Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אתמול בבוקר, עת התקרבתי לרכבי שמעתי שלוש יללות חלשות מכיוון הרכב. מכות עדינות על מכסה המנוע הבהירו לי שיש שם משהו חי ומפוחד.

פתחתי את מכסה המנוע ועל מכסה השסתומים עמד גור חתולים קטן ומקסים שהביט בי למאית שנייה וברח אל נבכי המנוע.

שעה שלמה התנהל המרדף כאשר רוב הזמן הדביל הסתתר בגומחה בין המנוע לקלאץ' ואני כבר ראיתי איך צריך להוציא את המנוע מהרכב כדי לשחרר אותו משם.

בסופו של עניין עוברת אורח הציעה להשפריץ עליו קצת מים, מה שבאמת הבריח אותו והצלחתי ללכוד אותו.

מספר דקות של מחשבה והתייעצות והופס - TOY (על שם הטויוטה בה הוא נמצא, דההה) מצא\ה לעצמו\ה בית חדש.

אז תכירו, זהו\זוהי TOY. החלטנו שבינתיים (כן, בטח) הוא יישאר בבית עד שיגיע לגיל פח-הזבל ונוריד אותו למטה, יש כאן הרבה מאכילי חתולים ורובם ככולם חברותיים, שמנים ומפוטמים.

אז בפעם הבאה שאתם מתקרבים לרכב בלילה קר - תנו מכה או שתיים למכסה המנוע. הייצורים המקסימים האלה מחפשים חום ולא ממש מבינים מה התפקיד של תא המנוע. אין לי ספק שאם לא הייתי שומע את הייללות של החתול הזה הסיפור לא היה מסתיים ככה.

איתמר.

TOY 001.jpg

TOY 002.jpg

TOY 003.jpg

TOY 006.jpg

TOY 005.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בהאמר יש תעלת אוויר בין הרדיאטור לונטה, לא אחד ולא שניים קיפחו שם את חייהם או איבריהם.

תמיד היה הנהג שצעיר ששכח לדפוק על המכסה מנוע.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אומי צודק :lol:

לפחות כל שבוע איזה נהג מניע האמר וטוחן חתול

אצלי באיביזה קרה מקרה ממש מוזר :?

קרה לי איזה 3-4 פעמים, להיכנס לאוטו, לנסות להניע ופתאום כל החשמל נופל, פותח מכסה מנוע ומגלה חתול יושב לי על המכסה שסתומים, קרה עם אותו החתול אגב

מבריח את החתול, מנסה להניע שוב ומניע כמו בובה

יש איזה מערכת שאמורה למנוע הפיכת חתול לשקשוקה או משהו כזה ?

פורסם
החלטנו שבינתיים (כן, בטח) הוא יישאר בבית עד שיגיע לגיל פח-הזבל ונוריד אותו למטה

תשכח מהבינתיים הזה. ותגיד שלום לבן משפחה חדש. לא תצליח "לשחרר" אותו אחרי שתיקשר, וזה יקרה הרבה יותר מהר ויותר חזק ממה שאתה יכול לתאר לעצמך.

לגבי החתול, תשלח אותו למלא לוטו, לך תדע.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אצלי קרה פעמיים מקרה עם גורי חתולים ברכב שלי. פעם אחת נכנסה לתא מנוע ופעם אחת נתקעה לי בין הבולם לגלגל הקדמי.

לחתולים שלום.:lol:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אני אוהב לקרוא כאלה דברים.

כל הכבוד.

לא יקרה כלום אם תחליטו שמגיע לו להשאר לנצח אצלכם בבית ;-)

(אבל גם אם לא אתה כותב שיש מאכילים בסביבה אז זה גם סבבה)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

תגיד תודה שזה יצא ככה, פעם מצאתי את עצמי מפרק פנס חזית (ופגוש) של ברלינגו, בשביל לחלץ גור חתולים שנכנס לפינה ולא היה אפשרות להוציא אותו משם.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

חתול עם טעם טוב ברכבים,לפחות לא נתקע באיזה מאזדהליסינג :p

אצלי זה לא יקרה כי יש לנו בחניה (גדולה,של 4בלוקים מסביב,משהו כמו 60חניות) 4-5 חתולים שמתים על סובארו לגאסי ישנה,ויושנים עליה ומתחתיה דרך קבע.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

קרה לי מקרה דומה רק שבמקום להשפריץ מים על המנוע, כיוון שראיתי איפה הוא מתחבא, הדלקתי מנוע לשניה אחד. שניה אחרי ראיתי טורפדו שחור שיצאה לדרכה לכבוד עוד ספינה מאושרת...

לא ראיתי את הגוש פרווה זה במשך חודש אחר המקרה. :-o

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

• תוכן חדש...