Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז באמת, למה לא האמר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקציב של 150 אלף נכנס האמר 2006 ובמאמץ גם 2007.

היפניות עולות הרבה יותר או שצריך לרדת בשנתון. (לנד קרוזר, פאג'רו)

לדעתי יכולת השטח שלו לפני שידרוגים עדיפה על האחרים, בכביש הוא כנראה קצת פחות נעים. מה עוד?

אמינות? הכצעקתה? האם טויוטה ופאגרו כל כך אמינים? ואם יכנסו לשטח קשה, ישארו אמינים?

אולי עלויות טיפולים וחלקים?

צריכת דלק? לדעתי ההבדל קטן עד לא מורגש.

פוזה? - פה אני מסכים, אבל אם זאת לא רק פוזה, אלא יכולת שטח אמיתיות, אז לא נורא.

5 מקומות ולא 7? לא נורא, לא לכולם יש משפחה מורחבת וכלב.

אז איפה הבעיה? למה באמת לא האמר?

ניתן להלביש לו צמיגי-33 ברישיון, מגיע עם נעילה אחורית ובקרת אחיזה.

אז איפה הבעיה? ירידת ערך? לא יודע, מחכה לשמוע. גם ככה הרכב לא חדש והפסיד 55% מערכו (כחדש עלה 330).

אבקש לשמוע את דעתכם.

תודה

פורסם

לא רצית אתמול מוסטאנג קבריולט?

למה לא האמר? כי לשפקס יש אחד כזה צהוב :wink:

הראות לצדדים ואחורה מזעזעת, איכות חומרי הפנים וההרכבה אמריקאים למהדרין כל כל המשתמע מכך.

אין יותר מידי איבזור ובכביש הוא לא נוח. מנוע בזבזני וגיר מיושן ואיטי (אבל בעל אמינות יחסית טובה) סחירות עתידית מפוקפקת.

למה כן? יכולת שטח מצויינת גם ללא שיפורים משמעותיים, עולה גרושים יחסית לתמורה, מגיב מצויין לשיפורים ושוק אפטר מרקט ענק.

פורסם

מניסיון - אמינות מפוקפקת.

נשבר מוט ההגה, מתלים קרסו. וזה להאמר שלא ראה שטח מימיו. וננהג בצורה מאוד עדינה.

פיש - תדבר איתי דחוף.

פורסם

חיפשתי מסטאנג? לא מדוייק, שאלתי על מוסטאנג והתלבטתי, עדיין מתלבט....

ככה זה כשיש תקציב אבל לא בטוחים מה לקנות. מתייעצים בפורום. לזה הוא נועד לא?

שצי המוכניות עולות אותאו דבר, שתיהן אמריקאיות, לשתיהן גיר מיושן, לשתיהן יש "פוזה" ושתיהן צרכניות דלק. אז נכון שאחת רכב כביש טהור ואחת רכב שטח כמעט טהור אבל זה חלק מההתלבטות.

פורסם

האמר לשטח אמיתי, לא לסיבובי דאווין בהרצליה קיפוח - הוא אחלה פתרון.

טיפול קל איפה שצריך - אם מוטות הגה מחוזקים, ספי דלתות, היי-ליפט הבי-דיוטי, צמיגי שטח נכונים - פתרון מצויין לשטח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה DISCO,

מוט הגה הוא נקודת תורפה? (בדומה לאיסוזו טרופר?) יש עוד נקודות תורפה לעניין השטח?

אתה מתכוון לספי דלתות כדי להגן מפגיעה?

צמיגים - אם קל לשנות ל-33, זה התכנון + BF 50/50 שזה לדעתי הפשרה הטובה בין כביש לשטח.

מי מומחה לשידרוגי האמר באזור המרכז?

איזה מוסך מומלץ לטיפול השוטף?

תודה

פורסם

לא ציינת איזה האמר, H2 או H3 (או שאולי אפילו מצאת לך H1 נדיר) אבל קח בחשבון שאם מדובר ב H2 אז הגודל שלו לא פעם בעוכריו וקשה מאוד לתמרן איתו במסלולים מסויימים.

הייתי עד במו עייני ל H2 שהגיע עם 2 רנגלרים למרזבה ולאחר 20 דקות של תמרונים הם החליטו שהסיכון לכלי לא מצדיק את הנסיון לעלות אך ורק על בסיס הרוחב של המפלצת.

אנקדוטה עוד יותר מצחיקה שהמחישה לחלוטין עד כמה הכלי הזה רחב הייתה כאשר וואן-דורה 4X4 הגיעה ודילגה מעל מרזבה בכלל בלי להבין מה רוצים ממנה בזמן שה H2 נאבק לפלס לו שם נתיב :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מומחה לשיפורים - ארז נכפולגר 054-4897064.

לדעתי הוא לא בארץ כרגע.

הוא עשה כמה מכוניות כאלה בעבר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

טייל איתנו בקבוצה פעם אחת האמר H3 שחור.

עשינו מסלול עבירות בינונית באיזור כרם מהר"ל, ובסוף הטיול הרכב היחידי שלכל אורכו היו שריטות לאורך המרכב זה ההאמר.

הוא פשוט פיזית הסתבך עם הרבה מעברים לא מאוד צרים שהיו שם.

וכל השיחים הקוצניים השאירו עליו סימנים.

כן, רכב שמטייל הרבה בשטח ישרט ויהיו עליו צלקות קרב בבוא הזמן, אבל כנראה שעל ההאמר זה יבלוט הרבה יותר והוא גם לא רכב זול.

בנוסף, זה רכב בזבזני מכל הבחינות.

אפשר להשיג רכבים מהנים בהרבה בפחות כסף ובזבוזים.

והאמת שאני לא מוצא הנאה כל כך גדולה לטייל עם משאית כזאת בשטח.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
לא רצית אתמול מוסטאנג קבריולט?

למה לא האמר? כי לשפקס יש אחד כזה צהוב :wink:

הראות לצדדים ואחורה מזעזעת, איכות חומרי הפנים וההרכבה אמריקאים למהדרין כל כל המשתמע מכך.

אין יותר מידי איבזור ובכביש הוא לא נוח. מנוע בזבזני וגיר מיושן ואיטי (אבל בעל אמינות יחסית טובה) סחירות עתידית מפוקפקת.

למה כן? יכולת שטח מצויינת גם ללא שיפורים משמעותיים, עולה גרושים יחסית לתמורה, מגיב מצויין לשיפורים ושוק אפטר מרקט ענק.

תמיד יהיה משוגע כמוני שבעתיד יקפוץ על דבר כזה, כשהאמר יעלה 30 איפשהו בשנת 2020

הייתי עד במו עייני ל H2 שהגיע עם 2 רנגלרים למרזבה ולאחר 20 דקות של תמרונים הם החליטו שהסיכון לכלי לא מצדיק את הנסיון לעלות אך ורק על בסיס הרוחב של המפלצת.

אנקדוטה עוד יותר מצחיקה שהמחישה לחלוטין עד כמה הכלי הזה רחב הייתה כאשר וואן-דורה 4X4 הגיעה ודילגה מעל מרזבה בכלל בלי להבין מה רוצים ממנה בזמן שה H2 נאבק לפלס לו שם נתיב :lol:

הייתרון של הוואנדורה הוא הסרנים החיים והמנוע 6.5 טורבו עם טורק מטורף,

ואולי גם היא הייתה נעולה? אולי היה לה מהלך מתלה משופר?

יכול להיות שלידה ההאמר היה סטאנדרתי, אני הייתי שם גז ועולה את זה,

אין מקום שלא נסעתי בו עם הסובארו טנדר שהייתה לי שהאמר לא יכול לעבור בו,

כן, רכב שמטייל הרבה בשטח ישרט ויהיו עליו צלקות קרב בבוא הזמן, אבל כנראה שעל ההאמר זה יבלוט הרבה יותר והוא גם לא רכב זול.

בנוסף, זה רכב בזבזני מכל הבחינות.

אפשר להשיג רכבים מהנים בהרבה בפחות כסף ובזבוזים.

והאמת שאני לא מוצא הנאה כל כך גדולה לטייל עם משאית כזאת בשטח.

בתור אחד שנוהג על GMC סיירה בשטח ונחשב טנק יש לי כמה דברים אליך,

שריטות וחבטות קלות זה דבר טבעי לרכב שטח, יש רכבי שטח שזה אפילו מחמיא להם,

הוא לא זול נכון, אך הוא הרבה יותר נוח מכל ג'יפון של סוזוקי מגיע עם יותר אבזור, חזק יותר,

עם פחות נטיה להתהפכויות, יותר נטיה לכיף,

זה שהוא בזבזני זה עניינו של הקונה בלבד, זה כיךף לדעת שיש לך את כל הכוח שבעולם בכף הרגל הימנית,

ההנאה שלו זה הכוח שלו, זה שטח ההטענה שלו לציוד, זה האפטר-מרקט המטורף שיש לו, וזה היכולות שלו כסטנדארט בשטח,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

היה לי H3, רכב חביב, טרייל בלייזר בתחפושת, פלסטיקי מבפנים קופסתי מבחוץ, לצערי לא נכנסתי איתו לשטח מעולם (גלגלים 22").

נוח בתור רכב עירוני עם הגלגלים המקוריים, סבל אמיתי עם הגלגלים הגדולים, לא מרווח מספיק מבפנים ולא ממש חזק.

את הH2 כבר לקחתי לשטח קל יחסית, סוס עבודה, ואם אתה לא מפחד לשרוט את הרכב הוא יעבור בכל מקום, הבעיה הייתה בנסיעה על כבישים, הרכב רחב מאוד, לא נוח בתנועה צפופה, במהיריות של 80-90 מייל לשעה כל תזוזה קטנה של ההגה מורידה את הביצים לשטיח, וגם הגיר התחמם אחרי שעה ופשוט החליט לתקוע את הרכב במצב בטיחות (הייתי צריך לנסוע 100 מייל על 30 מייל לשעה).

אבל וזה אבל גדול, אני חושב שהמחיר בהשוואה למתחרים דווקא קורץ מאוד, אם אתה מוצא את הגרסא המאובזרת של הH3 בתקציב שלך אז יש לך רכב ייחודי, בינוני בתחומים מסויימים אך כחבילה כללית הוא עושה עבודה נהדרת, ראיתי כמה כאלה בדיונות ובשטח והם נוסעים לא רע בכלל, שוק השיפורים גדול והמחירים סבירים.

haters will hate

פורסם

אם כבר הערתם את השרשור, אז יש לי מספר שאלות נוספות:

1. איזה דגם עדיף, ה- 2006 האמריקאי או 2007 שמיוצר בדרא"פ?

2. האם יש בעיה / כשל במוט ההגה? מוט חלש כמו בטרופר?

3. האם גם בדגמי 2006 וגם 2007 יש בקרת משיכה ובקרת אחיזה? (אני יודע שרק ב - LUXURY יש נעילה אחורית).

תודה

• תוכן חדש...