Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,אני פותח את השרשור גם שתלמדו מטעויות וגם בתקווה שאולי אחד מכם במקרה יוכל לעזור,ביום שלישי חברה שלי הצטרפה לחברה הכי טובה שלה ליום צילומים לרגל חתונתה,כמו כולם ,ביום החתונה מעבירים את היום במספרה ולפני האולם מצטלמים במקומות יפים,במקרה שלנו בתחנת רכבת ישנה ליד הדולפינריום,יוצאים מהאוטו בשעה 4:30 ומתרחקים מהמרצדס המקושטת מרחק של 400 מ',כמה פוזות למצלמה ואז,קול ניפוץ שמשה וכולם מתחילים לרוץ,יאלללה,טי מקס שחור(כמובן)נמלט מהמקום עם שני התיקים,של הכלה ושל חברה שלי ומשאיר אותן בלי ארנקים פלאפונים ושמשה...,שוטר שהיה במקום מנסה להשיג את הגנב אך לשווא,מסתבר שבמקום הזה פורצים כל יום כל אוטו לא משנה של מי,וזה נפוץ,אני מאמין שהגנב היתפטר מהתיק לא רחוק מהאזור של הפריצה,וכוס אאאאמו הכסף הסרט זה הרשיון,ת.ז,כרטיסים למינהם וכו',אם מישהו מהאיזור שמע ראה ניתקל בתיק בצבע חום(דמוי נחש)עם יומן וארנק,עם תעודות על השם,אנג'ליק לוי ולנסי,או בתיק פרחוני עם ארנק שחור ומסמכים על השם מצדה(הכלה)הוא יעשה לי את השבוע,חברים תודה מראש,ליאור.

0524843776

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

באמת שניסיתי לקרוא ולא הצלחתי.

יש משהו לא בסדר עם מקש האנטר שלך?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
חברים,אני פותח את השרשור גם שתלמדו מטעויות וגם בתקווה שאולי אחד מכם במקרה יוכל לעזור,

ביום שלישי חברה שלי הצטרפה לחברה הכי טובה שלה ליום צילומים לרגל חתונתה,כמו כולם ,ביום החתונה מעבירים את היום במספרה ולפני האולם מצטלמים במקומות יפים,

במקרה שלנו בתחנת רכבת ישנה ליד הדולפינריום,יוצאים מהאוטו בשעה 4:30 ומתרחקים מהמרצדס המקושטת מרחק של 400 מ',כמה פוזות למצלמה ואז,

קול ניפוץ שמשה וכולם מתחילים לרוץ,יאלללה,טי מקס שחור(כמובן)נמלט מהמקום עם שני התיקים,של הכלה ושל חברה שלי ומשאיר אותן בלי ארנקים פלאפונים ושמשה...,

שוטר שהיה במקום מנסה להשיג את הגנב אך לשווא,מסתבר שבמקום הזה פורצים כל יום כל אוטו לא משנה של מי,וזה נפוץ,אני מאמין שהגנב היתפטר מהתיק לא רחוק מהאזור של הפריצה,

וכוס אאאאמו הכסף הסרט זה הרשיון,ת.ז,כרטיסים למינהם וכו',אם מישהו מהאיזור שמע ראה ניתקל בתיק בצבע חום(דמוי נחש)עם יומן וארנק,עם תעודות על השם,אנג'ליק לוי ולנסי,

או בתיק פרחוני עם ארנק שחור ומסמכים על השם מצדה(הכלה)הוא יעשה לי את השבוע,חברים תודה מראש,ליאור.

0524843776

מתוקן :)

פורסם

לא יאמן! באמת איך מעזים לפרוץ לרכב חתן כלה?!?

ברצינות, אתה חושב שלמי שפורץ לרכב אכפת? לפרוץ לרכב בחניון בי"ח או בית עלמין זה יותר טוב?

:turn-l:
פורסם

לא נעים.

אני מניח שאתה כבר יודע את זה, אבל ליתר ביטחון תפיץ את זה הלאה -

תפקיד המלווה ביום החתונה הוא לא רק לספק תמיכה רגשית לחתן והכלה,

אלא בראש ובראשונה לשמור להם על הארנקים ושאר החפצים...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קודם כל מצטער לשמוע, אכן זה משהו שיכול להרוס את כל היום הזה.

לגבי התופעה, זו לצערי תופעה ידועה, והגנבים יודעים שהזוג ומי שנלווה אליהם מאוד עסוק

ומתרגש, ושבד"כ התיקים נשארים ברכב. לכן תמיד אומרים שמישהו יישאר ברכב עם הציוד

או לחלופין, לקחת הכל איתכם.

תופעה נוספת היא שוד של מכוניות חתן וכלה שחוזרים מהאולם הביתה. לנו לדוגמא המאבטחים

של האולם הציעו שנוריד את כל הקישוטים מהרכב, שלא יהיה סימני זיהוי. הם אמר שאפילו יש

כאלה שעוקבים אחרי הזוג עד הבית, ואח"כ פורצים לפנות בוקר.

בקיצור, תהיו ערניים תמיד, ותזכרו שלגנבים אין לב או רחמים על אף אחד. לאשתי גנבו פעמיים

דברים כמו נייד ושקית עם קניות של בגדים בזמן שהיא התעסקה עם תינוקת בוכה.

הם פורצים בבתי חולים, בתי קברות, וכל מקום אחר, וכל אחד יכול להיות קורבן שלהם.

פורסם

איפה התרחש הדבר?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

מבאס לאללה - מבין אותך לגמרי

הכי טוב לשים שם מארב ולתפוס את הגנבים המסריחים האלה.

לגבי החניה של מתחם התחנה - לצערי זה ידוע ומפורסם כבר חודשים רבים - המקום הוא כר פורה לפורצי רכבים למיניהם, זה קורה שם על בסיס יומיומי כמעט, והכי מצחיק - זה שהמשטרה יודעת את זה, אבל הם לא טורחים להציג שם שמירה או איזה יוזמה למניעה של הפשעים האלה (כנראה קל יותר לשבת בחושך מאחורי איזה שלט עצור באיזור שומם ולחכות למישהו שיטעה)

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...