Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור יכולת HD בHTPC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי HP s7700n שמשמש כHTPC.

כרגע הוא בתצורה המקורית שלו, עם וויסטה 32 וג'יגה זיכרון. סוחב 720p, אבל עם 1080p קשה לו עד כדי קרטוע.

הנגן שלי הוא Media Playec Classic - Home Cinema.

האם שדרוג לחלונות 7 64 ביט ותוספת זיכרון ל4 ג'יגה צפויים לאפשר נגינה של 1080p בצורה חלקה או שמא חבל על הכסף?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

Athlon 64 X2 (W) 3800+ 2.0 GHz

זה מחשב במארז פצפון, אי אפשר להכניס שם כרטיס מסך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

די אבוד.

לא תשיג שיפור רציני מהמצב כרגע (כלומר איבודי פריימים מ1080P)

לא המעבד ולא הכרטיס מסך מספיק חזקים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שדרוג מעבד ל4600 יציל אותי, או שפשוט אסתפק בכך ש720p עולה לי בפחות קרדיט בטראקר?

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

COREAVC יכול לעשות הבדל. אבל המפרט די גבולי.

ההרחבה היחידה שיש לך במחשב זה PCI, אז תשכח מכרטיס מסך נורמלי (בקשר למקום במארז יש כרטיסי LOW PROFILE אבל רק 16X).

פורסם

אנסה להתקין ואדווח

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...