Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי קיבלה היום את הסיאט איביזה ספורט 1.2 DSG, עשתה קניות, חזרה לאוטו ולקחו מהצמיג את הסוגר של האוויר.

למרות שזה סך הכל חלק זול, איזה אנשים מגעילים :|

אני לא אתפלע אם עוד מישהו ישרוט עם מפתח את הרכב :evil::evil::evil:

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שלא מדובר על הונטיל, אלא על הפקק.

* הפתרון נמצא בכל תחנת דלק באיזור מילוי האוויר, שם תמצא פקקים מכל הסוגים. :-P

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

סך הכל ונטיל.

עוד מעט יפתחו פה שרשור על איזה זבל האנשים במדינה כי מישהו רשם את השם שלו על השמשה המאובקת:-P

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

על שמשה מאובקת רצוי לכתוב Clean Me. הרכב יודה לכותב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חבר קנה איביזה 1.6 SC DSG במבצע שהיה לפני איזה חצי שנה, באותו יום, רק אסף את הרכב מהסוכנות בחיפה, הגיע לעיר שלו, עצר ליד סופר לקנות סיגריות, שמע "בום" - יצא החוצה וראה שמישהו עם טנדר איסוזו גילח לו את כל הצד השמאלי של הרכב. ומה גילח - היה שם נזק שעלה לביטוח שלו 29 אש"ח.

יש לרכבי סיאט משהו שמושך אש.

אישית אם הייתי קונה סיאט - הייתי מוביל אותה לאיזה מוסך-חניה פרטית של חבר לחודש הראשון ולא נוגע בה.

אם תעשה חיפוש תראה שהרבה מאוד אנשים דפקו את הסיאט דווקא בכמה ימים הראשונים אחרי שיצאה מהסוכנות.. כל מני תאונות עם הליקופטרים ועצים ולא יודע מה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אמא שלי בדקה לפני שנכנסה לסופר את הכל וראתה שיש 4 שיצאה כבר היו 3 אבל לא לא קשור אם זה עולה שקל או אלף שקל.

העניין שבן אדם חוצפן בא לאוטו ולוקח כאילו מחלקים חינם זאת חוצפה, לא משנה מה לקחו, הם לקחו!

פורסם

אתה מדבר על פקק של אוטו?

החברה שאני עובד בה הוציא משאית סקניה חדשה מהחברה,לקחתי אותה לקליין בשביל להרכיב לה ארגז,אחרי שבוע אני חוזר לקחת אותה עושה סיבוב וגנבו מכול צד פקק אחד של ונטיל(הפקק עצמו מאלומניום)בהצלבה :shock:.

בארץ מה שלא מרותך גונבים,וגם אם זה מרותך חותכים את זה עם ברנר.:?

פורסם
אנחנו בישראל,זה תופעה מוכרת, Get used to it.

אם זה לא מרותך,עלולים לגנוב את זה. :lol:

תיקון טעות, גם אם זה מרותך- עלולים לגנוב את זה :lol:

ולפותח השרשור, אני מאחל לך שאלה יהיו הצרות שלך ושל כולנו בחיים :)

כולה פקק,אין צורך להתרגש.

פורסם
תיקון טעות, גם אם זה מרותך- עלולים לגנוב את זה :lol:

ולפותח השרשור, אני מאחל לך שאלה יהיו הצרות שלך ושל כולנו בחיים :)

כולה פקק,אין צורך להתרגש.

היום פקק מחר ג׳אנטים.

שוב זה לא עניין של פקק או לא, הזבלים חושבים שמותר להם הכל!

• תוכן חדש...