Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

B3 חדשה 60 תשלומים ב 1999 ש' - כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2000 ש''ח כל חודש ורק על הרכב? כבד מאוד לדעתי.

מה עם טסט, ביטוח, טיפולים, דלק?

בהערכה גסה זה יוצא 3000+ בחודש וזה ללא תקלות אופציונליות למיניהן.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

כל ה"משפחתיות" האלה (מאזדה 3 ,קרוז ,פוקוס וכו'...) הן בסדר גמור ל2 ילדים ,הבעיה היא כאשר אתה צריך לשים 3 מאחורה ,עוד לא נתקלתי המשפחתית שהיא באמת ובתמים מרווחת.

מבחינת הסוברו עצמה ,אין לי כל התנסות בנהיגה בה ,ישבתי בה אומנם והיא בסדר גמור ואף יותר מזה בהכל ,כלומר היה לי די נוח במושב והיא נסעה די חלק ובידוד הרעשים היה די טוב ,האמת שמבחינת נוחות זה היה הרכב "הכי קצת יותר טוב מנמוצע" שנסעתי בו (בקטע טוב).

אין לי כל שמץ לגבי צריכת דלק ,אחזקה מהירות או ביצועים, המתן לתגובה של מישהו שכן.

בנוסף תנסה לערוך חיפוש על הרכב או אפילו לקרוא באתר מבחן רכב שנעשה לה ,יש לך למעלה לשונית בשם רכב חדש ,רק תבחר ותהנה.

עריכה-

סיקרן אותי מאוד הרכב אז הלכתי לקרוא את המבח באתר.

"

לחיוב

נוחות ; מרווח פנים ; הנעה כפולה

לשלילה

תא מטען ; ביצועים ; תא נוסעים

לסיכום

לא קפיצה מספיק גדולה קדימה

דגם מומלץ

2.0 Sport עם הנעה כפולה וגיר ידני, המכונית הזו יכולה לספק אפילו הנאה מהנהיגה"

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
2000 ש''ח כל חודש ורק על הרכב? כבד מאוד לדעתי.

מה עם טסט, ביטוח, טיפולים, דלק?

בהערכה גסה זה יוצא 3000+ בחודש וזה ללא תקלות אופציונליות למיניהן.

אתה מדבר על הוצאות רגילות שיש על כל רכב, כמובן שלקחתי את זה בחשבון. אבל אל תשכח שאין מקדמה!

לגבי תקלות - זה בכל אופן סובארו, זה אמור להיות רכב דיי אמין וזול להחזקה, לא?

פורסם

אמא שלי קנתה את הרכב במבצע דומה לפני כשנה וחצי מסוכנות סובארו. המבצע היה משהו כמו 1700 לחודש, מנוע 1.5 ליטר גירסא פשוטה (ללא סאנרוף, ג'אנטים ומערכת מולטימדיה).

אנחנו פחות או יותר מרוצים מהאוטו, הוא משמש כרכב העיקרי של המשפחה והוא משמש גם אותי.

הוא עושה בסביבות הליטר ל-9 ק"מ, הוא דיי חלש אז אם אתה רוצה לנסוע כמו שצריך אתה צריך ללחוץ על הגז חזק וזה מה שהופך את האוטו הזה לבלוע של דלק..

חוץ מהעניין של החולשה וצריכת הדלק שאנו לא ממש מרוצים ממנה האוטו הוא סבבה, יש מספיק מקום מאחורה ל-2 מבוגרים וילד, תנוחת הישיבה נוחה מאוד ויש הרבה מקום גם בתא המטען.

פורסם
מה גם שה B3 נחותה ברוב הפרמטרים מרוב המתחרות מהקטגוריה שלה.

אתה יכול לפרט בבקשה? אני מאוד בקרן לגבי הרכב ואשמח לשמוע דיעה ממישהו שמחזיק\החזיק את הרכב הזה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אתה יכול לפרט בבקשה? אני מאוד בקרן לגבי הרכב ואשמח לשמוע דיעה ממישהו שמחזיק\החזיק את הרכב הזה.

מה זה בקרן?

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

חברים יקרים, לסובארו כמו לכל רכב יש ייתרונות וחסרונות מול המתחרות.

מה שמשנה פה את התמונה זה להרבה מאוד לקוחות קשה לשים מקדמה על הרכב וסובארו בשילוב עם הגוף המממן עשו פה מהלך מצויין (וקצת מסוכן לגוף המממן) לבוא לקראת הלקוח.

נכון ש 2000 ש"ח זה לא מעט כסף כל חודש אבל איך שהוא צריך לחשוב בהיגיון, מה ציפיתם? לקנות רכב משפחתי חדש מהחברה ללא שקל מקדמה ושיפרסו לכם את התשלום לעשר שנים????

הרי איך שהוא צריך להחזיר את הכסף הזה.

כמו כן הסכום נמוך יחסית למשכנתא\שכר דירה ולמי שאין את ההוצאה הנ"ל זה מצויין.

לגבי כל מיני סיבות למה לא לקנות את הB3, זה שהדגם מוחלף בקרוב דווקא נתן את התמריץ לסובארו לצאת המבצע הנ"ל אז מה בדיוק הבעיה פה?

נסו לקנות רכב חדש שרק יצא ב100% מימון ותיראו שזה כמעט בלתי אפשרי.

כמו כן הרכב מראה אמינות מצויינת והוא אחד מהרכבים הנוחים (מבחינת מתלים) בקטגוריה.

פורסם

גם לדגם החדש יוצעו ככל הנראה מבצעי מימון זהים, לא הייתי ממהר להתפתות לרכוש דגם מיושן רק בשביל "מבצע" שכזה.

פורסם

פעם ב יוצאים יבואנים במבצעים של ללא מקדמה, 60/48/36 תשלומים. אין מה להתרגש.

לדעתי רק הגרסא של 2.0 ידנית 4X4 שווה משהו נגד המתחרות (מעיון בקטלוגים רוחבית).

משכנתא זה קל

פורסם

רב סרן שמועתי אמר בכמה מהביקורות על הרכב הזה [1.5 ליטר] שהוא פשוט חלש וברובו "ממוצע" או "די בסדר" באיבזור ונוחות.

ובסוף 2011 אמור להגיע ארצה הדגם המחליף של הB3 עם מנוע 1.6 שיהיה יותר חזק כמובן, חסכוני ומזהם פחות (קטגוריה 9 ו13 במשפחתית קומפקטית... לא יאה ולא נאה)

מעבר לזה, באשר לעניין ההלוואה ב100% מימון; די אטרקטיבי. זה לא בתנאי ליסינג ובסה"כ הרכב נרכש כמו כל רכב אחר מהסוכנות. יד0 ו0 קילומטר בלי שטויות. כנראה שהוא יהיה משועבד אך אינני בטוח.

אצל כל יבואן רכב אחר, ההלוואה הכי אטרקטיבית שתקבל לרכב חדש יעמוד על פריים מינוס חצי (4.5-0.5), כלומר 4% מחושב. שזה אומר שהחסכון המקסימלי בעסקה הזאת, לפי "מחשבון הלוואה" עומד על 12598.95ש"ח.

וזה לא רע בכלל.

אם תמסרו רכב בטרייד בעסקה הזאת, השווי שלו יקוזז מההלוואה שתקבלו, כלומר נניח והבאתם רכב שעלותו 20K;

120,000-20,000=100,000 ב60 תשלומים שווים ללא ריבית, 1,667 ש"ח לחודש.

העסקה עצמה משתלמת. הרכב? קצת פחות. במיוחד שרק ה1.5 ליטר RX מוצע במבצע הנ"ל.

ב120K אפשר למצוא הרבה מאוד רכבים שיהיה יותר טובים מהB3, נגיד לאון 1.8TSI, בראבו טורבו, אסטרה החדשה, פורטה ועוד. אבל אף אחד מהיבואנים שלהם לא יתן 100% מימון ל5 שנים בלי אפילו שקל אחד של ריבית.

לשיקולך

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ב120K אפשר למצוא הרבה מאוד רכבים שיהיה יותר טובים מהB3, נגיד לאון 1.8TSI, בראבו טורבו, אסטרה החדשה, פורטה ועוד. אבל אף אחד מהיבואנים שלהם לא יתן 100% מימון ל5 שנים בלי אפילו שקל אחד של ריבית.

לשיקולך

אין כאן ריבית, זה המחיר 1999 כפול 60. מבחינתי זה פלוס אדיר בעסקה הזו - מימון ל 5 שנים ללא מקדמה וללא ריבית.

אני מבין שיש רכבים מוצלחים יותר אבל אף אחד לא קטל את ה B3. קראתי פה לא מעט על הדגם הזה והתרשמתי שמדובר ברכב אמין וזה מאוד חשוב לי.

נראה לי שאני הולך על העסקה. תודה לכולם, אם יש עוד דברים אני כמובן אשמח לשמוע....

• תוכן חדש...