Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום נסעתי ביום שישי בשעה 4 בצהריים על מהירות 143 בכביש שמותר בו 90 ועצר אותי שוטר וקלט אותי ממרחק של 250 מטר עם אקדח ליזר אני נהג חדש ויש לי רישיון 5 חודשים שללו לי את הרישיון במקום ואז הלכתי לתחנת משטרה ושללו לי ל30 ימים והמשפט שלי בתאריך 21.9.11 ועכשיו אני רוצה לדעת בבקשה

1.מה אני הולך לקבל כמה חודשיי שלילה?

2.אם כדאי לי לקחת עורך דין ומה הוא יכול להוציא אותי?

3.ואם אני אלך לבד למשפט מה אני יכול להגיד להם שיוכל אולי להקל לי על העונש?

4.וכמה כנס כספי אני יכול לקבל?

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם
שלום נסעתי ביום שישי בשעה 4 בצהריים על מהירות 143 בכביש שמותר בו 90 ועצר אותי שוטר וקלט אותי ממרחק של 250 מטר עם אקדח ליזר אני נהג חדש ויש לי רישיון 5 חודשים שללו לי את הרישיון במקום ואז הלכתי לתחנת משטרה ושללו לי ל30 ימים והמשפט שלי בתאריך 21.9.11 ועכשיו אני רוצה לדעת בבקשה

1.מה אני הולך לקבל כמה חודשיי שלילה? 6 -3 חודשים

2.אם כדאי לי לקחת עורך דין ומה הוא יכול להוציא אותי? כן. תלוי.

3.ואם אני אלך לבד למשפט מה אני יכול להגיד להם שיוכל אולי להקל לי על העונש? כלום , חוץ מזה שהממל"ז לא מכוייל במעבדה מוסמכת ולכן הוא לא קביל. זה העו"ד יוכל לומר ביתר בקיאות

4.וכמה כנס כספי אני יכול לקבל? 1500-3000 ש"ח

תודה מראש לכל העוזרים

לזה יתווספו תופינים של רשות הרישוי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

חוץ מזה שהממל"ז לא מכוייל במעבדה מוסמכת ולכן הוא לא קביל. זה העו"ד יוכל לומר

מה זאת אומרת שהממל"ז לא מכוייל?

פורסם

תעשה חיפוש בפורום משתמש ישה מילות חיפוש ממל"ז תמצא הרבה הסברים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

תירגעו,הסיכוי שלממל"ז לא צמוד דו"ח כיול לפני המשמרת ע"י שוטר/ים מוסמך/ים שואף לאפס בימינו. עברו הימים.השוטר גם יציין את פרטי הכיול בגב המקור של הדו"ח.

פורסם

הכיול שעליו אתה מדבר אדון חיימי כבר לא מספק את בתי המשפט היום לאור פסיקה של בית המשפט המחוזי הדורשת כי יתקיים גם כיול חיצוני במעבדה מוסמכת.

ויש כאלה שמזכים את הנהגים בגלל זה.

כרגע יש ערעור בעליון בסוגיה דומה אומנם של מצלמה ונמתין לראות מה ילד יום.

הכיול שאתה מדבר עליו אכן מבוצע ב99.99999999% מהמקרים, על ידי השוטרים, וגם בו יש עו"ד שמוצאים תקלות והדו"ח מבוטל /או הנהג מזוכה בבית משפט.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

במקרה זה רצוי מאוד להיעזר בעו"ד שיבדוק את חומר ראיות בכל מקרה כל עוד תהיה הרשעה בזמן היותך נהג חדש תצטרך לכל הפחות לעבור תאוריה חדשה, במידה ותקבל ענישה של מעל 3 חודשי פסילה תצטרך לעבור תאוריה וטסט, על מנת להביא את התוצאה הטובה ביותר רצוי לדחות את הדיון עד לאחר סיום הנהג חדש ולסיים אותו ללא פסילה נוספת מעבר ל-30 ימים של הפסילה המנהלית תלוי בחומר הראיות.

ממולץ מאוד להיעזר בעו"ד

ליאור ליברמן עו"ד

פורסם
רצוי לשקול את הסיכון שהעונש מהעו"ד יהיה גדול מזה של השופט.

ממש לא נראה לי, הנה הטיפ המהותי הראשון (ההדגשות נעשו על ידי) :

..על מנת להביא את התוצאה הטובה ביותר רצוי לדחות את הדיון עד לאחר סיום הנהג חדש ולסיים אותו ללא פסילה נוספת מעבר ל-30 ימים של הפסילה המנהלית תלוי בחומר הראיות.

.

עורך דין שבקיא בתחום התעבורה , זה עורך דין שבקיא בתחום התעבורה.

ברוב רובם של המקרים, עורך דין ידע לנצל כל "פיפס" כל תקנה, כל הוראה שיכולה לעזור לגופו של מקרה ועניין, ככל שיש מי/מה מהם לשימוש.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ראבק איתכם !!!

נהג עם 5 חודשים רשיון נוסע ב מהירות שמתקרבת ך 150 קמ"ש (הקמ"ש שבדוח הוא אחרי הורדה של 5) ובנס לא הורג משפחה !

ואתם נותנים לו עצות איך להתחמק מעונש ????!!!!??? הלוואי וישללו לו לכל החיים !! שלא יעלה על הכביש יותר.

שמע עצה ממני, עזוב רכב קנה חופשי חודשי וסע באוטובוס, החיים שלנו יקרים, אידיוט !

פורסם
ראבק איתכם !!!

נהג עם 5 חודשים רשיון נוסע ב מהירות שמתקרבת ך 150 קמ"ש (הקמ"ש שבדוח הוא אחרי הורדה של 5) ובנס לא הורג משפחה !

ואתם נותנים לו עצות איך להתחמק מעונש ????!!!!??? הלוואי וישללו לו לכל החיים !! שלא יעלה על הכביש יותר.

שמע עצה ממני, עזוב רכב קנה חופשי חודשי וסע באוטובוס, החיים שלנו יקרים, אידיוט !

אתה לא רציני נכון?

150 קמ"ש באוטו מודרני בכביש 4 זה סביר לחלוטין, ואתה לא יכול לקבוע את המיומנות של הנהג לפי הזמן שהוא מחזיק ברשיון נהיגה.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
אתה לא רציני נכון?

150 קמ"ש באוטו מודרני בכביש 4 זה סביר לחלוטין, ואתה לא יכול לקבוע את המיומנות של הנהג לפי הזמן שהוא מחזיק ברשיון נהיגה.

מה מהקשר?????

הבן אדם נוסע מהר מדי! בהייתחס למהירות שלו אם היה קורה משהו בכביש הוא לא היה מספיק להגיב והייתה קוראת תאונה. זה לא משנה שזאת מהירות יחסית סבירה לאוטו מודרני כמו שאתה אומר.

זה עניין של משמעת וכיבוד חוקי תנועה. הבו אדם עם חצי שנה עם רישיון על הכביש וכבר עושה עבירות חמורות.

קשה באימונים קל בקרב!!:evil:

פורסם
ואתה לא יכול לקבוע את המיומנות של הנהג לפי הזמן שהוא מחזיק ברשיון נהיגה.

זה נכון, כאשר מדובר בכמה שנים, אבל לא 5 חודשים.

ואפילו אם הנהג מיומן, הוא לא היה מספיק חכם, כי הוא יודע , שהיחס לעברייני תנועה "נהגים חדשים" יותר מחמיר, והמחיר שהוא עלול לשלם על עבירה כזאת יקר מאוד. לא שזה הפריע לו..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אתה לא רציני נכון?

מהיכן שאבת את המידע בכחול. אתה קורא בסתרים.

והמשכה של ההודעה גם השערות שלך.

בקיצור הודעה לא חכמה בעליל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
מה מהקשר?????

הבן אדם נוסע מהר מדי! בהייתחס למהירות שלו אם היה קורה משהו בכביש הוא לא היה מספיק להגיב והייתה קוראת תאונה. זה לא משנה שזאת מהירות יחסית סבירה לאוטו מודרני כמו שאתה אומר.

זה עניין של משמעת וכיבוד חוקי תנועה. הבו אדם עם חצי שנה עם רישיון על הכביש וכבר עושה עבירות חמורות.

צודק, אני בטוח שבחיים לא עברת את המהירות החוקית בכביש.

vladclar אף אחד לא אמר שהוא חכם, אבל גם אחרי 5 חודשים על הכביש יכול להיות לו נסיון וידע רב.

ישה, אתה צודק אני לא יודע את הדברים האלו, אך גם "קאזבובו" לא יודע באיזה רכב מדובר, וישר קוטל את הנהג כאילו לפחות נסע נגד הכיוון בכביש 6, ורק בגלל שהוא חרג ב 40 קמ"ש תמימים מהמהירות החוקית.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תוכן חדש...