Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת שמן גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להחליף שמן גיר ומסנן, תוכלו להסביר לי מאיפה אני מרוקן את השמן ואיך מפרקים את המסנן?

אטם ומסנן חוץ מזה צריך עוד משהוא, ומה בערך המחיר של החלפים האלו?

אם אני ימלא DEXRON 3 במקום DEXRON 2 זה בסדר, ואיזה חברה מומלצת?

דייטסו אפלאוז 97 אוטו.

תודה.

פורסם

בממסרה של דייטסו אפלאוז 97 אוטו - המסנן פנימי , ולא מחליפים - אם אין בעיה , ולאחר בדיקת לחצים .

לפי קטלוג חברת השמנים ARAL , נוזל הממסרה המתאים יכול להיות בתקן DEX2 ו DEX3 - שניהם מתאימים .

ל דלקול , פז , מוטוקראפט וחברות אחרות כגון AGIP , יש נוזלי ממסרה טובים בתקן DEX3 .

צריך כ 4.7 ליטר , ויש בורג ריקון באגן השמן - אם אתה לא מכיר , כדאי לבצע במוסך , וכך ללמוד, ולא לגרום נזק

עלות הנוזל כ 100-140 ש"ח + עבודה במוסך רגיל כ 80-100 ש"ח . כך שיעלה כ 200-250 ש"ח .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...