Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

האחיין שלי (בן של אחותי) בן 15, התקשר אתמול ואמר שאנחנו חייבים לדבר. ישר שאלתי אותו אם יש לו חברה ואם הוא הכניס אותה להריון...ענה "לא ולא, אבל זה בעניין, איך מתחילים עם בנות...? אני לא יכול לדבר עם אמא ואבא על זה, זה פדיחה".

טוב, תגיע ונדבר.

הפעוט אמור להגיע מחר/מחרתיים ומצפה לקבל ממני הסבר. :roll:

בכל זאת, מעבר לזה שאני מכין גבר נוסף לסיטואציה המוכרת בה נקבה בוכה ואין מושג למה, מה באמת אומרים?

ככל שאתה יודע יותר אתה מבין פחות?

ככל שהן גדלות הן פחות ופחות מבינות את עצמן?

מה שלא תעשה לעולם אל תענה על השאלה "השמנתי?"

לעולם, אבל לעולם הן לא מתכוונות למה שהן אומרות מילולית

תמיד, אבל תמיד כשאתה אומר משהו, הן יפרשו את זה ולא יתייחסו למה שאתה אומר כפשוטו...

תודה,

י'

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חשבתי לענות בציניות אבל ויתרתי אז קבל תשובה רצינית.

אני מאמין בפשטות ובכנות,כל שנות גיל העשרה,הצבא ואחרי הצבא,זה עבד לי מצויין,.

תסביר שכמובן אין שחור ולבן,ולרוב יש יותר דחיות מהצלחות וזה לא אמור לשבור אותו,אבל בכל מקרה שיהיה הוא,שלא ינסה להיות מישהוא לא.

פורסם

נראה לי שזה קצת גיל צעיר להיכנס לפניקה

אבל אני מסתובב הרבה בבתי ספר במסגרת העבודה

וסבר מאוד להניח שחלק מהחברים שלו עשו את זה מה שמלחיץ אותו קצת

למרות שברגע שעומדים מהצד ושומעים את השיחות שלהם הם מציגים את החוויה כאילו הם היו כוכבי סרט פורנו , אבל החברה מסביב אוכלים את כל השיט של המספר .

חוץ מזה שיש גם הרבה חירטוטים של החברים בשביל להיראות קולים .

קיצור חצי שנה שנה , יעבור לתיכון מתבגרים קצת זה יגיע

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

הבחור קצת צעיר בשביל להיכנס למשהו רציני, אבל זה בהחלט זמן טוב להתחיל "לחמם מנועים" לקראת שנות התיכון והצבא.

הייתי אומר לו את מה שאף אחד מעולם לא אמר לי כשהייתי נער, והיה יכול לחסוך לי לא מעט ניסוי, טעיה ולימוד בדרך הקשה:

1. תהיה ג'נטלמן - את זה אפשר לעשות בכל גיל. קצת משמעת עצמית, קצת איפוק וקצת דרך ארץ. בחורות מרגישות את הדברים האלה, גם אם בגיל 15 הן עדיין לא לגמרי מבינות מדוע זה מושך אותן. תפגין בגרות ורצינות, וכך כבר תמצב את עצמך מעל רוב המתחרים.

2. התייחס בכבוד לזולת, ואל תשכח שגם בחורות הן בני אדם ולא רק אובייקט מיני. הקשב להן, דבר איתן בגובה העיניים, ואולי תרוויח ידידות ששווה הרבה יותר מכמה לילות של אקשן. אם לא תעשה זאת, אתה עלול למשוך את סוג הבנות הלא נכון. אם תהיה ערס ובריון, תמשוך פרחות. אם תהיה ילד כאפות, לא תמשוך אף אחת. לא כל אחד נולד גאון, שרירן, או עם Zין גדול, אבל לכל אחד יש את הצדדים החזקים שלו. דע מהם הצדדים החזקים שלך והתייחס בכבוד לכל האנשים המקיפים אותך, בנים ובנות, מתוך ההבנה שגם להם יש ערך. זה ימשוך אליך גם את הבחורות האיכותיות וגם אנשים מעניינים אחרים שילוו אותך בהמשך הדרך ויעזרו לך להתפתח ולהתקדם בחיים.

3. גלה עניין, אבל אל תיסחף. בחורות מרגישות יאוש כמו שכלבים מריחים פחד וכרישים טועמים דם, זה בא להן באופן טבעי. אם אתה מעוניין בבחורה, השלם עם העובדה שגם אם לא תשיג אותה, החיים ימשיכו להתנהל כרגיל. עשה את הצעדים שלך, אבל לעולם אל תלחץ. הבהר את כוונותיך ואל תשחק משחקים. היה החלטי, אבל לא אגרסיבי. מעל הכל, אם זה לא הצליח לך בפעם הראשונה, חשוב על טכניקה יצירתית יותר ואז חזור ונסה שנית במועד מאוחר יותר. עשה זאת בעדינות, בטוב טעם ובכבוד, מתוך ההבנה שבחורות באות והולכות, אבל הידע והנסיון נשארים.

4. אל תסתכל על אחרים ואל תשווה את עצמך אליהם, זאת תחרות חסרת תועלת שאין בה מנצחים. אם יש לך בעיה בתחום הזה, חזור וקרא את סעיף 2.

5. זכור את סדרי העדיפויות שלך - קודם באה המשפחה, אח"כ החברים, ורק אח"כ הבחורות. אם תתן לבחורה לשבש לך את סדרי העדיפויות, יש סיכוי טוב שבסוף החיים שלך יראו כמו שיר של אבי ביטר. אל תגיע למצב הזה.

מעבר לזה, הייתי מכניס כמה כמה מילים על אמצעי מניעה, זה סוג הדברים שכדאי לדעת מראש ולא להשאיר לאח"כ. אבל את זה אני בטוח שתוכל להסביר לבד. :wink:

שיהיה בהצלחה.

פורסם

מה שבאתי להגיד בנוסף תיקנה לו את הספר "המשחק"

ספר ממש טוב,הרבה שטויות יש בספר הזה וסיפורים מומצאים אבל צריך "למצוץ" ממנו את הטוב,שלא נדבר על זה שלחלק מהאנשים זה נותן ביטחון(או יתר ביטחון)

נחמד מאוד להתחלה.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

שייקרא כמה שיותר חומר על מיניות ושיזכור, הכי חשוב זה לא למהר ולקחת את הזמן.

ההר בסוף יבוא למוחמד, ומוכן שיטפסו עליו [ואם לא, כנראה שאתה לא עושה לו את זה, ונגד זה אין מה לעשות...]

חוצמיזה, מה שדריש אמר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בנצי, אתה הגיבור שלי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בנצי, אתה גדול.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם
אמרתם דברים יפים, אבל אני חושב שהכוונה שלו היא איך הוא מתחיל עם בחורה שהוא ראה במועדון או בבר.

הוא בן 15.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...