Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טינופות.. תודה על העדכון.

ממש תגובה לעניין!

אם יש לך הסבר מפורט והגיוני לתיאור שנתת להם אני אשמח לדעת עליו. עד אז, אני מחזיק ממך בדיוק אחד כזה.

אם עדיין לא הבנת, יש חוקים וצריך מי שיאכוף אותם. מה גם שהכסף לא הולך להם לכיס.

סע בזהירות. עזוב, בעצם לא צריך.

פורסם

טינופות כי אין שום סיבה לאכוף מהירות במקומות האלו, מה גם שהמהירות החוקית היא בדיחה.

אם יש לך כביש של שני נתיבים לכל כיוון, ראות מעולה, באזור שאין בו אנשים שחוצים את הכביש כי אין לאן לחצות, האם הגיוני בכלל לשים מגבלה של 50 קמ"ש?

רוב האנשים שם נוסעים של 90 קמ"ש, אפילו לא על 70, כי זה מה שתנאי הדרך מאפשרים בנוחות.

ברור שלא השוטרים אשמים, אלא המפקדים שלהם, ששולחים אותם לשם במקום לנסוע בניידות סמויות ולעצור את כל הערסים שמתפרעים בכביש 70 וחותכים אותך מימין כשאתה על הנתיב הימני.

פורסם

יש הרבה דברים לא הגיוניים בעולם, זו לא סיבה לרדת על כל מי שסביבך. אתה לא יכול להלחם על דברים שלא בשליטתך.

למה אתה לא מקלל אותם שהם מכריחים אותך ואת כולם לחגור? מה אם לא בא לי? אני אחראי לחיים שלי ואם בא לי לא לחגור, אז אני לא אחגור. אבל מה? פתאום כשאוכפים מהירות אז הם "טינופות".

כבר היו לי פליטות פה בפורום, דברים שלא היו במקום, וגם "טינופות" זו מילה שלא במקום.

פורסם

הכסף שהם מוציאים ממך הולך למשרד המשפטים.

וואלה מה נאמר למתנ"א? הביאו את זה על עצמם. גם את הסימפטיה כלפיהם.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אתה ואני לא חייבים להם גרוש אם נסע כחוק. מצד שני, יש מספיק גופים שנכנסים לכיס שלך ושלי וחיים על כספי המיסים אותם אנחנו חייבים לשלם, למה אתה לא מזכיר אותם?

פורסם
טינופות כי אין שום סיבה לאכוף מהירות במקומות האלו, מה גם שהמהירות החוקית היא בדיחה.

אם יש לך כביש של שני נתיבים לכל כיוון, ראות מעולה, באזור שאין בו אנשים שחוצים את הכביש כי אין לאן לחצות, האם הגיוני בכלל לשים מגבלה של 50 קמ"ש?

רוב האנשים שם נוסעים של 90 קמ"ש, אפילו לא על 70, כי זה מה שתנאי הדרך מאפשרים בנוחות.

+1

ממש תגובה לעניין!

אם יש לך הסבר מפורט והגיוני לתיאור שנתת להם אני אשמח לדעת עליו. עד אז, אני מחזיק ממך בדיוק אחד כזה.

אתה מוזמן להחזיק ממני איך שבא לך. זה לא ישנה את דעתי שכולם - האנשים שקבעו את החוקים האלה, המפקדים שהחליטו על האכיפה שלהם, והשוטרים הפשוטים שאוכפים אותם במקום להתפטר - כולם טינופות.

פורסם

את צודק ידידי.

מתנ"א היא רשות המיסים השלישית.

היא לאו דווקא מבין הגרועות -ע"ע מס הכנסה אך המס הוא סמוי "מס מהירות" וזה בפני עצמו מקומם ומכעיס.

קבל תיקון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
+1

והשוטרים הפשוטים שאוכפים אותם במקום להתפטר - כולם טינופות.

המשפט הזה מוכיח שאתה ילד קטן. יש לך עוד הרבה ללמוד בחיים ידידי.

פורסם
שוב, אתה לא מעניין אותי.. תחשוב מה שבא לך :)

^^^

נ.ב.

רציתי לכתוב שהשוטרים שמשתפים פעולה עם החלאות שקובעים את ה"אכיפה" על המהירות, כאשר 100% מהשוטרים בעצמם עוברים את המהירות המותרת, אבל זה לא מונע מהם לגנוב את כספם (ורישיונם) של נהגים אחרים, בצביעות חסרת דופי - הם לא יותר טובים מהחיילים הנאצים ש"רק מלאו פקודות" או "רק ביצעו את עבודתם", אבל אני מניח שההשוואה הבוטה (על אף שהיא נכונה לחלוטין, עובדתית) לא תתקבל בברכה. אז ויתרתי.

פורסם

אתה מוזמן להחזיק ממני איך שבא לך. זה לא ישנה את דעתי שכולם - האנשים שקבעו את החוקים האלה, המפקדים שהחליטו על האכיפה שלהם, והשוטרים הפשוטים שאוכפים אותם במקום להתפטר - כולם טינופות.

נו באמת!

אפילו אני לא הייתי מעז להגיד משהו כזה.

אני רוצה לראות אותך מתפטר בגלל עניין מוסרי, כשיש לך קריירה וסוג של קביעות, ואתה צריך לפרנס משפחה.

מי שאפשר להגדיר כטינופת הם אלו שמחליטים על המיקום של הניידת במיקומים קלים ולא חשובים (אלו מפקדים, לא שוטרים זוטרים) ואלו במשרדי הממשלה שרק דואגים לכיסא שלהם אז החליטו לא "לזעזע את הסירה" אז פשוט להשאיר את הכל כמו שהוא כיום וכמו שהוא היה לפני 30 שנה, גם אם זה אומר שהחוק לא תואם את המציאות.

לא אמורה להיות לך בעיה עם השוטר שנותן לך את הדו"ח, כי הוא רק עושה מה שאומרים לו. הוא לא החליט איפה להיות באותו יום, ותאמין לי שאם ההחלטה צריכה להיות בין להביא כסף הביתה או לדאוג לזכויות שלך ולאבד את העבודה, גם אני הייתי בוחר באלטרנטיבה הראשונה.

פורסם

אני מסכים איתך שמקבלי ההחלטות הם טינופות גדולים יותר.

אבל זה לא מוריד מרמת הטינופות של "החיילים הזוטרים" ש"רק ממלאים פקודות", בשביל "להביא לחם הביתה".. (בלי להזכיר שוב את המשטר הנאצי..)

פורסם

אתה בן אדם שלא יכול להשתייך למסגרת היררכית בירוקרטית, נכון?

מצד אחד אני מעריך את זה בבן אדם (מחשבה עצמאית) אבל מצד שני אם זה לא היה, העולם לא היה יכול לפעול כמו שצריך.

אני לעולם לא הייתי עובד במשטרה או ארגון היררכי מהסוג הזה בדיוק בגלל חוסר רצון למלא פקודות דביליות, אבל אתה באמת לא יכול להאשים אותם.

ואגב, אם אתה עושה את ההקבלה לנאצים, תעשה את אותה הקבלה גם לצבא האמריקאי, הארמני, צה"ל, מג"ב, שב"ס, מד"א וכל ארגון אחר שפועל באותה צורה. בוא לא נהיה תמימים או צבועים.

אני רק מזכיר לך שגם חיילי צה"ל הורגים אנשים בגלל שהם מקבלים פקודה, ולא משנה כרגע אם הם טרוריסטים או לא. פקודה זו פקודה.

• תוכן חדש...