Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 226
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה בדיוק הביזיון? על כך שהמשטרה מבצעת את תפקידה? מי שמבצע מירוצים כאלה ברשות הרבים, ובטח כשמדובר בכביש כל כך מרכזי, צריך לקחת בחשבון שזה מה שיקרה בסופו של דבר.

מי בדיוק נתן לאותם "מתחרים" רשות לחסום את הכביש ולעשות בו ככל העולה על רוחם?

עם כמה שאני בעד הספורט המוטורי ואוהב לנצל את היכולות של הרכב שאני נוהג בו, דברים כאלה הם פסולים בעיניי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ביזיון זה הטיפשים האלה שעושים תחרויות בכבישים ציבוריים ומסכנים את כולם.

שימשיכו ככה, זה רק עוזר לתדמית, כל הכבוד ליצורים האלה.

רק חבל שנותנים לאותו מנכ''ל עמותת אור ירוק לפתוח את הפה ולרשום שטויות, מה לכל הרוחות הקשר בין הגדלת הספק מנוע להפיכת הרכב לכלי רצח, שיכניסו כבר לראש הסתום שלהם, גם שברולט ספארק יכולה להיות כלי רצח בידי נהג פסיכופת.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אכן הביזיון מופנה כלפי הנהגים, זה נראה שהרכבים משופרים(אולי מהפורום?) באיכות ולכן ציפיתי מאנשים כאלה קצת יותר.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
ביזיון זה הטיפשים האלה שעושים תחרויות בכבישים ציבוריים ומסכנים את כולם.

שימשיכו ככה, זה רק עוזר לתדמית, כל הכבוד ליצורים האלה.

רק חבל שנותנים לאותו מנכ''ל עמותת אור ירוק לפתוח את הפה ולרשום שטויות, מה לכל הרוחות הקשר בין הגדלת הספק מנוע להפיכת הרכב לכלי רצח, שיכניסו כבר לראש הסתום שלהם, גם שברולט ספארק יכולה להיות כלי רצח בידי נהג פסיכופת.

אני מסכים עם ליאור.

כל מיני נציגי עמותות למיניהם מנצלים את הפתחון פה שנותנים להם כדי להסית נגד נהגים בכל הארץ (וזה נכון גם לגבי דברים אחרים). במקום להשתמש בביטויים כמו כלי רצח וכלי משחית עדיף שיתעסק בלחנך את האנשים שנמצאים בתוך אותם כלים. אני שונא את השיח הקיצוני הזה, כי הוא מפספס את המטרה והוא לא פותר שום דבר.

לצערנו אותם נהגים הם הסיבה לפתחון פה שנותנים למנכ"ל אור ירוק, וחבל.

פורסם
http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1812605

בזיון.

מתי יהיה פה מסלול נורמלי,ולא יהיו צריכים ללחוץ בכבישים?!

בזיון - זה לסכן הולכי רגל נהגים ומשתמשים אחרים בדרך, ואף רכוש (רכבים חונים אם יש).

יחד עם זאת, אני בטוח שיש למצוא פתרון חוקי, ומקומות שיוכשרו למרוצים.

עד אז צריך להתאפק קצת (אני מסכים עם מי שציין שהתנהגות כזו רק תשחק לידי המתנגדים להכשרה החוקית של המרוצים בארץ).

alfa 156 2.5.

פורסם
נפלאות הפוטושופ? :wink:

במשטרה לא יודעים להתעסק עם טכנולוגיה.. אז כנראה שלא :p

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
בזיון - זה לסכן הולכי רגל נהגים ומשתמשים אחרים בדרך, ואף רכוש (רכבים חונים אם יש).

יחד עם זאת, אני בטוח שיש למצוא פתרון חוקי, ומקומות שיוכשרו למרוצים.

עד אז צריך להתאפק קצת (אני מסכים עם מי שציין שהתנהגות כזו רק תשחק לידי המתנגדים להכשרה החוקית של המרוצים בארץ).

כפי שרשמו כאן בפורום בעתיד אמור לקום מגרש בחצרים. נחש מה? ברגע שכזה מסלול יקום בעלות של מליוני ומאות מליוני שקלים יקומו אלה שישאלו למה הם צריכים לשלם 500 שח ליום תחרות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מירוצי מכוניות אינם צורך חיוני. נחמד אם יהיה מסלול שינוהל כראוי (האם הדבר אפשרי בישראל החפפנית?).

מכל מקום - מירוצים בכבישים ציבוריים מסכנים את הנהגים ואת סביבתם, בדיוק כפי שתאר כאן אחד החברים הבאר-שבעים לפני כשבוע. מן הראוי שהמשטרה תעשה עבודתה כראוי, ומניעת סכנות אלה הן חלק מתפקידה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יודע איפה אתם רואים פה לחיצות, אני רואה סתם תמונה שיגרתית של כמה רכבים נוסעים להם בכביש עם ארבעה נתיבים והגולף מבצע עקיפה.

פורסם

לגבי כל אלו שמלינים על הנהגים, אתם מזכירים לי את כל הטוקבקיסטים שבכתבות פוליטיות-ביטחוניות, רושמים "אין כזה דבר עם פלסטיני \ פלסטין". חברה הגיע הזמן להכיר במציאות. יש אנשים שזה התחביב שלהם, וזה שזה לא חוקי לא יגרום להם להעלם. אני לא טוען שזה בסדר מה שהם עשו, ממש לא, אבל במקום להילחם בזה שיקימו מסלולים מסודרים. הרי זה גם יעלה את רמת השליטה ברכב לכל מי שיתנסה בספורט מוטורי עממי. זה נראה לכם הגיוני שאלא אם הנהג עבר על החוק, הפעם הראשונה שהוא יתקל במקרה של היגוי-יתר\תת-היגוי\החלקה יהיה על כביש ציבורי במקרה אמת? זה פשוט מתכון לאסון.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...