Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה ממהרים למכור לשכנינו את החמץ בשיטת "כל הקודם זוכה".

וברצינות, לא שמתי לב להתנהגות חריגה בכבישים בחג למעט נפח התנועה הגדול.

יש לזכור שנהגים רבים המכונים "נהגי שבת" (שנוהגים בד"כ בימי

שבת ובחגים ואינם בעלי נסיון רב בנהיגה) מבלים בכבישים בחג,

אולי זה מעצבן אחדים מהאנשים מאחורי ההגה...

פורסם

בי כמעט נכנסו היום [יום שני ערב החג] 5 פעמים !

למרות שהתנועה היתה דלילה מאוד.

אני שמתי לב שבכל הפעמים היו מעורבים חרדים [פעם אחת בחורה עם כיסוי ראש ומיני וואן, פעם אחרת מיצובישי גאלאנט עם איש בעל זקן וכובע שטריימל על הראש תוך כדי נהיגה :shock: ]

בשאר הפעמים חברים עם חזות דתית [בגדים שחורים ארוכים וזקנים ארוכים ממה שהספקתי לראות]

אני חושב שבאמת נהגי שבת.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

הדבר היחיד שבנתיים ראיתי חריג, זה הבלגן באוטובוס מאילת לתל אביב שחזרתי לחג אצל ההורים.

שאר הנסיעה...כרגיל תמיד יהיו מטורפים בערבה שיעקפו על לבן רצוף במהירויות גבוהות מאוד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

וואו בתוך נתניה צריך להכנס לרכב עם שכפץ קרמי וM16 מקוצר והכי חשוב פקט אופטלגין זה ממש היה כמו לצאת למלחמה חותכים מימין ומשמאל ונהגים שצופרים לך בצהוב שלפני הירוק, מהר מאוד הבנתי שזה לא בשבילי החנתי את הרכב בבית והתניידתי ברגל והאמת שזה לא רע בכלל.

ה5 דקות הכי משוגעות שעברתי בכביש איי פעם, זאת הפעם הראשונה שהצטערתי שהמחירון לא משקף את הרכב, דתי עם ג'יפ חדש של של שברולט יוצא מחניה בשיא הטבעיות מבלי להסתכל לכביש ונכנס במהירות לנתיב השמאלי (שבו נסעתי בכביש בן 2 נתיבים) זה היה הרגע שפשוט רציתי להכנס בו בכל הכח שילמד להבא להסתכל :evil::evil::evil:

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

זה למה אני טיפלתי בכול הסידורים אתמול...=]

היום האוטו עד הערב עומד בחנייה שלו ונח.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

גם אני שמתי לב לעלייה במפלס הברבריות בימים האחרונים. גם במפלס הטיפשות נרשמו ביום שבת בצהריים שני מקרים מרשימים של שני רכבים שעשו רברס על הנתיב הימני של כביש 4.

חבל שהמשטרה לא מבצעת יותר פעילות יזומה בכבישים תוך כדי נסיעה, כמו לדפוק דוחות לכל ה*ונות שחותכים פקק ונדחפים לפני הרמזור (ואחד גאון במיוחד שגרם לי אתמול לבלום בפתאומיות מרחק של פגוש מהשמוק).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
כנראה ממהרים למכור לשכנינו את החמץ בשיטת "כל הקודם זוכה".

יותר נכון רצים לפוצץ את המקפיא בלחם, ולא מודעים לעובדה שבטיב טעם ושאר החנויות בסגנון לחם מוצע למכירה כל החג.

והמצב בכבישים לא שונה בהרבה מהמצב הרגיל בבוקר-צהריים של ימי שישי (כשכמעט כל מה שיכול לנסוע - נוסע, כנראה מחממים את המנועים לקראת יציאת מצרים).

אולי יש באמת יותר "נהגי שישי-שבת".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא רוצה חלילה להכפיש ציבור שלם (בעיקר כי זה יהיה לא נכון עובדתית) אבל שמתי לב כבר הרבה פעמים שחרדים נוהגים "בעזרת השם". :)

בכל אופן אני אישית לא שמתי לב לחריגה כלשהי לקראת החג, הטירוף שולט בכבישים כמו בשאר ימות השנה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...