Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, כולי בבאסה מטורפת.

חזרתי הביתה מהעבודה בסביבות 23:20, אחרי איזה חצי שעה-40 דקות תכננתי ללכת לחבר.

אני מתקדם לאיזור בו חניתי, והפלא ופלא - אין אוטו.

לרגע חשבתי שאולי מרוב שאני עייף לא זכרתי וחניתי במקום אחר, סיבוב קטן של הראש ואני מתעשת מהר - יש זכוכיות על המדרכה, וכמו כן שקית עם מברג וסכין יפני(ת?) .

טלפון למשטרה שהאמת הגיעה דיי מהר מרגע שאמרו לי ששולחים ניידת (גג 2 דקות) , וזהו בינתיים... נלך מחר בבוקר לתחנה משטרה להמשך הסידורים.

:-(:-(:-(

פאביה 08' שחורה עם גג לבן וסנרוף , מס' רישוי 82-393-61

אני יודע שזה לא יעזור ומן הסתם שלא כ"כ הרבה זמן אחרי, אבל שיהיה....

נגנבה בירושלים.

למרות הכל חג שמח...!

8)
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תנחומי, פאביה זה אוטו נהדר.

אפשר לשאול באיזה אזור של ירושלים? (שנדע לעמוד על המשמר)

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

סחתיין על הקור רוח שאתה מגלה פה,אני מקנא בך [באופטימיות,לא בגניבה].

בהצלחה בהמשך.8)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

יש ביטוח מקיף? יש ראיות חותכות לזה שנגנב? אין יותר מדי מה לדאוג, למרות שזה מתסכל מבאס ומעיק.

אהבתי שהגנבים השאירו ראיות בזירת הפשע.

פורסם

אני רואה שאפשר לצחוק איתך אז נזרום איתך, אין לך יותר מידי ממה להתבאס תקבל מחיר מחירון על האוטו מהביטוח ככה תוכל להזמין פאביה חדשה ועוד עם המנוע TSI :lol: רק בריאות וחג שמח.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
אני רואה שאפשר לצחוק איתך אז נזרום איתך, אין לך יותר מידי ממה להתבאס תקבל מחיר מחירון על האוטו מהביטוח ככה תוכל להזמין פאביה חדשה ועוד עם המנוע TSI :lol: רק בריאות וחג שמח.

אני רק מאחל לך שלא ימצאו את הרכב בעוד כמה ימים,בשבילך זה עדיף.

אביב8)

פורסם

אלון ר.

מאחל לך בריאות שלמה, ושהכל יבוא על מקומו בשלום (שלא ימצאו ויתקנו לך את האוטו..).

כל הכבוד על קור הרוח.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אלון, איפה אתה גר? אני בא לזרוק שם ת'אוטו. נמאס לי מהצבע השחור הזה :x

וברצינות: קח הכל בקלות, גם ככה רצית להתחדש לך ב-TSI, ועכשיו זאת ההזדמנות.

אם אתה צריך משהו - תעשה טלפון :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
פאביה?!? וואו זה אוטו שלא ידוע כגניב :shock:

אתה רציני? לי אמרו כשבאתי לעשות ביטוח לפולו שכל מה שיש לו איזה דימיון לסקודה זה הרכבים הכי גניבים שיש בגלל חלקי חילוף שלוקחים מהם למוניות.

יו איזה באסה זאת שגונבים את הרכב!!

אני מקווה שיש לך ביטוח מקיף טוב, תבדוק אם יש לך בפוליסה תנאי שמופיע ממש בחלק קטן מהפוליסות בלבד אבל קובע שאם גונבים אתה לא מאבד את הפרמיה על המקיף אלא ברגע שיהיה לך רכב חדש הביטוח יחול עליו ולא תצטרך לשלם שוב פרמיה.

אנשים מגעילים ודוחים לגנוב רכב בערב חג.

איזה אמצעי מיגון היו ברכב?

קח את זה בקלות, עם כספי הביטוח תוכל לקנות דגם חדיש יותר (:

פורסם

ענת, פביה 1.6-טיפט' (האצב'ק) אינה תעזור לפביה TDI-ידנית (קומבי) - למעט חלקי פח ופלסטיקה פנימית.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אוקי, אז הנה עוד שקר של חברות הביטוח (:

פולו ידנית 1400 תעזור?

גם לא - לפחות בדור הנוכחי.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

חדשות טובות. אתה לא מבין בכלל איך הלחיצו אותי בחברות ביטוח, לפני שקיבלתי את הרכב כבר התחרטתי שקניתי אותו בגלל העניין הזה. מדינה של רמאים אין דברים כאלה. אני זוכרת שלפני עשור כשקנינו את הגולף אז הביטוח טען שגולף זה הרכב הכי גניב שיש ולכן הביטוח גבוה. עכשיו באתי להם עם פולו אמרו לי פולו זה מספר 1 בגניבות. אמרתי- איך יכול להיות, זו לא הגולף? אמרו לי (בכמה חברות ביטוח) מה פתאום גולף אף אחד לא גונב גולף, רק פולו. בגלל המוניות. בקיצור כולם שקרנים.

אבל הרגעת אותי מאוד. כשהרכב ככה חדש הייתי די בלחץ שיגנבו אותו וממש שמחתי מהשרב וכל האובך והאבק שמטנף קצת את האוטו (שלא יראה כזה נוצץ..)

• תוכן חדש...