Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע האחרון, כל פסח, עבדתי על הבידוד בדלתות, דלת תא המטען ומכסה המנוע, בדיוק עכשיו סיימתי עם המכסה מנוע.

היה קשה, אבל שווה את זה, יש הבדל ע-נ-ק בסאונד, הבדל בצליל של הדלתות כשהן נסגרות אבל ההבדל הכי שמיע הוא כמובן מכסה המנוע, ששם פשוט כל מכסה הכי קטנה זה היה נשמע כמו גונג.

לאחר המון חיפושים והמון מחקר, מצאתי חברה ישראלית שמכרה לי חומר כדוגמת הדיינאמאט,

רק בהרבה יותר זול, לא ניכנס למחירים זה לא הנקודה של השירשור.

כמובן שהבנתי שזה לא באותה איכות וגם לפי הנתונים אפשר לראות שזה לא באותה איכות או רמה, אז למען הניסוי והשקט הנפשי הדבקתי חלק בדלת תא המטען, כי ניחשתי ששם זה יעשה הכי פחות נזק במידה וזה לא יתאים או לא ידבק או לא יודע מה, והאמת, הפתיע אותי מאוד לטובה, לא רק שזה נידבק זה כמעט בלתי אפשרי להוריד את זה, הדבקתי את הדבר הזה ורק התעללתי בו, ניסיתי לקלף את זה: עם סכין יפנית, עם שפכטל, ביד, שפכתי על זה טינר וטרפנטין, מים, בנזין (לאור מחירי הדלק השימוש היה מוגבל מאוד! :-D ) והאמת זה עמד בזה יפה מאוד, החומר התקלף בסופו של דבר אבל לאחר שהתייבש עדיין נשאר דביק, החלטתי לתת לזה אור ירוק ולבודד דלתות קדמיות גם.

חייב לציין שזה לא היה קל בכלל! והרי התוצאות:

אוסף התמונות

img0816uc.jpg

img0817d.jpg

img0819p.jpg

img0820j.jpg

img0821h.jpg

img0815un.jpg

שכבה אחת בפנים, במעטפת החיצונית של הרכב, ושתיים בחלק הקרוב יותר של הדלת, לא צילמתי את השכבה השנייה, מצטער :| .

הבדל תהומי בסאונד, הרבה יותר נוכחות של המידבאס, פתאום שומעים שיש גם באס, עם קצת TC גם המון מהבאס זז קדימה, סוף סוף יש נוכחות ומוזיקה ולא רק סאונד שטוח ובלוע.

זה היה באמצע השבוע, היום עשיתי את מכסה המנוע, אחרי שבידדתי את הצלעות מהפח בעזרת ספריי זפת, לא על כל הפח רק מתחת לצלעות האלה, שמתי שכבה של חומר בידוד, היה קשה יש שם הרבה פרטים קטנים שצריך לתת להם המון תשומת לב, אבל היה שווה את זה! איזה הבדל בצליל של הפתיחה והסגירה, אין קרקושים בזמן נסיעה (הספקתי לעשות סיבוב), כשדופקים על המכסה אין הד, אין החזרים הוא מרגיש ונשמע הרבה יותר כבד.

ולתמונות:

img0827f.jpg

img0828ai.jpg

אשמח לקצת תגובות, מה דעתכם על העבודה, על הבחירה שלי דווקא בחומר הזה לעומת החומרים הנפוצים והיקרים.

שלומי. :-D

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוריס יקירי, שמתי לינקים לסליידשואו

"אוסף תמונות"

ובהודעה מספר 3 "מכסה מנוע"

את החומר אפשר להשיג דרכי, אין שום בעיה.

Volvo S40 T4 MT

פורסם

נראה טוב מאוד - תעקוב אחרי המכסה מנוע בשבועות ובחודשים הקרובים לראות שזה לא מתקלף לך באמת.

עבודה יפה - בדלתות היה רצוי לגזור פלח אלומיניום בכדי לכסות את הפתחים קודם כל ורק לעשות עליהם בידוד.

עבודה נקיה ונראה שהחומר נצמד היטב - השינוי בסאונד צריך להיות מורגש רק מעצם העובדה שהוספת מסה לפח הרכב וגם השמתמשת בחומר שיש לו פחות רזוננס מפח.

תהנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה לכולם על התגובות החיוביות, מה אין לאף אחד שום דבר רע להגיד?! :?

פינטוס, ללא עמלות תיווך, לצערי היצרן לא מוכר לאנשים פרטיים ואני השגתי את זה בשם חנות כלי עבודה באזור שלי והוא שלח לו את זה לחנות ואני קניתי את זה ממנו כביכול.

בשביל שאלות כאלה יש פרטי ד"א.

אדי, אני יבדוק את מה אפשר לעשות בקשר לפלח אלומיניום אבל בכל מקרה, עם שני שכבות של החומר על הפתחים, דפקתי עליהם קצת לראות אם החומר מתקפל יותר מדי והאמת שלא כל כך, אבל אני יבדוק את האפשרות של להוסיף פלחים כאלה.

החומר כמובן יהיה במעקב, נסעתי אתמול בגשם וזה לא נראה כאילו זה מזיז לו בכלל. יכול להיות בגלל שהוא טרי עדיין?

אלוהים יודע.

מה אתם אומרים, הגג יהיה היעד הבא?

Volvo S40 T4 MT

פורסם

שלומי לפני שאתה משתגע על הגג עדיף שתחכה תקופה טובה במיוחד לימים מאוד מאוד חמים ליראות שהחומר לא יתחיל ליצור לך מעין נטיפי זפת {כי כבר קרו מקרים כאלו}

עבודה ניראת סוף קבל ח"ח

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
באיזה חומר מדובר?

+1 ,

מה זה החומר הזה למה הוא משמש במקור ? מי היצרן ? מאיפה אנחנו יודעים שהוא לא יעשה נזק לפח הרכב עם הזמן ? אם הוא יציב על הפח לאורך זמן..

בקיצור הרבה סימני שאלה.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...