Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שחלק נכבד ממשתמשי הפורום גולשים בעזרת הדפדפן 'כרום'.

שתפו אותנו בתוספים המומלצים שלכם.

ישנם מספר תוספים שאני ממליץ עליהם:

AdBlock הידוע - חוסם פרסומות טוב.

כפתור להכנס לכרטיסיית הDOWNLOADS

Fastest Chrome - תוסף מגניב שכשאתם יורדים בכל מיני אתרים עד סוף הדף, הוא טוען אוטומטית את הדף הבא ומאריך את העמוד הנוכחי, גורם לכתובות אינטרנט שמוצגות בתור טקסט להיות קישור(לא צריך להעתיק לשורת הכתובות) ועוד..

תוסף עזר למגה אפלואד - פשוט נכנסים לקישור להורדה והוא יתחיל את ההורדה אוטומטית בלי לכתוב אותיות קאפצ'ה או ללחוץ על כפתור אחרי 45 שניות.

SESSION MANAGER - מאפשר לשמור "סשן" של טאבים - לשמור את כל הכרטיסיות הפתוחות כרגע ולפתוח את כולן בבת אחת במועד אחר. (לפני שגיליתי את התוסף הזה הייתי יוצא במנהל המשימות מהכרום ואז כשהייתי מדליק אותו בפעם הבאה הייתי לוחץ על "שחזר".)

UNDO TAB מאפשר לראות את הכרטיסיות האחרונות שסגרתם ולפותחן. (שונה מHISTORY)

STOP YOUTUBE AUTOPLAY

- מכירים את זה שאתם לוחצים עם הגלגלת על 8 סרטונים אחד אחרי השני וצריכים כל פעם לעצור אחד אחד? אז זה עוצר אוטומטית כל סרטון ואז עד שתפתחו את כל הסרטונים, הראשונים כבר יטענו ויהיו מוכנים לצפיה.

תוסף שאני לא ממליץ עליו הוא התוסף המעפן של אגד שלא נותן תוצאות ולא מבין שאילתות...

מה איתכם?

Mazda 2 2013

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Clickable Links - Version: 1.1.2

Turns unclickable urls & email addresses into clickable ones.

Hover Zoom - Version: 2.3

Enlarge thumbnails on mouse over. Works on many sites (Facebook, Twitter, Google, Flickr, Reddit, Amazon, etc).

Auto HD for YouTube - Version: 2.2.1.164

Start play all youtube videos in HD (if it is posible) or with any available quality you like.

אני בדסקטופ משתמש בפיירפורקס 4 בגלל התוסף המצויין DOWNTHEMALL, מנהל הורדות מובנה ומהיר בטירוף.

וIMAGE TOOLBAR שנותן לשמור תמונות אוטומטית לתיקיה מוגדרת מראש בלחיצה אחת. (כמו שהיה פעם בIE6).

אם מישהו מכיר תוספים דומים לכרום אני אשמח לשמוע.

אגב, כדאי להכנס לדף התוספים בכרום ולהעתיק משם, זה מעתיק אוטומטית את הקישור להורדה ואת התיאור של התוסף.

פורסם

IE Tab - Version: 1.0.11208.1

תוספת שהופכת את כרום לאינטרנט אקספלורר [מריצה פרוסס של אקספלורר תחת כרום]

אמור לתת גישה לאתרים שלא עובדים טוב עם כרום.

מאוד נוח

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

שימושי למדי... אני לומד עכשיו לפסיכומטרי ובאתר של לחמן הלומדות לא עובדות עם כרום אז חסכת לי ולמחשב העתיק שלי בRAM. 8)

Mazda 2 2013

פורסם
IE Tab - Version: 1.0.11208.1

תוספת שהופכת את כרום לאינטרנט אקספלורר [מריצה פרוסס של אקספלורר תחת כרום]

אמור לתת גישה לאתרים שלא עובדים טוב עם כרום.

מאוד נוח

איפה מוצאים את התוסף הזה ?

פורסם

תודה רבה! יעזור לי מאד, במיוחד "מנהל הסשן", לאור העובדה שהאישה כל פעם סוגרת לי 3 עמודים עם תמונות מצחיקות שפתוחים כבר כחודש באופן קבוע (עמוד 160 פה, עמוד 323 שם...).

אני משתמש ב " GESTURES" , מאפשר שימוש ב"מחוות" עם העכבר לכל מיני פעולות יומיומיות פשוטות, בעיקר!!! BACK לעמודי אינטרנט. כל כך נוח, שברגע שמצאתי אותו לכרום (היה לי באיכספלורר) החלפתי בלי לחשוב פעמיים. מה שכן, באיכספלורר הוא היה יותר נוח- גרירה של לינקים פותחת אותם בעמוד חדש, לעומת הקלקה עם "עכבר אמצעי", שלי זה הרבה פחות נוח.

בזכות שירשור זה מצאתי אופצייה יותר לטעמי!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

Evernote - שירות מצויין למי שלא מכיר. במקום לרשום את הסיפור המלא ניתן להיכנס לאתר http://www.evernote.com.

LastPass -

LastPass is a free password manager and form filler. LastPass is also available for Firefox, Internet Explorer and Safari.

Adblock - הופיע כבר.

וזהו בגדול.

!AWDSOME

פורסם

כל תוסף שמוסיפים פותח פרוסס משלו ואוכל זיכרון.

בגלל זה ריבוי תוספים יכול "להזיק" לRAM שלכם.

לגבי כפתור להגיע לדף ההורדות, לא יותר פשוט ללחוץ ctrl+J?

Kawasaki Versys !!!

פורסם

איש מערות, למה טוב הLASTPASS? מה הוא עושה שכרום לא יכול לעשות לבד? גם טפסים שלמים וגם סיסמאות..

נירו, כן - הגיוני. יש לך פירוט מלא של כמה כל דבר לוקח כשתעתיק את הפקודה הבאה לשורת הכתובת: about:memory

Mazda 2 2013

פורסם

כל הרעיון הוא שיהיו לך סיסמאות ארוכות ומסובכות. כדי לשמור על רמת אבטחה גבוהה.

LP שומר לך את כל הסיסמאות בקובץ מאובטח ומוצפן שזמין לך בכל מחשב או מכשיר נייד שברשותך. הקובץ מוצפן עם מפתח שרק לך יש.

בגלל שקשה מאוד עד בלתי אפשרי לזכור הרבה סיסמאות באורך של 30 תווים (אפשר גם יותר ארוכות) שהן אוסף אקראי של אותיות גדולות וקטנות, מספרים וסימנים, הכל נשמר באותו קובץ, וזמין מתי שרוצים.

בצורה כזאת אף מידע לא נשמר בדפדפן, וכמובן זמין בכל מקום.

יש להם הרבה פתרונות להתחברות במחשבים ציבוריים גם. למשל דרך להכניס את הסיסמא הראשית שלך כדי לגשת לכספת שעוקפת Key Loggers.

הם גם מאפשרים לשמור טפסים, או להקדיש סטיק USB למעיין מפתח פיזי כדי לגשת לכל הסיסמאות, וגם למי שמכיר שירות xMarks לאחרונה נרכש על ידי LP.

אלטרנטיבות יש כמובן. 1Password מאוד מומלצת. Keepass גם כן נחשבת לטובה מאוד.

!AWDSOME

פורסם

טרוויאן - אתה טועה.

בגדול כרום פותח כל טאב ביוזרספייס משלו לאבטחה ועוד כל מני דברים נוספים.

כמספר הטאבים - מספר הפרוססים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...