Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום.

מפגש צפון ביום שישי הזה במקום הרגיל (מתחם שופר סל דיל, נשר)

הגעה למפגש בשעה בין 14:30 - 15:00 ( אבקש להגיע לפני שעה 15:00 מסיבה שמחשיך מאוד מוקדם)

מספרי ברזל להתפקד :smile: , כרגיל כוסות אחת פעמי ושתיה קלה תתברך.

אני מגיע ב-14:20 מי שצריך עזרה כיוונים או כל דבר אז להגיע מוקדם.

עוד דבר אני רוצה להביא שולחן כדי להשם עליו שתיה, חטיפים, בורקסים שאני יביא.

אבל פה אני רוצה לדעת שעוזרים לי ומביאים גם דברים שלא הביא לבד וגם לא יהיה להרבה אנשים לשתות ולאכול.

אז כל אחד שירשום מה הוא יכול להביא.

1.יוני מגיע ומבי שתיה ובורקסים.

פורסם

אני רואה שיהיה מפגש מעניין כולם עם שדרוגים. :-)

אז גם אני התקנתי את הטוויטרים הגדולים כמו הסופרימו, רק שלא יצא לי הזווית טוב.:?

פורסם

אני מקווה שהפעם לא יצוץ שום דבר ברגע האחרון כמו פעם שעברה ואצליח להגיע, יוני מתי אתה מגיע? אני עדיין צריך עזרה עם כיוונים :)

כל החיפאים שרצו לקנות משהו מהרכיבים ולא היה להם איך להגיע אני יכול להביא כמה מהדברים למפגש רק תודיעו לי מראש!

פורסם

אמרו שיהיה גשם ביום שישי, מה עושים בנידון חוץ מלקוות שלא יהיה :lol:??

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

יש לנו מקום חלופי אם קורת גג.

לכל המגיעים להיכנס שעתיים לפני תחילת המפגש ולראות אם המפגש מתקיים סופית ואיפה, נכון לעכשיו הוא במקום הקבוע "בנשר טל חנן מצד שמאל בסוף (ליד מחולה אדומה) לכניסת השופר סל דיל.

שיהיה מפגש מהנה.

שבוע טוב לכולם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...