Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישבתי ודיברתי היום עם חברים שלי, לאחד מהם יש טנדר.

לטנדר יש שתי ידיות הילוכים כמו לכל רכב 4X4 ישן, והוא מונע בדיזל.

ברגע שהוא מאיץ נוצרות ויברציות בידית הילוכים השניה (של ה-4X4), אתם בטח מכירים את התופעה.

הוא אמר לי במילים האלו: "אתה לא תאמין מה גיליתי, 80%-90% מהבחורות שאני נותן להן טרמפ חזרה

מהבסיס מחזיקות במהלך כל הנסיעה את הידית הרוטטת הזאת!"

אני על הרצפה מרוב צחוק :lol:

הוא אמר לי שגברים לא חשבו אפילו בכיוון הזה ואילו הרוב המוחלט של הבנות כן, WTF?! יש למישהו השערות?

אמרתי לו ששבוע הבא הוא ישאל מישהי לפשר המעשה, עד אז תעלומה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
הוא אמר לי במילים האלו: "אתה לא תאמין מה גיליתי, 80%-90% מהבחורות שאני נותן להן טרמפ חזרה מהבסיס מחזיקות במהלך כל הנסיעה את הידית הרוטטת הזאת!"

הוא בטח מרגיש מאוד לא אטרקטיבי, יחסית למה שיש לרכב להציע.

גם לי יש ידית שבחורות מחזיקות בה לפעמים, אבל היא לא רוטטת.

שלך לא רוטט???!!!

רופא פעם בדק את זה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אולי הן רוצות להתיישב על הידית הילוכים, אבל אז זה כבר בולט...

יש למישהו תשובה "מדעית" למה זה קורה?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אם המדע היה יכול להבין את החשיבה של נשים, היינו במקום אחר היום.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אני יודע בוודאות ברכבי קבריולט ואופנועים עושים את זה לבנות, טוב לדעת שגם טנדרים :-D

השבוע נקבל תשובה..

לפני 5 שעות, green כתב:

• תוכן חדש...