Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה להשתמש ב- IPAD כתחליף ל- HU ולחבר אליו פרוססור AUDISON BIT ONE בכניסת SPDIF קואקסיאלית או אופטית.

דיווחים לא רשמיים מספרים שמתאם המצלמה של IPAD אמור להיות מסוגל להוציא אודיו דיגיטלי אבל אפל לא מציעים לזה תמיכה רשמית.

למישהו יש רעיון / התנסה בעניין?

תודה,

מתן.

פורסם

מתנוש אחי, תגיד לי, מצ'עמם לך בחיים?

למה דווקא IPAD בתור הד יוניט? אין מכשירים יותר מתאימים?

וגם - אם כל מה שקורה בתוך הרכב - אתה בטוח שיציא דיגיטאלית תתן לך יתרון גדול על אנאלוגית?

גנאדי

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
מתנוש אחי, תגיד לי, מצ'עמם לך בחיים?

למה דווקא IPAD בתור הד יוניט? אין מכשירים יותר מתאימים?

וגם - אם כל מה שקורה בתוך הרכב - אתה בטוח שיציא דיגיטאלית תתן לך יתרון גדול על אנאלוגית?

גנאדי

כפרה עליך, ובכן, אייפד כי:

1. יש לו מסך מגע. מאד נוח בנסיעה.

2. ממשק משתמש נוח וגדול.

3. מאפשר להשתמש באיחסון הפנימי שלו כספריית מוזיקה.

4. ניתן לשליפה קלה והוצאה מהרכב בסוף השימוש.

בקיצור, הדבר היחיד שמתקרב ללהחליף אייפד זה מחשב רכב, וזה כבר נראה לי מסורבל מדי.

בקיצור2, מישהו יכול לעזור? :)

פורסם

אני לא פעם חשבתי להחליף את הד יונית בנגן דיגיטאלי - אבל משהו קטן כמו IPOD או נגן דיגיטאלי של חברה אחרת.

לבינתים גמרתי עם הד יונית עם חיבור USB אחורי.

החוט מוביל לתא מכוסה שם נמצא לו דיסק און קי של 2GB שמכיל שעות רבות של מוזיקה...

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אהמממממ

אפרופו גיליתי שבשביל האייפון יש מוצר שנקרא mac book pro שהיציאת אוזניות שלי היא גם יציאה אופטית המממממ :)

עריכה - אתכם הסליחה - זה לא מק בוק פרו אלא משהו אחר - צריך למצוא את זה שוב בלייאט!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אהמממממ

אפרופו גיליתי שבשביל האייפון יש מוצר שנקרא mac book pro שהיציאת אוזניות שלי היא גם יציאה אופטית המממממ :)

עריכה - אתכם הסליחה - זה לא מק בוק פרו אלא משהו אחר - צריך למצוא את זה שוב בלייאט!

תודה, מכיר, זה הסרטון הראשון שיוסי אלפיין הראה לי כשחשבנו על המימוש של זה. המכשיר הקטן שהבחור משתמש בו כדי להמיר את האות מ- USB לדיגיטלי קואקסיאלי אינו זמין יותר לקניה. בינתיים קניתי מוצרים אחרים (ארבעה במספר, מאיביי ואתרים סיניים). קיבלתי את הראשון היום. הוא עובד טוב עם לפ טופ, אבל לא עובד עם ה- IPAD.

בינתיים הקנדידט הרציני היחיד שיעשה את העבודה (טוב יותר מאחרים בגלל ייצור מחדש של אות שעון) הוא:

http://www.aloaudio.com/algorhythm-solo/

אבל זה קצת קקה כי זה עולה $600 לפני משלוח לארץ, וחשוב לא פחות - דורש ספק 5V.

נו שויין.

פורסם

הספק של ה5V זו לא בעיה - תביט בשרשיר שלי של פרוייקט BIGASS BITCH - יוסי גם כן התקין את השנאי הזה...

:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אמנם לא 30 דולר כמו בסרטון, אבל מקריאה קצרה בפורומים נראה שהמכשיר הזה עושה את אותה עבודה (דרך מתאם המצלמה כמובן שכולל חיבור USB).

"הבעיה" היחידה היא עבודה ב 44.1/16 בלבד - וזו לא בעיה אם החומר שאתה שומע מגיע מדיסקים רגילים ולא בפורמטים איכותיים יותר (שאני לא יודע אם ה ipad יכול לנגן בכלל).

ובקשר למוצר שאתה הזכרת (600$) - זה רק אני, או שכל מי שמייצר ציוד נלווה למוצרי אפל מרשה לעצמו לגבות מחירים מגוחכים (אולי בהתאם למדיניות אפל בעצמם :wink:)?

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

תודה ידידי.

זה עוד USB DAC אחד מני רבים,

על פניו לא עושה רושם שיש לו יציאה דיגיטלית. גם אם כן, אני אשמח לדעת אם יש לך התנסות איתו ספציפית עם IPAD. כבר הזמנתי ארבעה ממירים כאלה הביתה. הראשון שקיבלתי אתמול לא עובד (ה- IPAD טוען שהוא צורך יותר מדי חשמל ולכן לא יכול להפעיל אותו). אני מחכה לשלושת האחרים.

פורסם

תנסה לקפוץ לחנויות כמו פיוז (גבעתיים) אתה תמצא שם מגברי אזניות שגם עושים המרה של אות אנלוגית לדיגיטלית - אולי זה יהווה פתרון מספיק טוב.

Pioneer TS-X150

פורסם

אופס, השעה עשתה את שלה.

בפורום שבו קראתי (ועכשיו אני לא מוצא כמובן) נאמר שהמכשיר עובד עם ה-ipad ואני רצתי לספר עליו לפני שבדקתי את עניין היציאות.

Magenta Workshop

פורסם
אופס, השעה עשתה את שלה.

בפורום שבו קראתי (ועכשיו אני לא מוצא כמובן) נאמר שהמכשיר עובד עם ה-ipad ואני רצתי לספר עליו לפני שבדקתי את עניין היציאות.

מדליק. תודה רבה לשניכם. אבדוק את הנושא. (אם זה לא עובד ואני לא מצליח למכור את זה בלוחות, אני מחזיק מכם כאחראים ישירים לאובדן של כמה עשרות שקלים!)

:)

פורסם

רגע רגע אני לא אחראי לכלום :lol:

התכוונתי לומר שראיתי שהמכשיר עובד עם ipad אבל אין לו יציאה דיגיטאלית.

אדי - הוא צריך ממיר USB לדיגיטל, מגבר אוזניות בעל יציאה דיגיטאלית (וללא חיבור USB) יהיה סתם המרה מיותרת בדרך.

אני מתאר לעצמי שישנם עוד מוצרים שמסוגלים לבצע המרה של האות מיציאת ה-USB במתאם המצלמה לאות דיגיטלי, אבל זה מצריך כנראה חפירה רצינית בפורומים.

אולי אפשר למצוא את המוצר שבסרטון ביד 2 (ebay וכו').

למען האמת - כמו שאני רואה עכשיו את העניין, אם אתה רוצה פתרון יציב ועם שעון נורמאלי, יש לך רק אופציה מאד יקרה.

מצד שני - חשבת להשתמש ביציאת האודיו הרגילה 'רחמנא לצלן'? :wink:

לי אין מוצרים של אפל, אבל הבנתי שההמרה במוצרים שלהם צריכה להיות לא רעה בכלל.

יש סיכוי לא רע בכלל, שבסביבת הרכב ועם מערכת נורמאלית (ז"א לא מערכת סופר יקרה + רכב סופר מושתק) אתה לא תשמע שום הבדל.

Magenta Workshop

פורסם

אני יכול להעיד מהנסיון שלי עם חיבור של האייפון לביט1 שהוא לא רע בכלל אפילו נהדר - טוב יותר מכל HU סטנדרטי פשוט - בהרבה.

אני יכול להעיד מהנסיון שלי עם חיבור של האייפון דרך כבל מתאם ליחידת ראש של אלפיין 9853 שהאיכות היא פנטסטית

אבל זה עדיין לא ברמה של החיבור האנלוגי של הCARPC שלי למשל לביט1 ומן הסתם לא ברמה של היציאה האופטית.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...