Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי מאיתנו לא מצא את עצמו מול שידור פורמולה 1, ראלי או אפילו נאסקר מדמיין הגה בידיים ועושה תנועות של החלפת הילוכים עם היד.

כן, זה אומר שהפעם קצת הגזמת...

אז הנה הרשימה הקצרה שלי ואתם מוזמנים להוסיף כהנה וכהנה

1. להכניס את העגלה בסופר לתוך הפנייה באפל קונטרה אפל

2. לקחת קווי פנייה עם העגלה של התינוקת בטיול בפארק

3. לתרגל אייפקסים בירידה במדרגות

4. לזכור אירועים בחיים האישיים על פי שנות ההצגה של מכוניות

5. לשבת במשרד ולשמוע שידורים של מרוצי פורמולה 1 היסטוריים ברקע

ומה איתכם?

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

1.גולש בקארזפורום עד 1:30 בלילה כשאני צריך לקום ב5:30 בבוקר לעבודה :twisted:

2. מסתכל יחד עם החברה על האמר בכביש-היא מנדנדת לי שהיא רוצה אחד, ואני משיב לה שהיא מקבלת רק קורקינט כי ההאמר ישאר אצלי.

3.בודק תדירות טיפולים של הרכב שלי ושל אמא שלי במקום לסמוך עליה :twisted:

4.מתכנן שבוע מראש מתי אשטוף את הרכב שלי בשבת.

5.מסתכל על יאריס אחרות ואומר "נההה, שלי הכי יפה" icon_biggrin.gif

6.נותן שם לרכב.

7.מציע מפגש פורום/סשן צילומים לאנשים זרים שאיני מכיר icon_rolleyes.gif

8.חבר בפורום שבתוכו שם הדגם של הרכב שלך-בחו"ל.

9. עושה דריפטים עם העגלה של הסופר.

10.מסביר לחברה על צמיגויות של שמני מנוע והסוגים השונים שלהם (ואחרי זה מתפלא למה היא נרדמת במקום לעשות דברים אחרים icon_rolleyes.gif).

11.רושם סיבות לשרשור הזה במקום לעבוד.icon_twisted.gif

2 האגורות שלי.

פורסם

טוב לדעת שאני לא היחידי שעושה דריפטים עם עגלות סופר.

עוד:

* כשעוצרת לידך C63 AMG עם בלונדינית ואתה מסתכל על הקליפרים ולא על הבלונדינית.

* כשביום שישי בערב אתה יוצא לנס הרים, וביום שבת בבוקר אתה יוצא לערד.

* כשאתה מעדיף לסוע על הנעה קדמית ידנית עם 190 כ"ס במקום הנעה אחורית אוטומטית עם 330 כ"ס.

* כשאתה עוקר את המושבים האחוריים ומוציא כל דבר שניתן להוציא מהרכב בלי מבער\תוכי, בשביל לחתוך משקל.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

1. גם בתור נוסע לדעת באיזה הילוך נמצא הנהג ולפי רעש מנוע מנוע לחשוב מתי להעביר הילוך.

2. גם בתור נוסע להסתכל על הכביש ולתכנן מהלכים, להסתכל לצדדים ולתכנן מתי הנהג כבר יכול להשתלב בתנועה.

3. לצייר חלקי רכב, ספידומטרים במחברות.

4. לתכנן מסלול נסיעה יותר בריא לרכב, לפי בורות, אורך נסיעה, עצירות.

5. לשמוע מנוע ורכב במקום מוסיקה/רדיו.

6. להאזין לקולות המנועים של רכבים אחרים.

7. בזמן נסיעה אפילו בתור נוסע לאבחן תקלות של רכבים שנוסע בהם.

8. בנהיגה על אוטומט לדעת על איזו הילוך נמצא הגיר.

9. לשים כיסוי על הרכב כאשר הוא חונה.

10. לשטוף כל שבוע רכב ולעשות לו וקס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

*לזהות מכוניות לפי חלק בודד מהרכב

*לזהות מכוניות מקילומטר

*לפתוח בשיחה עם עוד בנאדם עם אוטו משופר כאילו הוא חבר שלך.

כולם יודעים שיש טיפה בים אבל רק מעטים יודעים שבכל טיפה יש ים

פורסם

1. לעשות דריפטים וקולות של מנוע כאשר אתה מטייל עם העגלה של התינוק בפארק.

2. כאשר אישתך מכירה כבר את רוב דגמי האלפא רומאו הקיימים, והיא בכלל מתעניינת ביצירה.

3. כאשר אתה מסביר לאישתך כיצד עובד הטורבו ועל שני המצמדים בגיר ה-DSG והיא עושה, אהממ...

4. מנסה לזהות רכבים בחושך רק לפי הפנסים.

5. להסתכל על סוג הצמיגים של הרכבים כאשר אתה עומד ברמזור, ואם יש דגם ספורטיבי טוב, אתה מתבאס שאין במידה שלך.

6. כאשר השכנים באים אליך כאשר אתה ליד הרכב ורומזים שאתה מבלה עם הרכב יותר מאשר עם הילד.

7. כאשר לפני כל רכב שאתה קונה אתה נכנס ל-carfolio ו-carsurvey בכדי לבדוק נתוני יצרן וביקורות של אנשים מחו"ל.

פורסם

1.מסתכל על הזויות של ידית הנוסעים בדלת המרצדס שלי ואז משפש את העור רק כדי להגיד בראש..המממממ נייס..

2.כמובן שדריפטים בסופר

3.בזמן שהחברה עושה שופינג קניון בלונדון אני בחניון של הקניון מתענג על כל טוב :)

Porsche 944 turbo

פורסם
1.

3. כאשר אתה מסביר לאישתך כיצד עובד הטורבו ועל שני המצמדים בגיר ה-DSG והיא עושה, אהממ...

4. מנסה לזהות רכבים בחושך רק לפי הפנסים.

5. להסתכל על סוג הצמיגים של הרכבים כאשר אתה עומד ברמזור, ואם יש דגם ספורטיבי טוב, אתה מתבאס שאין במידה שלך.

6. כאשר השכנים באים אליך כאשר אתה ליד הרכב ורומזים שאתה מבלה עם הרכב יותר מאשר עם הילד.

מסכים!!

1) לפני שאתה קונה כבר את האוטו הבא שלך אתה כבר בודק את כל הספרות הטכנית שקיימת על דגם הרכב הבא וקלות הטיפולים.

2) כאשר אתה בוחר בית לפי החניה :)

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

1. להכניס את העגלה בסופר לתוך הפנייה באפל קונטרה אפל

2. לקחת קווי פנייה עם העגלה של התינוקת בטיול בפארק

לידיעתך אתה ממש לא לבד, ואני לא מדבר רק על עצמי. גם

! :shock:
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לראות סרטונים של רכבים ספורטיבים גם כשאתה לא מבין כלום(גרמנית,הולנדית,צרפתית,יפנית,רוסית)

להריץ סרטונים ב-youtube של כל רכב אפשרי ברינג באמצע הלילה.

לחשב יחס כ״ס לטון לכל רכב ספורטיבי אפשרי.

לנהוג בכביש מפותל ואז לחזור חזרה וחוזר חלילה.

להתלהב בכל פעם מחדש למראה מכונית ספורטיבית או קלאסית מיוחדת.

לחלום בהגזמה על איך זה יהיה לנהוג בכל מכונית ספורטיבית אפשרית ואז להיכנס ממש לקטנות ולהיסחף:

האם gt3rs תיכנס לחניה שלי והאם היא תצליח לעבור את הרחוב החד סיטרי ואת פס האטה לפני הכניסה לבית,איך אני אסתדר בלי מזגן...

בדרך חזרה מחברים לעבור שוב פעם באמצע הלילה לאחד הרחובות בשכונה רק בשביל לראות אם ה-sls עדיין חונה שם אחרי שראיתי וצילמתי אותה שעה לפני.

turboy

פורסם

1. שאתה מתלבט ברצינות באמצע החדר לידה, שאשתך מתפתלת מכאבים, אם אלפא זה שם יפה לבת...

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
  • תוכן חדש...