Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

לפני כמה ימים בכניסה לנתב"ג מהכניסה הראשית בכיכר מיד אחרי ההבטחה רכב פגע בי בתוך כיכר.

אני נסעתי מכיוון הנתב"ג לכיוון היציאה, פניתי בכיכר שמאלה, ורכב מסוג פולקסווגן טרנספורטר של חברת אגד שנכנס לכיכר מימין אלי, מכיוון ההבטחה לא עצר בקו העצירה, ולא נתן לי זכות קדימה פגע בי בחלק האחורי ימיני של הרכב (כנף אחורית ימנית+דלת אחורית ימנית וגלגל נכנס מעט פנימה).

באזור התאונה הכל היה כל כך ברור לפי דבריו שהוא אשם, ושלא ראה אותי ולא שם לב, אפילו הציע לי ללכת לפחח שלו וכו' וכו'....

כרגע לפי ההצהרה שלו מול חברת הביטוח היא שהוא לא מודה, לדבריו אני נסעתי על השוליים בכיכר וגם בנתיב השמאלי של הכיכר, וגם שהוא היה לפני בכיכר.

בתמונות המצורפות רואים בבירור שיש שלט של "תן זכות קדימה" יש פס עצירה, רואים שאין שום מסים של שוליים בכיכר ואין גם נתיבים בכיכר.

הרכב שלי הוא ניסאן סאני שנת 94 הרכב שווה במחירון 10500, בינתיים אני לא יכול לסוע ברכב מפני שהגלגל נכנס פנימה, בינתיים אני תקוע בלי שום אופציות לתקן את הנזק וגם להשביט אני לא יכול כי החברת ביטוח שלו לא לוקחת אחריות.

ללכת לבית משפט לתביעות קטנות זה לוקח ים זמן!

מה אתם מציעים לי?

IMG_0052.jpg

IMG_0049.jpg

IMG_0050.jpg

IMG_0051.jpg

IMG_0044.jpg

IMG_0041.jpg

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פנית לביטוח? כי זה לא נשמע ככה

נכנסתי במישהו לפני כמה שנים, לרכב שלי היה נזק של 5 אלף שח, לאוטו שלו (גיפ עם מגן חזירים) לא קרה כלום חוץ ממכה קטנה בטמבון, הוא רשם את הפרטים של הביטוח (מה שאני מקווה שעשית) והלך לביטוח, כמה חודשים אחרי זה מתקשרים אלי מהביטוח שלו שואלים האם הודעתי לביטוח שלי שהיתה תאונה, לא היתי צריך להגיד שאני אשם ולא כלום רק שבאמת היתה תאונה.

המניאק הזה הוציא מהביטוח על כלום 5 אלף שקל שמתוכם אני היתי צריך לשלם רק 1500 השתתפות עצמית, אבל לא קרה לאוטו שלו כלום...אני מעריך שהוא הלך לשמאי, השמאי הוציא לו דוח נזק של 5000 ש"ח כביכול לא יודע על מה אפילו, כי היתה רק מכה קטנה לדיר חזירים וזה הכל....והוא הלך ותיקן את זה ב 1000 שקל ו 4K שלח לכיס ימין.

אז מה שאני מציע זה שתלך לשמאי, תתקן את הנזק, ותסתדר עם הביטוח

פורסם

אין ברירה

בית משפט

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ברור שלקחתי את כל הפרטים שלו, וברור שפניתי לחברת ביטוח שלי.

הקטע הוא שלי יש צד ג', עד שהבחור השני לא מדווח לחברת ביטוח שלו אין לביטוח שלי ממני לגבות כסף על מנת לתקן לי הרכב.

כרגע בהצהרה שלו לחברת הביטוח שלו הוא דיווח שהוא לא אשם.

הוא פנסיונר בן 70 שכניראה מפחד שיפטרו אותו מהעבודה, הוא אפילו לא מצליח לדבר, הוא רק ממלמל, כניראה שהקצין בטיחות שלו תדרך אותו יופי יופי מה להגיד.

פורסם

איזור נתב"ג מרושת במצלמות. נסה לבדוק אם יש מצלמה כלשהי שאולי קלטה את התאונה.

פורסם

אורקל, מה שאתה רושם הרבה יותר קשה לביצוע במציאות מכיוון שחברת הביטוח משלמת לרוב רק אחרי שהיא רואה קבלות.

למזלך הפגיעה היא מאחור ולכן כל שופט יבין מהר מאוד שהבחור פשוט משקר. אם הוא היה לפנייך איך הרכב שלך נפגע מאחור?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

זה שיש לך רק צד ג, זה כלל לא פוגע בך במקרה הזה.

אתה נסעת בכיכר, הבחור נכנס בך, ולכן הוא אשם.

אם יש לך סוכן ביטוח טוב, אז המקרה אפילו לא יגיע לבית משפט,

ואתה לא תשלם כלום על התיקון.

פורסם

הייתי באזור היום ולפי דברי המאבטחים אין שם מלצמות שמקליטות אלה מצלמות שידור חי, הכיכר הוא ממש 10 מטר אחרי המאבטחים.

הסוכנת שלי אומרת שבינתיים אני אתן צ'ק דחוי למוסך וגם לשמאי, ללכת לבית משפט עד קבלת תשובה על מי אשם, במידה ואני פודים לי את הצ'קים, ואם הוא אשם אז הכל חל עליו.

עוד שאלה קטנה אם בזמן הזה הפסדתי ימי עבודה בגלל כל הטרטורים האלה למוסכים ולבית משפט, יש דרך להוציא על זה כסף?

אם אני נוסע במוניות בזמן הזה אני יכול גם לעשות עם זה משהו?

בלי שום קשר מישהו פה חולק עלי שאני אולי איך שהו אשם במקרה הזה? הוא לתענתו גם רשם בדוח שלו שאני נסעתי על המדרכה של הכיכר, למרות שזה לא קרה, אבל הוא יעשה הכל שאני אפול בפח, זה יכול לפגוע בי באיזה שהיא צורה?

תודה.

פורסם

מה לעשות?

אתה לא צריך לפנות לביטוח שלך.

אתה כן צריך ללכת למוסך ולומר לו שיש לך את הפרטים של הנהג הפוגע ואתה רוצה לתקן את הנזק.

המוסך כבר ידע איך להתנהל כלומר יזמין שמאי מתאים ויגיש תביעה לחברת הביטוח של הפוגע.

בסוף התיקון אתה משאיר צ'ק ללא תאריך למוסך וצ'ק נוסף עבור השמאות.

בגלל האזור שניזוק אין פה ספק שהוא נכנס בך ולכן אלא אם יוכיח שעברת על חוקי התנועה הביטוח יאלץ לשלם, בכפוף להסכמה של המבוטח.

במידה ובכל זאת הביטוח לא ישלם לך אז הולכים למשפט. למוסך שאני מכיר יש עורך דין שעובד איתו ומקבל שכר טרחה לפי הצלחה.

כמו כן הוא לא מפקיד את הצ'ק עד שאתה מקבל את כספי התביעה.

מבין?

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
אורקל, מה שאתה רושם הרבה יותר קשה לביצוע במציאות מכיוון שחברת הביטוח משלמת לרוב רק אחרי שהיא רואה קבלות.

למזלך הפגיעה היא מאחור ולכן כל שופט יבין מהר מאוד שהבחור פשוט משקר. אם הוא היה לפנייך איך הרכב שלך נפגע מאחור?

אני נכנסתי בו מאחורה

בדרך כלל זה שנכנסו בו הוא זה "הזוכה"

פורסם
איזור נתב"ג מרושת במצלמות. נסה לבדוק אם יש מצלמה כלשהי שאולי קלטה את התאונה.

+

זה שיש לך רק צד ג, זה כלל לא פוגע בך במקרה הזה.

אתה נסעת בכיכר, הבחור נכנס בך, ולכן הוא אשם.

אם יש לך סוכן ביטוח טוב, אז המקרה אפילו לא יגיע לבית משפט,

ואתה לא תשלם כלום על התיקון.

שים לב לשתי העצות הוטובות שקיבלת פה.

מיקום הפגיעה שלך ומיקום הפגיעה שלו ממש לא מסתדרים עם הסיפור ההזוי שלו.

גם שופט שיכור יבין את זה.

ומה שהכי טוב, גם חברת הביטוח שלו וקצין הרכב שלו יודעים את זה טוב מאד.

הם פשוט חושבים שנפלו על בחור צעיר ותמים.

מה שאתה צריך לעשות:

לגשת לבנק שלך ולקחת הלוואת גישור הניתנת להארכה חודשית ,בשווי הרכב.

להגיש תביעה בביהמ"ש לתביעות קטנות תוך ציון דרישה גם לסכום הריבית שאתה משלם על הלוואת הגישור.

האמן לי, שלא תגיע לאולם ביהמ"ש.

הם ישברו הרבה לפני זה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הכל נכון זה כניראה מה שאני אעשה, אבל עדיין יש בי פחד קטן שאיך שהו אני אצא אשם, החודש הזה התחיל לי כבר ככה וככה חרא, כל מה שאני עושה בסוף לא מסתדר, רק שזה גם לא יהיה חלק מזה...

שאלה נוספת,

השווי של הרכב הוא 10500, לפי דברי המוסך הוא יכול להשביט לי את הרכב 100% כרגע אני לא יכול להרשות לעצמי לחפש רכב ולרכוש אחד אחר, אני על הגרושים האחרונים שלי בתקופה הזאת (סטודנט, "זוג צעיר" , צריך להתחיל לשלם משכנתא) רק חוסך אגורה ואגורה.

אני מעוניין לתקן את הרכב, אך לפי המוסך הוא רק מיישר לי את המתלה החאורי ועושה פחחות בדלת ובכנף, אני ביקשתי ממנו גם להחליף בולמים, לדבריו בולמים הוא לא יכול לתקן משום שכבר רווח לא יצא לו מזה, מה גם שצמיג אחד התפוצץ, אז חייבים להחליף זוג, הוא לא מעוניין אלה רק אחד ומשומש.

האם לתקן הכל ולהחליף הכל כמו שצריך ואז ברגע שאני זוכתי להפיל את הנזק על הביטוח השני?

מה עושים במקרה כזה?

פורסם

מתקנים רק את מה שהשמאי יאשר.

לדבריך אתה פגעת בו בחלק האחורי של רכבו כשאזור המגע היה הגלגל האחורי שלך.

זה מתאים למצב בו הוא התפרץ לנתיב שלך, אבל גם האפשרות השנייה לא נשללת.

מה שעומד לזכותך הוא שיש לך זכות קדימה בתוך מעגל התנועה.

פורסם
צהריים טובים.

לפני כמה ימים בכניסה לנתב"ג מהכניסה הראשית בכיכר מיד אחרי ההבטחה רכב פגע בי בתוך כיכר.

אני נסעתי מכיוון הנתב"ג לכיוון היציאה, פניתי בכיכר שמאלה, ורכב מסוג פולקסווגן טרנספורטר של חברת אגד שנכנס לכיכר מימין אלי, מכיוון ההבטחה לא עצר בקו העצירה, ולא נתן לי זכות קדימה פגע בי בחלק האחורי ימיני של הרכב (כנף אחורית ימנית+דלת אחורית ימנית וגלגל נכנס מעט פנימה).

באזור התאונה הכל היה כל כך ברור לפי דבריו שהוא אשם, ושלא ראה אותי ולא שם לב, אפילו הציע לי ללכת לפחח שלו וכו' וכו'....

כרגע לפי ההצהרה שלו מול חברת הביטוח היא שהוא לא מודה, לדבריו אני נסעתי על השוליים בכיכר וגם בנתיב השמאלי של הכיכר, וגם שהוא היה לפני בכיכר.

בתמונות המצורפות רואים בבירור שיש שלט של "תן זכות קדימה" יש פס עצירה, רואים שאין שום מסים של שוליים בכיכר ואין גם נתיבים בכיכר.

הרכב שלי הוא ניסאן סאני שנת 94 הרכב שווה במחירון 10500, בינתיים אני לא יכול לסוע ברכב מפני שהגלגל נכנס פנימה, בינתיים אני תקוע בלי שום אופציות לתקן את הנזק וגם להשביט אני לא יכול כי החברת ביטוח שלו לא לוקחת אחריות.

ללכת לבית משפט לתביעות קטנות זה לוקח ים זמן!

מה אתם מציעים לי?

מתקנים רק את מה שהשמאי יאשר.

לדבריך אתה פגעת בו בחלק האחורי של רכבו כשאזור המגע היה הגלגל האחורי שלך.

זה מתאים למצב בו הוא התפרץ לנתיב שלך, אבל גם האפשרות השנייה לא נשללת.

מה שעומד לזכותך הוא שיש לך זכות קדימה בתוך מעגל התנועה.

קומנדר קרא את הכחול.

כרגיל מילה שלך מול מילה של הנהג השני.

תמונות של המקום בו אירעה התאונה (למי יש זכות קדימה ) , מקום הפגיעה בכלי הרכב ומתן העדות מכריעים את הכף אצל השופט. על פי גרסת פותח השרשור הנהג השני אשם, והנהג השני יצטרך לסתור את עדותו.

יש יתרון למי שמגיש את התביעה בתודעת השופט, כיוון שהוא אומר לעצמו שזה שמרגיש נפגע הוא זה שמגיש את התביעה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לפי מה שהבנתי מהבחורה שמטפלת בכל מקרי התאונות שלהם בחברה זה שהוא הודיע בכלל שאני נכנסתי יחד איתו לכיכר מאותו פניה שלו רק מצדו השמאלי, ולטענתו הוא נכנס בכלל לפני, ושהוא רצה להמשיך ישר בנסיעה ואני רציתי לפנות ימינה. הבחור משנה כל הזמן גרסאות וברור שהחברה שלו תומכת בו.

• תוכן חדש...