבי החבילה אבל אאל"ט אז מדובר בהתחייבות לרשת של 18 חודש ולא אכפת להם שאני משנה חבילה מתי שאני רוצה אלא שכל פעם כזאת מחדשת את ההתחייבות.

בגלל שהמכשיר נפרס למעשה ל-36 חודשי תשלום והחוק מחייב כל חברה אליה מתניידים לתת החזר למכשיר, אני בכל מקרה אמצא את עצמי באיזשהו מסלול בתחייבות כלשהי לחברה, ככה שזה לא יטריד אותי ב-35 החודשים הבאים.

פורסם

ללא חבילת דקות קנויה מראש, וללא מכשיר קנוי מהחברה. (K800 עתיק קנוי מיד שניה)

18 אג' לSMS

32 אג' לדקת שיחה ראשונה

23 אג' לדקת שיחה שניה וכל הדקות הבאות לאחר מכן

אולי גם יש כמה מספרים עם דק' חינם עליהם

ללא חבילת גלישה

אני לא זוכר כמה המסלול הזה עולה, בכל מקרה לא יותר מ20 ש"ח.

זוהי תוכנית חיילים

פורסם

אני לקוח עסקי כך שהחבילה לא כל כך משנה אבל מה שחשוב לשים לב זה אם אתה כבול לחבילה ומה הקנס להחלפתה.

בפלאפון יש קנסות גבוהים מאוד על זה (אני לא אצלם בגלל החוזה שלהם).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עם כניסת החוק החדש שהקטין משמעותית את הקנסות בשוק, החברות יצאו למסע צייד ושימור אגרסיביים.

כך למשל, הייתה חבילה בשם החבילה החמה בכל הרשתות, במסגרתה, ניתנו ללקוחות 1,200 דקות ו-1,200 הודעות במחיר של 209 ש"ח, ובהתאם למיקוח וחשבונית גבוהה עוד הוזלות לחבילה.

עכשיו השוק נרגע יחסית, למרות שיש דילים לא רעים יחסית לתקופה של לפני שנה.

אני יודע שהחבילה הכי אטריקטיבית בפלאפון היא 1,100 דקות לכל היעדים, 1,100 הודעות ו-3,500 דקות בתוך רשת פלאפון וחבילת גלישה 2 ג'יגה במחיר 299 ש"ח, כאשר בשנה וחצי הראשונות יש זיכוי של 40 שקלים - 259 ש"ח לשנה וחצי.

האייפון בזיכוי מלא בחבילה הזו וכפי שציינו ההתחייבות על המכשיר היא ל-36 חודשים.

פורסם

שקלת להמתין להצעות של המפעילים הסלולריים החדשים ?

אני מאמין שבקרוב מאד הם יכנסו לשוק ואז מחירי החבילות יהיו הרבה יותר אטרקטיביים (במלחמה כמו במלחמה...)

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

אורנג

מכשיר GALAXY S בהחזר חודשי מלא.

1000 דקות לכל היעדים.

1000 הודעות לכל היעדים.

3500 דקות חינם ברשת אורנג.

2G חבילת גלישה כוללת ערוצי TV ללא הגבלה.

שירות GPS+FUN TONE

עבור 250 שח כל חודש.

אהה וגם תיק,כובע,מגן מסך,מגן פלסטיק שחור +מגן סיליקון+מטען לרכב.

קיצר כל מה שהצלחתי לסחוט.

נ.ב: את החבילה עשיתי לפני חודש וקצת שממש לפני שעשיתי ניגמרה להם החבילה של ה170 שקלים שכללה 500 דקות 500 הודעות 1500 דקות באורנג ואם אני זוכר נכון 1G חבילת גלישה וגלאקסי אס בהחזר מלא.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אחרי שניידתי את המספר לסלקום, אורנג' חזרו אליי עם הצעה כלדלמן

1200 דקות לכל היעדים

1200 SMS

חבילת גלישה של 2.5 ג'יגה

ב209 ש"ח

אבל סך הכל אני משלם 109 ש"ח מכיוון שהם נותנים לי החזר 100 ש"ח בחודש על המכשיר שלקחתי מסלקום.

לסלקום עברתי בגלל "החבילה החמה" כך היא גם ניקראת אצלהים ברשת

של מכשיר אייפון 4 או גאלאקסי

1200 דקות לכל היעדים

1200 SMS

וחבלית גלישה ללא הגבלה במחיר חדושי של 249 ש"ח לחודש

פורסם

גם ככה יש לי מכשיר מהעבודה שבו אני משתמש רוב הזמן, לכן הלכתי על החבילה הכי זולה ומינימלית שהייתה.

אייפון 4 32 giga

500 דקות שיחה לכל היעדים, 250 דקות חובה כדי לקבל החזר על המכשיר.

500 sms לכל היעדים

2 giga גלישה וחבילת tv( שעדיין לא נכנסתי לאפליקצית הtv אף פעם)

משלם 170 ש''ח בחברת פלאפון, אין לי שום התחייבות.

עשיתי ניוד מאורנג' ( ברוך שפטרנו מהצרה הצרורה הזאת)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...