Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז ומתמיד חברה שלי משגעת אותי שהיא רוצה אאודי TT קבריולט.

מאז ומתמיד אני משגע את חברה שלי שרכב קבריולט זה או עכשיו (במרחק נגיעה מחתונה, ילדים ודירה) או בפנסיה.

לכן שילבנו זרועות, כינסנו את כל מיטלטלנו וגייסנו תקציב של 150K ש"ח לטובת הפרויקט.

התחלנו לחפש TT אבל הדור הקודם ישנה מדיי בשביל להיות רכב עיקרי בבית והחדשה נורא נדירה וגם אחרי חודשים של חיפושים שצצה לה אחת ידנית קבריולט היא הייתה מ-2008 וזו חריגה גדולה מהתקציב.

לאחר הרבה שכנועים הצלחתי לגרום לחברה שלי לחשוב לכיוון המיאטה. אבל הטעות שעשיתי זה לקחת אותה לסיבוב הראשון על מיאטה 2007 גג קשיח שנמצאת אצל סוחר מחולון.

היא נדלקה על האבזור העשיר (מערכת, קסנונים, ריפודי עור, חימום למושבים) ומצאה את הגג הקשיח כשימושי מאוד (ובשבילי זה אומר לילות יותר שקטים).

כל הניסיונות שלי לשנות את גזר הדין ולחשוב לכיוון של גג רך נכשלו (במחיר של 2007 גג קשיח ניתן כמעט לקנות 2009 גג רך שעדיין באחריות יצרן).

טוב, אז אמרתי לעצמי שאם רכב כזה מגיע לסוחר אז בטוח יש משהו לא בסדר ברכב ואני אנסה לרכב על הגל הזה כדי להוריד אותה מהרכב.

אז חקרתי את האוטו, אין שום תביעות בביטוח, כל הטיפולים בוצעו כמו שעון במוסך מורשה, אז איפה הקאץ'?

ניסיתי להניח לנושא אבל קצת יותר משבוע לאחר מכן הגיע הטיפול השנתי של היונדאי והמוסך נמצא 5 דקות הליכה ממכון הטסט/בדיקה שאני תמיד הולך אליו. אז אמרתי לעצמי, "נו, מה כבר יכול להיות? אז נפסיד 500 שקל".

אני כבר כמעט עשור עוזר לחברים/מכרים/בני משפחה לפענח בדיקות קניה של רכבים שונים (לדעתי עברתי כבר על יותר ממאה בדיקות). לכן אתם יכולים לתאר באיזה הלם הייתי כשראיתי שהרכב יצא פשוט מדהים בבדיקה, בחיים שלי לא ראיתי בדיקה כזו טובה.

ישבתי וחשבתי עם עצמי ואמרתי שכנראה המזל שיחק לי הפעם ואני אצא אפס מאופס אם אני אתן לרכב כ"כ שמור לחמוק לי בין הידיים.

הבחור תיקן את הנזילה של שמן ברקס (חיבור בין הצינור לקאליפר היה משוחרר), התקזזנו על הצמיגים ורכשתי את הרכב.

קשה לי להעביר לכם את מה שאני מרגיש כרגע. אני מרגיש מאוד קטן שפקפקתי בסוחר וכמעט פספסתי את אחד הרכבים הכי שמורים שפגשתי בחיים רק בגלל דעות קדומות.

יכול להיות שהיה לי מזל, יכול להיות שמכיוון שהגעתי לסוחר עם משרד קטן שמתעסק ברכבים מיוחדים (יבוא אישי, יוקרה וספורטיביים) ולא לסוחר עם מגרש בסגנון עזרא ובניו.

לכן אני כאן להגיד לכם שאני חטאתי בחטא ההכללות והמלצתי אליכם בפעם הבאה שמזדמן לכם לעשות עסקים עם סוחרים אל תשללו על הסף מיד, לפעמים כדאי לחקור טיפה כי אולי הרכב שהוא מוכר באמת שווה את זה.

a.jpg

b.jpg

c.jpg

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה כיף!

הבדיקה נראית מדהים, אפילו קצת טו גוד טו בי טרו.

אחת המכוניות היותר מגניבות שקיימות בארץ, במיוחד עם הגג הקשיח

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תתחדש ! נראית טוב ואני רואה שבדקת אצל קומפי שזה חשוב :)

חתיכת שינוי מפחנוע כמו ה i10.

רכבים ספורטיביים לא אמורים להגיע לסוחרים וזו לא צריכה להיות המלצה גורפת אלא רק למביני עניין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

היי, יפה לראות שאתם מגשימים חלום, טוב לדעת שאפשר למצוא אוטו נורמלי אצל סוחר, רק מיותר ההערה על עזרא ובניו, ביחוד שאתה כותב את ההודעה לאחר שאכלת אצלו (או אולי לפני), אחרת אני לא רואה סיבה ש2 הרכבים שלך עומדים ממש בכניסה למפעל חיים הזה שנקרא "עזרא ובניו"

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תתחדש,נראית יפה מרחוק וגם הבדיקה נראית מצויין.

גם אני לפני כשנה וחצי רכשתי את הרכב שלי מסוחר,הגעתי לחיפה מראשון עם המון חששות(אבל הפרמטרים היו מאוד נדירים לרכב בשנתון שלו וגם שיחה עם הסוחר עצמו שלא העלים את זה מהדקה הראשונה גרמו לי להגיע לחיפה),בדיקה במכון ממוחשב שיצאה מעולה ובדיקות רגילות(משכון,יד במשרד הרישוי),גרמו לי לרכוש את הרכב במחיר שהיה מקובל על שנינו, והאמת שגם אני יצאתי דיי נדהם ועד שהרכב לא עבר בדיקה אצל המוסכניק הרגיל שלי עדיין היו לי חששות שעבדו עלי(דבר שהתברר כמובן כלא נכון).

לא כדאי לשלול על הסף רכב מסוחר,זה מה שאני למדתי לפחות.

תתחדש ותהנה מהרכב.

פורסם
היי, יפה לראות שאתם מגשימים חלום, טוב לדעת שאפשר למצוא אוטו נורמלי אצל סוחר, רק מיותר ההערה על עזרא ובניו, ביחוד שאתה כותב את ההודעה לאחר שאכלת אצלו (או אולי לפני), אחרת אני לא רואה סיבה ש2 הרכבים שלך עומדים ממש בכניסה למפעל חיים הזה שנקרא "עזרא ובניו"

אני לא מכיר את האזור ולא מכיר את המקום הזה שאתה מדבר עליו. כנראה שהשם שבחרתי באופן רנדומלי "קלע למטרה" (באותו אופן זה היה יכול להיות משה ובניו, סמי ובניו וכו'). 2 הרכבים עומדים במקום שהם עומדים כי שם ממוקמים המשרדים של הטריידאין שממנו קניתי את הרכב (באותו מתחם יש מסעדה בשם אלברט או רוברט או משהו כזה, זו המסעדה היחידה שאני מכיר באזור הזה וממש לא אכלתי שם אם לזה אתה מתכוון).

בכל אופן, עזרא אם נעלבת אז זה לא היה מכוון אלייך. אני מאמין שרוב חברי הפורום הבינו את הכוונה שלי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תתחדשו

עזרא ובניו לא נעלבו אבל...

הם בדרך אליך !!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אל תדאג הוא ממש לא נעלב, המפעל חיים שלו ממשיך לתת בראש למרות כל ההכפשות ולא משנה מאיזה כיון, אני גם בספק אם הם קוראים פה, אבל זה סתם מיותר.

ואכן במרכז המסחרי יש "אלברט", שזה גם מסעדה מאוד וותיקה ואולי גם טובה (חוו"ד חלוקות).

המוזר יותר, שאני גר בשכונה הזו (ולכן מזהה איפה התמונה צולמה ומצליח לראות את השלטים מסביב), ולא שמתי לב למיאטה הזו עומדת במגרש

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

עכשיו שקנית מיאטה חברה שלך לא חוששת שתחליף אותה בחבר? :wink: (איך אפשר שירוש מיאטה בלי להתיחס לנטיה מינית?).

אוטו מעולה, גם יפה וגם אופה.

אני רואה שאתה שומר כבר 3 רכבים רצוף על הרצף האדום- בורדו.

תתחדשו ותהנו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...