Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה אפשר לקנות מטף לרכב - עדיפות לכמה שיותר קומפקטי (איך זה הולך? קילו? חצי קילו?) ולאחד שמגיע עם עיגונים לקיבוע ברכב.

חיפשתי באודו-דיפו, אופיס-דיפו, שקר-דיפו, לא מוכרים. מצאתי רק בחנויות אינטרנט לא מוכרות. מכירים מקום אמין בגוש דן שאפשר

לקנות בו מטף במקום, ולא במשלוח דרך האינטרנט?

פורסם

אתה מוזמן ליצור איתי קשר, לי ולמשפחתי יש עסק של ציוד כיבוי אש, חברת "שמואל עבו ובניו בע"מ" אם אתה מכיר.

אם תרצה לקבל הצעות מחיר פנה אלי בפרטי.

כיום כמעט כבר אין מטפי הלון, הגז הוחלף עקב כך שהוא פוגע באוזן, כיום יש מטפי "הלטרון" שזה בערך אותו דבר רק גז ידידותי לסביבה, היתרון שלו שהוא לא משאיר אחריו לכלוך, בכיבוי דלקים ושמנים אבקה עדיפה.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

מבירור שעשית עם אבא שלי (ממונה ויועץ בטיחות) ועם היועצים שלו בתחום כיבוי אש, מטף אבקה עדיף לרכב משתי סיבות:

1.התזה של גז כלשהו לתא מנוע רגיל (פתוח מלמטה) יעילה פחות כי הגז יברח מלמטה .

2. אבקה יעילה יותר בכיבוי שמנים ודלקים.

החיסרון של האבקה שהיא אמוד מסריחה לתקופה ארוכה אחר כך, מנסיון אחרי שפרקתי מטף שני קילו לתוך חיפושית.

כיום יש לי מטף גז, כי תא המנוע של החיפושית סגור יחסית.

בקיצור אני ממליץ על אבקה.

שמוליק אני אשמח לשמוע את דעתך.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אומי 5, אביך צדק במאה אחוז, אני אישית לא מכיר את הבעיה של סרחון בגלל אבקה, ואני אחד ש"חטף" המון אבקה, גם בגלל פריקות וגם בהתליך המילוי אין ריח, אתה מוזמן לבוא לבקר בחדר האבקות אצלנו ולהתרשם שאין ריח חריג.

Derish שמעתי על הפנטנט הזה, לא ראיתי מישהו שהפעיל אותו וזה באמת עובד, אני גם לא חושב שיש לזה אישור של מכון התקנים, אבל מבחינת רעיון זה יכול להיות מעולה.

בעבר לדוגמא היה נהוג להתקין בלוחות חשמל מטפים אוטומטיים עם גז, כיום ישנה אלטרנטיבה שהיא כיבוי בארוסל, זה גם כמו המכשיר בקישור שלך, שליש מגודל של מטף רגיל עדיין יעיל מאוד. יכול להיות שזה על אותו הרעיון.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם
שמעתי על הפנטנט הזה... אני לא חושב שיש לזה אישור של מכון התקנים.

מהיכרות עם מכון התקנים ושיטות העבודה שלו, אני מסיק שהיבואן הישראלי לא שילם מספיק. האנשים האלה כבר מזמן שכחו איך לעשות את העבודה שלהם, ולקבל תקן היום זה בערך כמו לקבל הכשר בד"צ (לפחות בתחום בו אני עוסק).

כאשר התעניינתי ישירות מול היצרן לגבי שילוב המטפים במכונות הדפוס התעשייתי שלנו, קיבלתי מידע טכני מפורט מאד לגבי מגוון תקנים אירופאיים בהם המוצר עומד, כולל תמונות, סרטונים ותיאור תהליך ההומולוגציה. לפיכך, אינני חושב שצריך לחשוש לגבי תקינה, רק לשאול את השאלות הנכונות (אורך חיים, שיטת מחזור וכיו"ב) ולבקש הצעת מחיר. למיטב זכרוני, אחד ממועדוני הרכב הישראליים התעניין בזמנו לגבי קניה מרוכזת של המטפים האלה, וקיבל הצעה ידידותית במיוחד.

פורסם
אומי 5, אביך צדק במאה אחוז, אני אישית לא מכיר את הבעיה של סרחון בגלל אבקה, ואני אחד ש"חטף" המון אבקה, גם בגלל פריקות וגם בהתליך המילוי אין ריח, אתה מוזמן לבוא לבקר בחדר האבקות אצלנו ולהתרשם שאין ריח חריג.

Derish שמעתי על הפנטנט הזה, לא ראיתי מישהו שהפעיל אותו וזה באמת עובד, אני גם לא חושב שיש לזה אישור של מכון התקנים, אבל מבחינת רעיון זה יכול להיות מעולה.

בעבר לדוגמא היה נהוג להתקין בלוחות חשמל מטפים אוטומטיים עם גז, כיום ישנה אלטרנטיבה שהיא כיבוי בארוסל, זה גם כמו המכשיר בקישור שלך, שליש מגודל של מטף רגיל עדיין יעיל מאוד. יכול להיות שזה על אותו הרעיון.

אולי התרגלת לריח, זה לא סירחון כמו שחרא מסריח, אבל זה בהחלט ריח מציק שנשאר הרבה זמן.

יהיה מעניין לבקר בחדר אבקות בכל מקרה, איפה זה בארץ?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני קניתי מטף לרכב, 1 ק"ג, תוצרת להבות בחברת אורד

http://www.orad.cc/

יושבים באיזור התעשיה חולון.

מגיע עם תושבת לקיבוע לרכב.

עלה לי 100 + מע"מ אבל זה היה בשנת 2006...

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

רועי, למטפה אין בדיוק אורך חיים מוגדר מראש, אבל כל שנה עושים בדיקה שנתית וכל 5 שנים עושים בדיקה הידרוססטטית, רענון של האבקה וטיפול במנגנון, זה נכון לגבי מטפי אבקה. במטפי גז גם כל שנה עושים בדיקה שנתית, וכל 12 שנה עושים בדיקת לחץ שכוללת רענון של הגז, בדיקה הידרוסטטית וטיפול במנגנון.

באופן כללי מטפה גז לא אמור להשאיר כתם, אפילו ערכתי מספר נסיונות בעצמי, אני לא יכול להתחייב על כך אבל אני די בטוח, ניסתי להתיז על חולצות לבנות, חולצות צבעוניות, מכנסי ג'ינס ועוד מספר בדים, ניסתי כל כסאות רכב מכל מיני סוגים אבל מעולם לא נישאר כתם.

M.I אני אישית לא ממליץ על מטפה 1 ק"ג בכלל שהמנגנון שלו קטן ולא ממש עמיד למכות שהוא עלול לחטוף בתא המטען, אני יותר מאמין במטפה 2 ק"ג שמגיע כבר עם ראש יחסית גדול וגוף גדול יותר, לא הבדל רציני בגדול ובמחיר אבל אני אישית מעדיף. התחוקה שלו זהה.

אומי 5, אם תירצה להגיע לטבריה אני יכול להראות לך את חדר האבקות.

sorvall המחיר שקיבלת נכון ל2006 כיום הוא גבוה יותר.

פורסם

אוקיי, הבנתי, בכול מקרה יש לו מתקן שתופס אותו ככה שהוא לא אמור לקבל מכות, אבל אני יכול להזמין משם מטף של 2 ק"ג, ההבדל במחיר זניח, כבר הרבה זמן אני חושב להשים כזה בתא מטען, אי אפשר לדעת מתי יהיה צורך.

פורסם

גם למטפה 2 ק"ג יש מתקן מיוחד לרכב, והוא עדיף בהרבה, מטפה של 1 ק"ג בדרך כלל שמים במטבחים קטנים כמו בית או משהו בסגנון, לרכב מומלץ ה2 ק"כ, פילו בהגדרתו הוא מוגדר כמטפה לרכב וגם מודפס עליו שהוא יעודי לרכב.

אם תרצה מחיר פנה אלי בפרטי.

• תוכן חדש...