Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סיטרואן AX שנת 92 קרבורטור.

כשקניתי אותה היא נשמעה כמו דיזל היא עברה אוברול ראש מנוע חדש,כיוון שסתומים וכו'.

וגם עכשיו היא נשמעת כמו דיזל אין לי מושג למה וזה מבאס ממש.

במוסך זרקו לי [בלי בדיקה] שהקאמשפט גמור [להחליף ואני צריך לפתוח ראש מנוע והוא חדש אז אני לא יודע מה לעשות].

עוד בעיה שמשום מה לא מאשרים לי את המידה 14 165/65 ולפני שנה אישרתי את המידה הזו על אותו סוג רכב...

מה אפשר לעשות?(טסט עברתי)

פורסם

מכיר את התופעה, אצלי בAX שנת 97 הזרקה חד נקודתית (קרבורטור אלקטרוני):wink: לאחר הנעה אחרי שהאוטו עמד בלילה היה משמיע רעש של מלגזת V60 צבאית שלא עברה טיפול איזה 200,000 ק"מ.........החלפתי אגזוז כי מסתבר שהאגזוז הקודם היה מפורק מבפנים (יצאה ממנו מלא חלודה....) עכשיו עדיין לא מדובר ברעש או יותר נכון שקט של רכב היברידי אבל הרבה יותר שקט מקודם.

כדי לבדוק את זה תנסה לדפוק על האזוז מלמטה עם היד כשהאוטו כבוי, אם אתה שומע שבבים של חלודה קופצים בפנים(נשמע כמו כלי מלא באורז או משהו) כנראה שהגיע הזמן של האגזוז.

אני אישית מתגעגע לפעמים לרעש:twisted:......כמובן שעדיין יש את הרעש של השסתומים שדופקים כיאה למנוע TU (גם יטופל ע"י כיוון שסתומים ובאותה הזדמנות החלפת אטם מכסה שסתומים שלא נשאר ממנו כלום שאני מניח שאצלך בוצע בזמן החלפת הראש).

דרך אגב, יש לי חבר עם 106 99 הזרקה רב נקודתית וגם לו בהנעה עד שהאוטו טיפה מתחמם יש רעש של מנוע של מלגזה טורבו דיזל מהאגזוז וברגע שמתחמם הרעש נעלם....

• תוכן חדש...