Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סאב cerwin vega 122 - מצב חדש לגמריי. תיבה אטומה בנפח המתאים + עוד תיבה פתוחה מתנה. נראה חדש לחלוטין. אני לא אוהב באס מפוצץ אז הוא עבר אצלי חיים קלים למדיי.

http://www.cerwinvegamobile.com/vega12.html

500₪

מגבר Mac Audio Z4100 - גם במצב מעולה לא נכנס לפרוטקשן אף פעם, אמינות מוחלטת הייתה לי איתו. ללא סריטות, הדגם הלבן. 4 ערוצים 80 RMS ו220 RMS בגישור - מספיק לכל מערכת רגילה של קומפוננט + סאב. הבאתי אותו מגרמניה, זה לא זיוף סיני מתחנה מרכזית.

500₪

אביזרי התקנה - יש כבל + ו -, 2 rca, פיוז, גריל לסאב, אני מניח שמי שיקנה את המגבר יהיה מעוניין בדברים האלה והם ימכרו בעוד כמה גרושים.. אפילו מתנה. נראה כבר

ל2 הדברים יש לי את הקופסה המקורית עם כל הניירות והחלקים שבאו עם זה, אני שומר על הדברים שלי ואפילו את הקרטונים לא זורק :lol:

אני מוכר כי אני עובר למערכת פשוטה יותר באוטו החדש שלי.

2 הרכיבים כבר מנותקים אצלי בחדר אז נא לבוא עם אוטו מתאים לבדיקות במידה ולא סומכים עליי.

054-6378806

אני מפתח תקווה

81 המערכת לפני מכירת האונו.jpg

83 המערכת לפני מכירת האונו.jpg

55 - תיבה אטומה לסאב.jpg

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדיין למכירה

המגבר ב400 הסאב ב450

שניהם במצב חדש, כמו לקנות מהחנות רק שעשיתי להם כבר הרצה :lol:

התיבה של הסאב היא בסביבות ה30 ליטר - לא תופס הרבה מקום.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

המגבר כבר נמכר

הסאב עדיין פה, עם 2 תיבות, גריל וגם ערכת התקנה של מגבר.

יום ראשון אני מתגייס אז אם מישהו מעוניין - בסוף שבוע הזה בבקשה!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הסאב עדיין פה, 400 שקל

תיבה קטנה יחסית ל12 אינץ', נראה חדש ויפה, נשמע מעולה, ולא צריך מגבר חזק.. לא יכול להיות יותר טוב מזה :lol:

אני מוכן גם להחליף בעד סאב 8 אינץ' כולל תיבה קטנה, אבל שיהיה עד 450 שקל כי אני לא מתכוון להוסיף על זה הרבה כרגע.

אם אני לא עונה תשאירו sms ואני יחזור כשאני אוכל.

054-6378806

• תוכן חדש...