Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני אגש ישר לבעיה.

הזמנתי רכב להשכרה בחברת "קל אוטו" להיום בבוקר (שישי), ולמשך שלושה ימים. אך היום כידוע התקיים מרתון ירושלים שעבר בין היתר ברחוב בו נמצאות כל חברות ההשכרה של ירושלים.

אתמול בערב התקשרתי למוקד הארצי וביקשתי לברר אם ההזמנה שלי עוד בתוקף עקב סגירת הכביש(תוך ציון פרטי ההזמנה והשעה המדוייקים, כמובן). הנציג חזר אלי כעבור מספר דקות וטען שדיבר עם מנהלת סניף ירושלים והיא אמרה שאין לי מה לחשוש הסניף יהיה פתוח ונמצא פתרון חלופי (בדמות העברת הרכבים לרח' מקביל) ועלי להגיע בזמן.

היום הגעתי בבוקר (אחרי הליכה לא קצרה בגלל חסימת הכבישים) אל הסניף המדובר אך הפלא ופלא הדלתות נעולת ואין איש בפנים. אחרי שעה וחצי של טלפונים והמתנות במוקד הארצי של החברה, נאמר לי שהמנהלת תגיע כשתוכל לבוא וינתן לי הרכב (באיחור של בערך 5 שעות ממועד ההזמנה המקורי!!)

לא הצלחתי להשיג רכב באף חברה אחרת ונאלצתי לבטל את הצימר שהזמנתי ולספוג פיצויים! ושלא נדבר על בזבוז שעות העבודה המשותפות של ושל זוגתי. וכמובן כמובן העצבים הרבים שמכונים עוגמת נפש.

והשאלה: מה עלי לעשות? האם הסיפור נגמר בזה שאכלתי אותה או שאני יכול לתבוע/לדרוש פיצויים.

תודה רבה

פורסם

איזה באסה ועצבים.

מבחינת תביעה או דרישת פיצויים אני חושבת שהכי כדאי להתייעץ עם עורך דין או מישהו שמומחה בזה

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

1. ספק הוכחה שהזמנת רכב לתאריך והשעה הנ"ל.

2. ספק הוכחה שנאמר לך שהסניף יהיה פתוח למרות המרתון.

3. ספק הוכחה שהוזמן צימר וששולמו דמי ביטול.

4. ספק הוכחה שלא ניתן היה להשיג רכב בחברות אחרות.

5. האם חברות אחרות הציעו לך רכב מקבוצה גבוהה יותר ?

6. מה מנע ממך להגיע כעבור 5 שעות לסניף ואח"כ להגיע לצימר באחור של 5 שעות.

נניח שמגיע לך פיצוי כלשהו - מדוע 5 שעות אחור הינם גורם לביטול כל החופשה ?

אם הציעו לך רכב מקבוצה גבוה יותר, נניח שהוא עולה עוד 100 שקל ליום, כלומר 300 שקל לחופשה - האם תמורת אותם 300 שקל נוספים לא יכולת לצאת לחופשה ? הרי במצב זה נזקך היה 300 שקל + קצת טורח להגיע לסניף אחר ועיכוב קטן יותר.

בהנחה שאתה מסוגל לספק הוכחות לנ"ל ונניח שתגיע למשפט - סביר ששופט יתן פיצוי חלקי שנובע רק מעצם זה שהיית מגיע מאוחר ולא עבור ביטול כל החופשה. אתה אמור לצמצם את הנזק ככל שניתן.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הוא אמר שהוא ביצע הזמנה,, אני מניחה שהיא עוד קיימת במערכת..

וגם אם הוא היה לוקח רכב, זה לא משנה איזה רכב הוא הזמין, למה שהוא יאחר בגלל פאשלה שלהם? הם קבעו איתו שעה והוא הגיע

ואני האמת, בספק אם הם ירצו להגיע לבית משפט כי זה יתפרסם ביותר גדול ויעשה להם יותר נזקים מאשר לפצות אותו

לדעתי.

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

עצם הפרסום פה כבר עשה להם נזק.

ובאמת למה שהוא יאחר לחופשה בגלל פאשלה שלהם?

הם נתנו התחייבות לקבלת הרכב בשעה X ולא עמדו בזה,

למה הלקוח צריך להתפשר על הנזק וללכת לקראת החברה?

שיעמדו בכל הוצאות הנזק, לפחות ככה אני חושב.

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

קניתי רכב מלפני שנה אצל קל אוטו במבצע השתפרסם , הם אמור שמקבלים שלושים אחוז הנחה על כל המכוניות אני מדגיש על כל המכניות .

לפני שקניתי את האוטו שאלתי את המוכר האם אוטו עבר תאונות והאם צבוע את הרכב .

כמובן שהמוכר אמר שאין שם תאונות והאוטו במצב תקין ללא תאונות וללא תיקוני צבע כמו כן המוכר הציג לי טופס בדיקה ובו נאמר שהאוטו תקין והמוכר חזר והדגיש שהמבצע של 30 אחוז מהמחירון על אוטו יגמר והמחיר יחזור להיות 10 אחוז מחיריון האוטו . וסגרנו עסקה .

לאחר חודש מתברר שהאוטו כן היה בתאונה וגם עשו עבודה מאוד גרוע בתיקוני צבע שעכשיו דרך אגב מתקלף בהרבה חלקים של האוטו .

זאת הייתה הפעם הראשונה ואחרונה שאני קניתי רכב מחברות כמו קל -אוטו עדיף תמיד לשלם קצת יותר מחיר ולקנות ממוכר פריט מאשר לשלם את מיטב כספכה לחברות כמו קל אוטו .

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מצ"ב מכתב ששלחתי לפני חודש לקל אוטו- ועדיין לא קיבלתי שום התייחסות!

ראשית חשוב לציין שאני לקול וותיק מאוד שלהם ששוכר בקביעות רכב על בסיס חודשי, ובאמת שלא ראוי שאני יקבל יחס כ"כ משפיל ומבזה.

העניין המרכזי הוא שכירות רכב שביצעתי מה -1/11 ועד ה 1/12 מסוג רנו לוגאן , מספר הרכב ששכרתי היה 2573379 ומכיוון שהידית פתיחה של הדלת האחורית היה שבור החליפו לי את הרכב ב 13/11 לרכב מספר 2573679.

להפתעתי אני מקבל בסוף החודש חשבונית ע"ס 4385 כשעד היום שילמתי לחודש 3700 בלבד !

כשניסיתי לברר במה מדובר המתנתי שעות ! על הקו (וזה לא גוזמה בכלל ) בכדי להגיע לסניף המלך דוד לקבל תשובה, ובכל פעם שענה לי נציג הוא העביר אותי הלאה...

אחרי עשרות שעות המתנה לשווא, עליתי במיוחד לירושלים בכדי לברר על מה מדובר ונאמר לי שראשית המחיר על ל3900 ושנית שחויבתי 385 על ק"מ עודף,

לשאלתי איך הם יכולים לדעת שיש ק"מ עודף בזמן שהרכב עדיין אצלי? אז נאמר לי שהם הסתמכו על הרכב שהחזרתי ב13 ועשו יחסית..

ביקשתי מנציג שיתלווה אלי ויראה את הק"מ ברכב עכשיו ויוכח שבמצטבר לא עברתי את הק"מ.

הוא אמר לי להמתין עד שהוא יסיים עם הלקוחות ואחרי המתנה של שעתיים...! הוא "התנצל" שהוא סיים את העבודה והוא חייב ללכת...!

נאלצתי לשוב עוד פעם לירושלים (אני גר בבית שמש) ולהמתין שוב כשעתיים עד שנציג התפנה אלי ואז הוא אומר שזה לא בסמכותו ואני צריך ללכת לחניון ממילא בכדי שהמנהלת (אם אני לא טועה שמה שירן או משהו דומה) תאשר את זה.

שם נאלצתי להמתין עוד זמן רב ולאחר שהיא בדקה היא אמרה לי שמדובר בטעות והיא תוציא זיכוי בתוך שבועיים.

מיותר לציין שעברו יותר משבועיים ולא זוכיתי ושוב נאלצתי להמתין על הקו בלי סוף ושוב עליתי לירושלים ושוב נאמר לי שזה בבדיקה..

וכך שוב ושוב עד היום !

מדובר במעשה נבלה . לא ייתכן שאתם תחייבו אותי באופן שרירותי ולא תזכו אותי למרות שמדובר בטעות שלכם...

אחרי שהצלחתי להגיע למנהל האזורי בטלפון הוא הבטיח לי שזה יטופל בתוך 24 שעות - לפני שבוע וחצי... !

בנוסף רציתי להתלונן על השירות המזעזע שאני מקבל קבוע שם, לדוגמא כבר 4 פעמים ברציפות (כולל הרנו קליאו שברשותי כרגע ) שאני מקבל את הרכב עם טנק לא מלא וכשאני מחזיר עם טנק מלא לא מזכים אותי כפי שעושים בחברות אחרות.

בנוסף תמיד הרכבים לא שטופים, וחסר אוויר בגלגלים... בקיצור זלזול ענק בלקוחות.

פורסם

גם לי היה לא מזמן סיפור עם קל אוטו, סניף רוממה בירושלים.

אין תגובה בשירות לקוחות על התלונה שהגשתי. פשוט בזיון.

אני מציע שנתאגד ונעשה משהו עם זה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
שמואל אתה הדוגמא החייה למשפט "פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים."

הוא דווקא לא דוגמה, הוא פראייר שלא מתחלף...

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תוכן חדש...