Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ראיתי שיש כבר כמה שרשורים בנושא, אבל לא הצלחתי להבין מה התשובה הסופית הרלוונטית למקרה שלי.

אני נמצאת בתהליך רכישה של רכב משומש (דייהטסו סיריון, 2008) שרשום תחת בעלות פרטית לאחר שהמוכר סיים לשלם ליסינג מימוני (רישיון הרכב כבר על שם המוכר). ברישיון הרכב רשומים 01 בעלים קודמים, אך המוכר טוען שבגלל שקנה את הרכב חדש באמצעות הליסינג המימוני, לאחר העברת בעלות על שמי, יישארו 01 בעלים קודמים ואני אהיה רק יד שנייה, ולא שלישית.

האם זה נכון?

תודה!

פורסם

זה לא נכון. אתה אומנם תהייה האדם השני שנוהג ברכב, אבל הבעל השלישי. ברשיון יהיה רשום, לאחר העברת בעלות, 02 בעלים קודמים. זה שאתה קונה ממנו והסוכנות דרכה הוא קנה את הרכב.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

בוקר טוב,

סוחרי רכב מורשים של משרד התחבורה רשאים לבצע "הפקדת סוחר" ואז מתבצע תהליך שדומה מאוד לזה שהוסבר לך. אם בתחתית רישיון הרכב שהוצג לך כתוב "הפקדת סוחר", אז זה נכון ואכן לא תתווסף יד לאחר העברת הבעלות אליך. אם לא, אז זה לא נכון ואת תיהיה יד שלישית.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

• תוכן חדש...