Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לכל מי שלא הספיק לקרוא, להלן הכתבה שהתפרסמה שבוע שעבר בידיעות אחרונות, השוואה בין: אלטו, 107, ספארק, פנדה וI10.

לחץ כאן להיכנס להשוואה

מצטער על האיכות, זה הכי טוב שהצלחתי לצלם בסוכנות שברולט מהנייד שלי :)

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

עוד כתבה תמוהה מבית ידיעות. אחרי שהיללו את הדיהולט קורז (הדגם הישן לפני כל השיפורים) והציגו אותה ככליל השלמות מגיעה כתבה נוספת.

הפעם הכתב היה אמין מוצגים הנתונים היבשים והשוואה, די ברור שהפג'ו או הפנדה הן שתי ה"זוכות" (כל אחת מצטיינת במשהו קצת אחר), אבל הפלא ופלא המכונית הבזבזנית בדלק (לא חזרה מאילת) והרועשת היא המכונית המומלצת. למה? כי היא "מאובזרת".

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

קראתי את הכתבה ואכן לא ברור לי למה בחרו בספארק.

אולי בגלל פרסום צולב, אולי בגלל שהכתב מנסה לנחש מה יהיה להיט המכירות, אולי בגלל דיעה משוחדת, ואולי הוא באמת מאמין שרכב מיני עם צריכת דלק עלובה זה רעיון טוב.

ציפיתי לשמוע שהאלטו תנצח (מחיר וצריכת דלק) או לפחות הפג'ו או הפנדה. אולי אפילו ה-I10.

אבל דווקא הספארק? בגלל חלונות החשמל מאחור?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...